icon

Ako riešiť hluk od susedov v paneláku?

3. jan 2025

Presťahovala som sa do väčšieho bytu, v prvom byte bolo ticho, akože niekedy nejaké buchnutie alebo vodu počuť bolo, ale v podstate fakt kľud. V tomto byte, ja si myslím že vedľajší susedia hneď vedľa mňa, starí na dôchodku cca 70 rokov, neviem či sú hluchí či čo... Cez deň je kľud, večer vypnem telku a oni strašné nahlas rozprávajú, buchocu, furt hlasná vrava a zvuky do polnoci. Vstávam ráno o štvrtej, neviem si predstaviť, ak to takto bude stále... Som tam len týždeň zatiaľ ale už mám toho dosť... Ako by ste to riešili? Tú ženu odvedla som videla raz na chodbe, keď mi vŕtali technici káble na tv, už na pohľad taká rozdrapena drzá pani. Neviem či jej mám zaklopať večer a poprosiť ju,nech sú ticho po tej 10tej, predpokladám že to aj tak bude mať na háku. Možno už aj predtým to niekto riešil. Alebo čo by ste robili? Napísať oznam napr do výťahu anonymné? Nechcem sa tam hádať do susedmi hneď po pristahovani ale oni asi Spiš do obedu a vylievajú v noci lebo cez deň fakt nič nepočujem. Som z toho úplne znechutená. Ja si ani práčku nedovolím pustiť cez víkend pred ôsmou,aby som niekoho nezobudila... Idem si kúpiť štuple do uší, ale neviem či nebudem počuť aj cez ne a ešte zaspím do práce...

Strana
z3
andrea2667
5. jan 2025

Medovkový čaj+ melatonín.

seti
7. jan 2025

Neurobis nic,starki si cez den podriemu a v noci nevedia spat tak sa rozpravaju,pozeraju tv.Zazival som podobne peklo niekolko rokov,uplne Ta viem pochopit.Stuple som ani cez den nevyberal.Domovnik na to paky nema,oznam aj ked napises tak nepochopia lebo to nie oni,oni su predsa ticho,ved stale spia a kedze su uz nahluchli tak inych nepocuju a ako nahluchli na seba aj hlasnejsie rozpravaju.Musis sa tesit z toho,ze este neopatruju cely den vnucata ktore by tomu dodavali ten spravny ton...

Strana
z3