icon

Ako riešiť ignoráciu bývalých spolužiakov?

13. sep 2025

Ahojte… len sa chcem spytat.. aky by ste mali pocit, keby len tak s dobrym umyslom napisete par byvalym spoluziackam z vysky (rok po skonceni), ako sa maju a ony vobec neodpisu, proste ignor? Pritom pocas vysky sme sa normalne bavili, pomahali si pri studiu, proste nemali sme zly vztah. Teraz sa citim uplne blbo, ze otravujem. Pritom som mala len uprimny zaujem. Samozrejme na tomto svet nestoji a nejdem si z toho nic robit, stalo sa to aj vam?

Strana
z2
alexanderkovacs
16. sep 2025

@anonym_autor citam , ze vacsina nby neodpisal byvalemu spoluziakovi , alebo neodpise znamemu. Nerozumiem kam smeruje nasa spolocnost , ale dobre to nedopadne. Rozpravat sa to je luxus, ale ani neodpisat. Ja by som bol rad keby mi napisal hociktori spoluziak z VS. Zo SŠ zorganizujem kazdy rok 3 dnove stretnute na chate, kde nemusis sa putat Ze ako sa ma, kazdy povie automaticky ze ako sa citi, ako rodina, cinsa rozvadzaju, ci im je dobre. Asi ubzien to funguje inak, aspon som si vsimol tak.

candii
16. sep 2025

Nie nestalo, nepíšem ľuďom s ktorými som sa rok nebavila väčšinou 😁

n3la
16. sep 2025

Hmm tak asi zavisi aky ste mali vzťah či to boli čisto len spolužiačky a po škole ste išla každá domov alebo ste sa stretli aj mimo vyučovania. Ja by som, ale odpísala aj “len” spolužiačke, veď to je slušnosť😄. Nerozumiem prečo by som mala niekoho ignorovať len za to, že sme rok neboli v kontakte, kedy si im písala?

anonym_63d8b1
17. sep 2025
@anonym_f1a7b8

@anonym_autor svet sa uz davno zmenil Ludia nemaju cas ani naladu na vypisovanie. Co si akoze cakala, ze Ti napisu? Ci sa maju dobre? Kolko maju deti? Ci su uz rozvedene? Ja tiez nevypisujem.nikomu v tomto duchu. Kazdy ma svoje starosti, svoj okruh ludi.

@maranta_leuconeura to je trapne
@anonym_f1a7b8 a potom to tak dopadne, že ľudia sú osamelí.Ja som vždy šokovaná, keď tu niekto napíše nemám nikoho s kým vybehnúť von, športovať na dovolenku.Okruh ľudí okolo seba je veľmi dôležitý.Vidim rozdiel, keď jedna kamarátka pestovala vzťahy a rozviedla sa, že mala s kym ísť von, porozprávať sa, kino a druhá je v depkach deti teenegeri, na internáte a ona nemá s kým ani cez víkend sa stretnúť.
Ja udrziavam vzťahy s chalanmi aj babami ešte zo SS, aj VŠ a sú to tie najkrajšie spomienky a akcie a mám 45 r s deťmi, bez detí aj teraz my, keď sú deti už väčšie.Nikdy nezabudnite na známych, keď si založíte rodinu s chlapom sa rozvediete, deti budú mať svoje aktivity a treba mať kamaratov

Strana
z2