Ako riešiť, keď partner neustále klame?
Ahojte, prosím neodcudzujte ma skôr mi skúste poradiť čo robiť lebo nikto mi nevie povedať čo mám urobiť, zistila som to po 3 rokoch!! Mám priateľa s ktorým mám syna, áno začiatky krásne oby dvaja prežite určité etapy života chceli sme rodinu a v tom sa mi páčil pretože každý môj vzťah bol založený že sme si budovali kariéru a ani jeden z ex nechcel ešte deti a pomaly 35 na krku. V skratke nebudem tu písať celý náš životopis, napísala som vám len dôvod prečo som s takým ostala a urobila si dieťa, proste do nikoho nevidíte a každá pravda vyjde raz najavo. Začalo to drobným klamstvom, má kamarátov s ktorými chodili vždy lyžovať a sú partia, občas si ideme s nimi sadnúť niekam do reštaurácie a pokecať, a v tej partii bola jedna baba o ktorej viem že sa jej páčil. Keď som sa ho normálne spýtala či spolu mali aj niečo viac tak klamal že nie vždy ju bral ako kamarátku aj ked vie že sa jej páčil, a raz sme tak sedeli a jeho kamarát že pamätáš ako sme vás ako neho a tu babu prichytili nahých pri "tom". Takto mne to nevadí že spolu niečo mali bolo to predomnou, a nemáte 10 len mi vadilo to klamstvo, potom začal klamať keď som bola v pôrodnici že doma poupratoval a vybavil všetky veci ktoré mal, nakoniec som zistila že celý čas spal u kamaráta a doma ani nebol. Začal klamať kam chodí, za ďalšie som zistila že hravá online hry kde platí peniaze nejakým muhamedom, ale teraz spravil strašný prestrel, od narodenia malého som nedostala kočikove a už to bolo 3 mesiace. Tak som sa informovala na úrade či sa niečo nestalo, pani mi tam povedala že peniaze boli vyplatené v decembri, máme spoločný účet nakoľko spolu žijeme a verila som mu mali sme spoločne peniaze. Tak som mu volala nakoľko on ma v mobile internet banking, ja momentálne nemám lebo som menila telefón a pri všetkých starostiach som zabudla na to, pytala apm sa ho kde sú peniaze. Zatĺkal veľmi dlho že nevedel že prišli zo mna išiel urobiť blbca, a nakoniec sa priznal že ich prehral. A áno to bol ten deň keď aom sa dozvedela že hraje tie online hry. Ja už neviem čo s ním robiť neviem sa už na neho ani pozrieť ani snim komunikovať, spím v druhej izbe a strašne ma to bolí. Nie tie peniaze ale to Eš
Odpovedám na nadpis treba ho kopnúť do riti a odísť od neho na to čo je
@jozef1890 v prvej a vy? Načo urážky? Píšem že som všetko zistila teraz, či čo keby napíšem že po prvom klamstve som od neho odišla tak zase komentáre typu: Hysterická. Vy ste nikdy nebola zamilovaná? Či čo na prvé rande zo sebou nosíte veštecku gulu a pýtate sa aký to je človek? Ľudia sa vedia veľmi dlho pretvarovať. Každá pravda vyjde na javo, a vyšla aj táto som ponaučená život si zariadim nebojím sa že si niekoho nenájdem aj keby mam 2 deti. Ďakujem
A tipujem priezvisko po otcovi
Nezodpovedny sexualny dobrodruh,gembler. Ten ti pregembli aj oblicku. Musis mu dat papa🙌hovadu, co prehral decku jeho peniaze. 💥 Nech sexuje tu predoslu, o nic si neprisla.
Kolko mate teraz na spolocnom ucte? Ked tam nejakym nedopatrenim nieco vyznamne nechal, vyber to. Ten luzer ti uz neda nikdy nic. A ako si mala vediet, ze je gembler? , ma asi odpracovanych 10.15.rokov, ale nema ani garzonku, dobre tipujem? Tak prachy su v Monacu (obrazne povedane). ☢️
Takze prvá vec, zriadiť si vlastný účet kde budeš mať len ty disponibilné právo, nahlásiť na všetkých úradoch, nech ti tam posielajú peniaze. Poslať si peniaze z tohto účtu, čo ti prináleží. Typujem, že on uvedený ako otec v rodnom liste dieťaťa, riešiť s ním výživné. Či bude platiť je otázne, je to jeho povinnosť. V akom byte bývate ? Spoločný, podnájom, jeho, tvoj?
No radšej by som na určitú dobu otravovala rodičov, kým si nájdeš podnájom a rýchlo odišla, kým vás oboch nestiahne do dlhov.
Nezmení sa.Otvorit si vlastný účet a mať svoje peniaze pod kontrolou a rozísť sa.Bude to horšie a horšie.Viem o čom píšem.Nastane začarovaný kruh pôžičiek, úverov a nikdy nebude mať peniaze a ty budeš všetko platiť.
To akože nemáš vo svojom veku žiadne peniaze?Ani svoj vlastný účet?