icon

Ako riešiť, keď sa nepáčim vlastnému mužovi?

6. apr 2025

Baby , čo robiť keď sa nepáčim vlastnému mužovi? Neviem sa s tým zmieriť, mám z toho depky 😔 .áno povie mi to normálne do očí, že sa mu nepáčim..

Strana
z5
minenkaa
6. apr 2025

Odist,tam neni co riesit

autor
6. apr 2025

@minenkaa nemam kam , máme dve malé deti

trema
6. apr 2025

Čo konkrétne sa mu nepáči?

poly1
6. apr 2025

Keď s Vami plodil deti,ste sa mu páčili?Ach,to je magor,prepacte

gribka1
6. apr 2025

Nepáčiš sa mu, nemá ťa rád? Alebo len niečo sa mu na tebe nepáči? A predtým si sa mu páčila? No veď rozveď to trochu, čo máme hádať, kde je problém?

autor
6. apr 2025

@trema postava , že som večne strapatá ( cesem sa normálne ) ,proste všetko ... Ja sa snažím naozaj , ale má dve roboty , stále je preč, na všetko som sama ale rozmýšľala som že budem chodiť do fitka , kvôli sebe , aby som vybila flustraciu..

autor
6. apr 2025

@gribka1 veď sama neviem , nepáči sa mu postava , proste prestala som sa mu páčiť

gribka1
6. apr 2025

Ale zmenila si sa veľmi? Pribrala si alebo čo?

unicornlady
6. apr 2025

Alebo sa mu páči už niekto iný.

ysseba
6. apr 2025

Ja by som mu povedala, že ani on mne sa nepáči a boli by sme povyprávaný. Inak nemá milenku?

minenkaa
6. apr 2025

Preco mas dve prace a on je kde,ako pojdes do fitka ked mas dve prace a si na vsetko sama

autor
6. apr 2025

@gribka1 vieš čo 8 kg po tehotenstvach mám , ale tak zas aj o 13 rokov viac , nie som najhoršie na tom

autor
6. apr 2025

@minenkaa on má dve práce asi preklep

koniarova
6. apr 2025

@unicornlady veru. Tak to najskôr bude.

moony99
6. apr 2025

To je jeho problém, načo si s tým zaťazujes hlavu.Ked sa mu nepáči,nech si ide za nejakou krásavicou .Otázka je či by ho aj nejaká chcela.

autor
6. apr 2025

@unicornlady
@ysseba viete čo neviem, telefón si necháva voľné položený a kartu mám k dispozícii

ivik4
6. apr 2025

Otras 🙄
A on ma omasleny pupek ci je vytesany z kamena ?
Zmenila by som sa len keby som so sebou nie spokojna ja sama , nie skrz chlapa co mi to netaktne hovori

kittykat22
6. apr 2025

Jednoduche riesenie. V sobotu/nedelu ked je drahy muz doma otvoris rano dvere do spalne, zahlasis ze ides do fitka aby si sa mu pacila nech sa postara o deti. Zober veci, tresni dvermi a cao bella. Vo fitku si zacvic, skoc do sauny a tam si oddychni, daj si tycinku a kavu co maju na recepcii a o 12 sa vrat na obed.
Nech ti muz nieco skusi povedat.

Edit: Len si ma vytocila svojim prispevkom hned za rana. Muz ti povie, ze sa mu nepacis ... no skvele. Panvicou po hlave si mu mala dat - hned z prvej.

autor
6. apr 2025

@ivik4 vieš čo nie som zo sebou spokojná, , ale neprezentujem mu to , ale zas máloktorá je so sebou spokojná...on si myslí že žena má muža reprezentovať..

janinah
6. apr 2025

Ja by som mu to vratila ,trefne a nech zaboli ...v posteli vo vhodnej chvili.
Ty sa maš pacit sama sebe a mať zo seba dobry pocit.
Keby sa tvojmu muzovi zacali paciť baculky tak ihned ides pribrat 15 kg? Asi nie....

kavasmliekom
6. apr 2025

A on je stále krásny, dokonalý predpokladám...
Začni žiť, usmievať sa a na neho sa vykašli, len by som mu navarila a prala a nič viac. Príde z roboty a ty choď von. Na prechádzku, do kina. Nezabudni sa učeesať, namaľovať, obliecť a navoňať 🙃

kavasmliekom
6. apr 2025

To isté mi povedal jeden známy, že žena má byť pekná, pekne oblečená, upravená, aby ho reprezentovala. Zo sivej myšky sa stala úspešná žena, milá, obľúbená, aj pekná je. Stále bola aj bez neho. A on? Údržbár v jednom závode, aj z roboty chodí špinavý, smradľavý, slovník 5.cenová. On ju teda reprezentuje. 😄🫢 Ale tak ľúbia sa asi, lebo kým ho ona reprezentuje a on sa ňou chváli, ona nadáva, a hanbí sa s ním ísť aj vyniesť smeti 😁 rovnováha

ivik4
6. apr 2025

A dava Ti peniaze kazdy mesiac zvlast na vlasy, fitko, mani, pedi, kozmetiku, oblecenie. Ked mas byt reprezentativna . Ano ?

enmery
6. apr 2025

Som si priam s pravdepodobnosťou hraničiacou s istotou istá, že milý manžel je hňup, ktorý má na mile ďaleko od Thora či iného idola. Mimochodom o 13 rokov má viac aj tento tvoj krásavec. Pretože takéto veci sa proste matke aj jeho detí nehovoria. Je rozdiel povedať, s úsmevom, že máš viac kg, ideme s tým niečo urobiť? Ja ta podporíme vo všetkom. Pozri, ved aj ja som pribral, stratil vlasy...ale toto je čistý humus.
A zase téme, kde žena nemá nič ani kam ísť. Chcela by som vidieť tu nádheru, kvôli ktorej tak slovne hnusne ubližuje svojej žene, hrdina.

nikpa
6. apr 2025

A ako vyzerá on? Zmenil sa po rokoch co ste spolu? Podľa mňa je toto dosť bezcitne co ti rozpráva. Lebo jemu sa nepáči tvoj účes, tvoja postava, to mi príde ako že už je na teba alergický a vadis mu proste celá. Ja len dúfam, že on ma fitness body a je krásavec. Kopla by som ho do prdele.

enmery
6. apr 2025

@ivik4 Tento je dáva vieš čo...je to chrapúň.

valikasikulova
6. apr 2025

@minenkaa píše ze on ma dve prace "...ale má dve roboty , stále je preč" nie autorka 🙂

koniarova
6. apr 2025

On je švihák lázeňský?

mooonika1975
6. apr 2025

No ak robí riaditeľa banky, tak by si sa mala trošku zamyslieť, aby si ho reprezentovala 😂

koniarova
6. apr 2025

@mooonika1975 doobeda VÚB, poobede ČSOB. 😂😂

Strana
z5