Ako riešiť konflikt so svokrou a nezamestnaným manželom?
Ahojte, dievčatá, poraďte mi, čo mám robiť. Mám manžela a dvojročného syna.
Mám však problém – manžel je už rok bez práce a ja sa snažím nejako to ťahať sama, aby sme mali peniaze. Svokra je však proti tomu, že chodím do práce, vraj mám byť doma so synom. Ale ako môžem zostať doma, keď pomaly nemáme čo jesť? Dostávam rodičovský príspevok, z ktorého platím všetky potrebné výdavky, a neostáva mi ani cent. Nemôžem si dovoliť nič, ani malému kúpiť sladkosti, stále si musím požičiavať peniaze.
Môžem za to, že chcem mať lepší život? Môžem za to ze manzel nechce robiť ?
Čo by ste urobili na mojom mieste?
Ďakujem za kazdu radu
@martina202223 ale keď ho vy dve nepostavite pred takú vec, že musí začať riešiť problémy on a pokazde to zaňho vyriešite, tak on nikdy nedospeje.
@martina202223 milá svokra ak sa Vám nepáči že Vašeho syna živím ja kľudne Vám ho vrátim. A môžete ho živiť ! 🤷🏻♀️
vieš dieťa dostať aj k rodičom a to že otec dieťaťa vás neživí ti len napomôže ... i keď bude musieť byť stretávanie pravdepodobne na úzmí sk. Právna poradňa usvar je asi v kazdom meste zadarno zisti kedy a šup, šup 😀 aspoň možno poradia čo môžeš v takej situácii keď nie rovno odchod.
@martina202223 ty beries rodičovský, chodíš do roboty a nevyjde ti ani na sladkosť? To ma prekvapilo.
Ja dám ešte jednu radu i keď možno nevyžiadanú. Nerobte si druhé dieťa keď je lenivý živiť to čo už má...

@martina202223
uplne vážne- rozviedla by som sa! Ty mas debila neschopneho za muža= druhe dieta!