icon

Ako riešiť konflikty a tresty vo vzťahu?

28. jan 2025

Keď vás naštvú vaše polovičky alebo prepísknu niečo vo vzťahu, ako to zvyknete riešiť ? Ja väčšinou počkám kým vychladeneme a potom rozhovorom, no teraz som tak naštvaná už 2. deň že to len tak ľahko nepredýcham. Mam veľmi chuť ho nejak vytrestať a nech si to žehlí u mňa, nech sa snaží.

Strana
z2
simca06022011
28. jan 2025

5 a 20 na zadok :DDD nie nijak.. proste sa povadime, aj ticha domacnost je, aj sa idem radsej so psom prejst... kedysi ked som mala shopping po ruke som si za cirkusy, vzdy nieco kupila :DD cize nie trest odmena :DD

kosime_kopanice
28. jan 2025

@zuzanita1609 jj, alebo zajtra nemáš mobil 😁

ns994
28. jan 2025

Ma 2 tyzdne zaracha a zakazanu telku a musi odovzdat mobil. A ked je to mooc tak ide do kuta a playko sa hram naschval ja a on musi cusat 🤣
No a teraz vazne. Nie netrestame sa. Normalne si to vykomunikujeme. Jasne, ze sa niekedy povadime, pohadame. To je normalne ale urcite si nerobime naprieky ani sa netrestame. Nedavam ho spat na gauc, nemame tichu domacnost, neodstahujem sa ku kamoske ani nic take. Vychladneme pokecame.
Mozes este skusit tresty ako v 50 odtienoch sedej. Svacnes ho tym bicikom kym nebude kricat 🤷‍♀️ ale to sa mu moze aj zapacit

ukgirls
28. jan 2025

do kuta a na hrach s nim !!!! by ma zaujimalo,co takeho strasneho vyviedol,ze sa spravas ako hystericka zenska... ty niesi jeho matka.. nemas ho co vychovavat a ani trestat ..ak nieco spravil,tak reto,ze je taky,ze v tej chvili to bolo pre neho normalne a rozumne riesenie ,pripade zlyhal ako zlyhava kazdy .. ty si tak strasne dokjonala,ze manzel ti nikdy nemal chut jednu vychovnu natiahnut?

heln
28. jan 2025

tak my sme sa zvykli po hadke jeden druhemu ospravedlnit a odpustili si.

eliska13
28. jan 2025

Na pár dní sa odmlcim

vilma7
28. jan 2025

Vziať mobil.na týždeň, zakázať televízor na mesiac, žiadna vychádzka. Ak fajčí vezmi city, ak pije vezmi alkohol....
Ta otázka nebola myslena vážne, alebo?

karolinakr
28. jan 2025
karolinakr
28. jan 2025

mám lepší trest - daj ho počítať priklady z matematiky po nemecky

1ryba
Odpoveď bola odstránená
aandrea9
28. jan 2025

Posli ho do kúta 🙈🙈🙈🙈 niektoré ženy sú fakt zázrak prírody.

michal_dr
29. jan 2025

@autorka

Vieš o čom je vzťah..?
Myslím, že asi nie...

Už len tím ako si uviedla "Ako riešite konflikty a tresty vo vzťahu?" a "Mam veľmi chuť ho nejak vytrestať a nech si to žehlí u mňa, nech sa snaží."

Mne prídeš ako "ješitné dieťa" (odpusť výraz), ale ako inak nazvať niekoho, kto vo vzťahu má takého myšlienky..?
Vzťah je o dôvere, komunikácii a evidentne Vám to vo vzťahu nefunguje, keď neviete o problémoch hovoriť.

Snažím sa ti povedať, že tvoje myšlienky nehovoria o vašim vzťahu, ale úmyselne partnera "dať dole", čo je začiatok konca vášho vzťahu, pretože nemáš úctu voči nemu (resp on voči tebe ak urobil, dačo veľmi prepískol, urobil zlé voči tebe...)

Urob si ako uznáš za vhodné, myslím si však, že ideš na vec, nesprávne...
A nie, nikdy ma toto vo vzťahoch voči partnerkám nenapadlo.

Strana
z2