icon

Ako riešiť krízu v partnerstve?

filomenahh
24. feb 2020

Ahojte ženy a muži...už dlho na trápi môj partner ...sme spolu 4 roky ale postupom času sa mi zdá ako by ma partner prestával ľúbiť alebo ma už berie ako samozrejmost ...už 3 mesiace sa chová úplne inak radšej ide s kamošmi von a somnu je 1 deň a pritom nebývame spolu casto ......A čo ma najviac trápi je to že odmieta sex ....musím to napísať takto ako to je mám kamošky a povedali my že sa mám snim porozprávať skúšala som no marne ....hneď začal mať nervy že si nahováram debiliny ...len že ktorý chlap by sa priznal žene ako správny chlap ni neviem veľmi ma to serie že sa chová tak ako sa chová neprejavuje ku mne žiadnu úctu ......Neviem čo mám robiť či snim zostať alebo ísť radšej vlastnou cestou

Strana
z2
smutna14
25. feb 2020

Chapem ze je to pre teba tazke ale casom pochopis, ze taketo veci sa deju. Si mlada stretnes niekoho kto si ta bude vazit pretoze ked raz sa muz zacne takto spravat je jedno ci ho uz vztah nebavi alebo ma niekoho ineho mozes sa aj roztrhat ten vztah sa nevrati do tych cias zamilovanosti..ste spolu 4r nikam nesmerujete, skor to ide dolu vodou..naozaj je najlepsie ist z kratsej cesty..rozchod byva vzdy tazky ak mas niekoho stale rada ale zapamataj si ze ty a tvoje stastie je najdolezitejsie a ked ta on nedokaze spravit stastnou tak pride iny s ktorym budes stastna..toto je len trapenie..snazis sa ho pochopit, komunikovat snim a on robi co aby Vas vztah fungoval?vo vztahu su vzdy dvaja a ak jeden nema zaujem ten druhy nema inu moznost ako odist..a ak ste si sudeny budete spolu ak nie caka ta nieco lepsie..ver mi prezila som si rozne vzlety a pady a najdolezitejsie vo vztahu je mat uctu k sebe samej..ak ti niekto ublizuje treba mu to povedat a ak mu na tebe zalezi tak ta vypocuje a spravi vsetko preto aby si bola opat stastna a ak to nedokaze tak mu na tebe nezalezi a ty nemas inu moznost ako prestat sa trapit a odist z toho vztahu..po case sa ti ulavi, uvidis ked sa prestanes nad nim trapit..nie nadarmo sa hovori ze cas je najlepsi liek a tvoj zivot a stastie nezalezia od niekoho..stastie hladaj v sebe..vsetko bude dobre uvidis 😊 drzim palce ❤️

filomenahh
autor
10. mar 2020

@smutna14 ďakujem ti za radu a ukončila som to som sama momentálne ale je mi stále smutno ale našla som si koníčky ktoré ma bavia a nemohla som ich robiť keď som bola snim žiadne disco cvičím a pracujem a sebe....povedala som mu toľko že možno raz nájde takú ktorá ho bude chápať prečo sa chová ako sa chová ale ja som to neni prepáč za neskore vyjadrenie a ďakujem všetkým ženám ale otvorili ste mi oči...nemám od neho pokoj ako vola mi vypisuje ale nemám záujem o neho.....ZENY ĎAKUJEM ❤❣

Strana
z2