Ako riešiť manžela, ktorý kazí každú spoločnú akciu?
Po dlhej dobe sme dneska boli vonku v meste v parku.Nemala som kde zaparkovať,už to sa mu nepáčilo.Potom že všade veľa ľudí.Potom že na čo s nami išiel von,že mal ostať doma.Ale doma keď sme išli pýtala som sa ho chces ísť s nami.Povedal že čo má robiť sám doma že sme rodina tak išiel.A vonku keď sme boli hovoril že mala si mi povedať že tam bude veľa ľudí nech ostanem doma.Ani tak dobre ani tak.Nic sa mu nepáči.Potom že v meste nič není že to je blbé mesto,že odkiaľ on pochádza tam je všetko.To není pravda ale reči musí mať stále na všetko.
Už som normálne znechutená z neho, zakaždým keď niekam ideme spolu vie nám to pokaziť každý výlet.A keď nebodaj ideme s deťmi bez neho tak mi vypisuje a vyčíta kedy už dôjdeme domov.
Ani tak dobre ani tak.Co s takým manželom?
Ani z voza, ani na voz... 😅
Nech zorganizuje a vymysli on, ty sa len zucasni. A v najleosom zacni brblat, ako stare pivo, nech sa vidi.
S takýmto? Už nič.
No, decko..
@ahhola On nezorganizuje nič on nikam nechce chodiť len doma.A ja s deťmi chceme chodiť.Toto máme taký protiklad on je domased,ja milujem výlety.
No a ty si ako reagovala? Sklopila uska, stiahla chvostik a bola tisko ako myska, len aby sa pan velkomozny neodul? Odomna by dostal nalozene ako svini do hrantu 🤷♀️ bud nech vymysli program pre rodinu on (a moze na oplatku on pocuvat, co vsetko je zle), alebo sa bez zbytocnych kecov prisposobi rodine, alebo bude doma suchat nohami, tiez bez komentarov a vyvolavania kde sme a kedy prideme. To ma az tri moznosti na vyber, takze nech si vyberie tu, ktora mu vyhovuje a bez reci. Pindat moze tomu, ktory mu rano snurky zavazuje, nie mne.
ved chod len sama s detmi, mozno mu potom dopne
Ved to je horsie ako nejaky protivny pubertak. Nech si sedi doma na gauci.
@sissy27 Ako by som reagovala povedala som mu že mal ostať doma,na to on že mal mohol niečo porobiť na dvore.Lebo jeho nebaví prechádzať sa nebaví ho behať po celom ihrisku za deťmi čo ony behajú všade a on chce len sedieť.
@klementinka58 Chodím aj sama s deťmi ale potom mi vyvoláva kedy už dôjdeme domov.Minule sme boli na akcii v meste a o 17tej mi volal či neviem koľko je hodín že už dávno sme mali byť doma.
maaarnost tak to mas riadneho stihomana. Ved povedz pridem vecer a vypni mobil. Nech si rozkazuje sam sebe. dilino
@pribinak Sestru nemám,kamošky chodia vyslovene len s manželmi a deťmi a ostáva mi buď sama s deťmi alebo všetci spolu.No je to jedno lebo aj tak aj tak sa mu to nepáči.
Normálne mu povedz, že už máš jeho dudrania dosť. Odteraz budeš chodiť sama, či s deťmi a s ním pôjdete iba vtedy, ak výlet vymyslí on. Koniec. A jednoducho to dodržať. No a všetky jeho prejaví ignorovať a netrápiť sa tým.
Tak tu by som neostavala s takým mužom ..doslova ti znechutí život a budeš ako troska, ktorá sa ešte bude obviňovať čo urobila zle .....takýto človek dokáže urobiť peklo druhým zo života
Ma este rodicov, chodite k nim, alebo segru, brata, tak ulisne sa ich na navsteve popytat, kade v detstve chodili, ako travili nedele, lebo vas tata by najradsej sedel ako kvocna a este aj nedopraje a mate byt rovnaki prizdisraci o 17.doma ako on... To tu bol minule 30.r.parik,tam chlap ustvaval zenu po vyletoch a jej sa uz moc nechcelo... 🐝
Nejake dobre vlastnosti snad ma...inac preco si si ho vybrala za muza s ktorym prezijes zivot a otca svojich deti
prečo si sa za neho vydávala? Či predtým bol super a zrazu sa zmenil?
Pravdepodobne je z niečoho frustrovaný, normálny spokojný človek toto nerobí.
Prepac, ale v mojom pripade bolo vsetko v poriadku a ked mal milenku (ja som este nemala istotu) vsetko bolo zrazu zle. Vsetko, co mu chutilo, bolo hnusne, co bolo super, uz bolo otravne, proste zle, zle, zle....... Uz mal iny stredobod pozornosti. Skus odsledovat, ci to tiez tak nie.
uhundraný ako starý chlap... ten bude hundrať asi na všetko a časom aj na všetkých...
len si zvyknúť.
Však to urob ináč nech ide on s deťmi sám a ty zostaň doma a povedz mu nech sa do 16.09 nevracia pohon uvidíš že sa zmení
To sa zrazu z neho stal domased? Jaa by som ho radsej nechala doma. Preco si kazit den s hundrosom? Bolo by to win win.
Sama s deckami. Navrhni kamoske či by ste sa nemohli pridať k ním
Hento uhundrane čudo by som nechala doma. Nepotrebujem aby niekto celu dobu vedla mna pindal jak chorá vrana
Urobiť di pekný deň a on nech si urobí tiež, napr uprace dvor
Koľko má rokov? Nie je v andropauze?
@ahhola Má rodičov aj sestru a brata,pýtala som sa rodičov.Ony nechodili nikde na výlety boli len doma.Takisto jeho rodičia sa mu ani nevenovali nehrali sa s ním že vtedy bola iná doba.
@vler Skôr on si vybral mňa.
@rozculena Ostala som tehotná a bola svadba,aj predtým občas hundral no rokmi čoraz viac a viac.

Poslať do riti a už s ním nechodiť. Toto by má nebavilo počúvať
Šla by som len s deťmi, sestrou, kamoskou, …nech sedí doma na riti a nekazí atmosféru
A telefón vypnúť