icon

Ako riešiť manžela, ktorý kazí každú spoločnú akciu?

21. apr 2025

Po dlhej dobe sme dneska boli vonku v meste v parku.Nemala som kde zaparkovať,už to sa mu nepáčilo.Potom že všade veľa ľudí.Potom že na čo s nami išiel von,že mal ostať doma.Ale doma keď sme išli pýtala som sa ho chces ísť s nami.Povedal že čo má robiť sám doma že sme rodina tak išiel.A vonku keď sme boli hovoril že mala si mi povedať že tam bude veľa ľudí nech ostanem doma.Ani tak dobre ani tak.Nic sa mu nepáči.Potom že v meste nič není že to je blbé mesto,že odkiaľ on pochádza tam je všetko.To není pravda ale reči musí mať stále na všetko.
Už som normálne znechutená z neho, zakaždým keď niekam ideme spolu vie nám to pokaziť každý výlet.A keď nebodaj ideme s deťmi bez neho tak mi vypisuje a vyčíta kedy už dôjdeme domov.
Ani tak dobre ani tak.Co s takým manželom?

autor
21. apr 2025

@ika02 Nie nemá milenku,veď on nikam nechodí a v práci majú čisto mužský kolektív.

autor
21. apr 2025

@andrejka1974 To by som veľa chcela,on sám deti nezoberie von max na dvor.

autor
21. apr 2025

@elenka74 Bude mať 47

elenka74
21. apr 2025

No veru, vek na to má.

yosi
21. apr 2025

@pribinak A keby toto tebe urobil chlap, tak už by si zakladala tému, že šiel s inými bez teba a všetky stíhačky z MK by ti radili, že sa máš rozviesť lebo ťa podvádza

dadis
21. apr 2025

Joj stary je..ved mu nechaj deti na dvore a vybehni niekam sama..deti sa aj na dvore zabavia, on si bude robkat a ty si sprav program. Dalsi tyzden zober aj deti. A potom zase sama. Mozno sa aj pripoji..ale urcite mu deti nechavaj, nech maju deti zazitky aj s nim..uvidis, ze ked mu na dvore budu pilit nervy, tak ich aspon po okoli vezme prejst alebo s nimi na dvore zahra futbal. Ja tiez nie som za vylety po mestach, tiez ma to unavuje...

autor
21. apr 2025

@dadis Sama nechodím nikam lebo nemám s kým.Ja chcem chodiť spolu ako rodina ako všetky moje kamarátky.

dadis
21. apr 2025

Treba mat zivot aj mimo rodinu.. inak sa necudujem, ze sa s tebou nudi. Tiez by ma nudil cas straveny s osobou, co vidi len svoje deti. Skus zajst do fitka, kina, sauny, kniznice, galerie ci len na kavu alebo zakusok..neverim, ze nemas jednu jedinu osobu, co by s tebou sla

darovanie
21. apr 2025

@yosi Prečo. My chodíme často na akcie sami. Ja idem na koncert so sestrou a neterami. On bol teraz s kamošmi na inom koncerte. Kvôli jeho práci, ja chodím často sama hocikde s deťmi a potom, keď je doma, ide s deťmi sám on, aby som vypla. Veľa chodíme aj spolu, keď sa dá. Hádam nebudem sedieť doma, lebo muž v čudu. A keby bol takýto ako tento, tiež by som kvôli nemu doma nesedela celé dni. Akože každú akciu obrblať a keď ho nechajú doma, nech si sedí, tak ešte aj vyvolávať🫣

autor
21. apr 2025

@dadis On sa nenudí on nechce nikam chodiť len stále doma ostať.Ja by som zas išla barskde.Do kina knižnice na zákusok chodím s deťmi,sama neviem bolo by to divné.Nemam s kým ísť,kamošky buď sú ďaleko alebo trávia všetok voľný čas s rodinou.

katica06
21. apr 2025

.ha kýho vola mu zdvýhaš mobil, vypni ho a máte kľud

pribinak
21. apr 2025

@yosi ale no….zas nebuďme zbytočne dramaticki

dadis
21. apr 2025

No to ozaj nevyzera, ze by ho tvoj naplanovany program bavil 😅, ale hlavne, ze s vami chodi, ked aj kamosky chodia cela rodina, ze? Tak nechaj tak, ked nechces rady, tak rob ako myslis..

domkakvet
21. apr 2025

Chod sama a ked bude volat, iba povec ze ste von.

andrejka1974
21. apr 2025

Neboj po 50 to prejde len vydrž

autor
21. apr 2025

@dadis On je zvyknutý z domu že nikam nechodili.Ja ho nenútim aby chodil s nami,vždy sa ho opýtam či chce ísť alebo nie.

lucia13022023
21. apr 2025

Ježiš 😳 drblo by ma byt s takým mužom..

luccija
21. apr 2025

Keď povie, že chce ísť povedz mu, že nie, lebo vždy všetko ohundre. Ale ty nepíšeš prvý x😉nech sedí na gauči a nevyvoláva kedy prides

angeli121212
21. apr 2025

To, že na každom výlete frfle je jedna vec ale, že vám vyvoláva a frfle, že kde ste tak to by ma vytočilo ... Keď tak nerád chodí nech sedí doma a užíva si samotu a nech nepindá....

hortenziaj
21. apr 2025

No to sa rokmi zhoršuje,takéto vlastnosti blbé . Môj muž frlfe,tiež viac a viac, a jeho mama to čo veta to nejaká blba poznamka,už sa na ňu muž začína čoraz viac podobať 😭😭 vždy keď ideme na výlet tak predtým frfle na niečo čo si vykonstruuje ako problém. Ale potom už ho to prejde a už je dobre,viacmenej. Ale byť tebou,chod s deťmi sama a daj si letecky režim, len mu dom a povedz že napr prídeme do 20 hodiny, aby sa nebál,ale že dvíhať nebudeš lebo ti to vyvolávanie kazí atmosféru vyletovania. Ja žiaľ nesoferujem a s dvoma deťmi mi je zatiaľ ťažko chodiť ďalej po výletoch , keďže sú ešte malé . Tak musíme ísť aj s ním,ale on vymýšľa program na výletoch väčšinou.,takže v tomto je to celkom super.

lija22
21. apr 2025

Ahoj. Ja som ako tvoj muz a moj muz ako ty. Akurat,ze ja si hundrem v hlave, lebo robim to predsa kvoli detom a tie potrebuju zazitky, ako hovori moj muz. Snivam o tom, ze raz budem kdesi v jaskyni zalezena a nestretnem ziadneho clveka..ano raz v hrobe 🙂 Musite sa dohodnut s muzikom, ze proste kompromis musi byt a nech frfle aby to nik nepocul ;)

vilma7
21. apr 2025

Chronický frfloš, žiaľ s tým nič nespravíš. Môj rad chodí do prírody a ak chcem ísť s deťmi inde, idem kľudne aj sama.

martinadomianova
22. apr 2025

Takého už len kopnúť do riti.

xronus
22. apr 2025

Mám pocit že nieje práve šťastný... To čo opisuješ mi príde skôr ako vyhorenie než nejaký menší problém. Z toho čo píšeš, chlap asi nemá žiadnu radosť v živote. Zo skúsenosti to môže byť preto že nechcel dieťa, možno nechcel vážny vzťah... Veľa mužov urobí správnu vec, keď žena ostane tehotná a potom to dopadne takto. Zoberie im to chuť do života, vietor z plachiet...
Mal by si aj on nájsť kamarátov, ak ich nemá, určite v tom bude nejaký háčik. Tráviť čas iba s manželkou ho môže pripravovať o testosterón, mala by si mu chýbať a mal by chcieť tráviť čas s tebou a dieťaťom . Ak to tak nieje a netravi všetok čas v práci kde zarába majland, je čas sa na vzťah pozrieť triezvo, prestať si klamať a možno si priznať čo vlastne chceš a čo máš, prípadne sa rozhodnúť či ti to za to stojí.
Z tvojej strany sa s ním môžeš jedine porozprávať, ak bude reagovať podráždene, pravdepodobne budeš problém ty

leila82
22. apr 2025

Vecné nespokojný človek,to nezmeníte ,u neho nikdy nič nebude dobré,vždy si niečo nájde,pretože to nie je o mieste,kam idete ale o jeho ťažkej povahe a presne ako tu písali, radšej sama s deťmi.Zivot je veľmi krátky a moje voľno veľmi vzácne,aby som ho trávila s niekým,kto mi to znepríjemňuje na každom kroku..A ešte jedna vec,nech si váži,že je zdravý,že môže ísť na výlet ,čo by iniektori ľudia zato dali,keby mohli ísť medzi veľa ľudí aspoň na prechádzku.

dadikl
22. apr 2025

Otrasný manžel fuj. Asi by som sa rozviedla.

adaluc338
22. apr 2025

Len sa neprisposob ty jemu ako moja matka...museli sme byt doma vsetci lebo otec nikam nechcel....a to uz ked som bola starsia a chcela som sa v nedelu poobede prejst na zmrzlinu s kamaratkou tak mi vycitali ze preco nezostanem doma s rodinou a jaka som..a to sme len sedeli pred tv..... teraz ma moja mama 56 rokov zistila ze by chcela zit...chodit.."kavickovat" ....a teraz sa na tom hadaju kazdy den...mama sa mi stazuje ze oco jej vycita ked odide, oco sa mi stazuje ze na starobu sa matka zblaznila....rokmi bude hundrat este viac, hlavne ak si nezvikne ze ano ty chodis s detmi a nechces len dlma sediet.

jesenzima
22. apr 2025

Na miesta, kde viem, že by to môjho muža nebavilo, chodím s deckami sama. Takisto aj môj muž ... Našťastie je tých miest málo .. a našťastie mám muža, ktorý nie domased, s takým by som nebola ani minútu 🙄

petrusa87
22. apr 2025

Toto mi pripada na vecne nespokojneho cloveka, ked ide s vami brble, ked nejde tak vas otravuje, kedy pridete. Doma mam takehoto podobneho, vzdy ked niekam ideme sa ide s krikom z domu, lebo je nervavy, potom uz v aute sa upokoji, ale ak jazdim ja, tak zas namieta s mojim soferovanim... Uz som si tiez povedala, ze budeme chodit bez neho same s detmi a je pokoj, ale horsie, ze soferujem len take moje kratke vzdialenosti, take nezname a do vacsich miest sa zas bojim 😔

lauricka
22. apr 2025

Normálne mu povedať rovno, že sa správa ako malé dieťa, opísať mu to, ako mám a že by si bola rada, keby vám nekazil každú akciu takým správaním, veď sa to dá aj celkom inak. Ak je s niečím konkrétnym nespokojný, nech to pomenuje, aby sa to vyriešilo, ale takto nie. Prosto, človek musí niektoré veci zastaviť. On sa tak bude správať, kým mu to takto bude prechádzať. Ako soplivé decko rozmaznané.