icon

Ako riešiť manželovu kontrolu na toalete?

17. júl 2025

Pekný deň,
na úvod chcem napísať, že spisovať tento príspevok je mi trápne. Ale bohužiaľ je pravdivý. Nie, nie som školáčka, čo má prázdniny.
Som čistotná, sprchujem sa ráno, večer. Po vykonaní veľkej potreby požívam bidet, ak sa nedá, tak vlhčené obrúsky.
Ide o to, že manžel ma vyruší na wc, prekvapí, keď vykonávam už očistu. A áno ! Pozerá sa na ako si utieram zadok. A ževraj používam nesprávnu techniku. Keď mu vynadám nech vypadne, pousmeje sa, nech nehysterčím. Ešte urobí zo mňa hlúpu.
čo mám robiť ? Ako mu dať nejakú "záchodovú" príučku, nech s tým prestane ?
Viem, nad týmto jeden normálny človek hlavou krúti, ako je to možné.

Strana
z2
bavlnka92
17. júl 2025

nemáte dvere s kľúčom? prípadne mu tam vbehni aj ty a spýtaj sa dajakú otázku 🙂

autor
17. júl 2025
@bavlnka92

nemáte dvere s kľúčom? prípadne mu tam vbehni aj ty a spýtaj sa dajakú otázku 🙂

@bavlnka92 Bohužiaľ nemáme na WC kľúč, ale po tomto všetkom už pohár mojej trpezlivosti pretiekol a dám tam opraviť zámok, aby sa dali zamykať.

doriiis
17. júl 2025

Fuj.Obaja ste divní.Preco sa nezamykas na záchode?

anjelicek26
17. júl 2025

Vam sa neda zamykat? Podla mna urcity stupen sukromia si zasluzi kazdy..

kavasmliekom
17. júl 2025

@anonym_autor zamykat sa a kopla by som ho medzi nohy asi a potom mu kontrolovala, či dostatočne puchne 🙄

bavlnka92
17. júl 2025

stačí kúpiť to vnútro "fabku" na kľúč a vymeniť. neviem či len ja som taká ale by som sa jeho spýtala ako sa mu dnes tlačí keď bude na wc on :D

anonym_355832
17. júl 2025

@anonym_autor mňa by zaujímala tá zlá technika , ..

biba_18
17. júl 2025

my kľúče nemáme v celom byte, vôbec mi to nie je divné ...
ale ak by mi vliezol na wecko a chcel sa akože kochať - by som ho poslala do preč a jednoducho by som tam sedela a kukala na neho ...

ivik4
17. júl 2025

Kriste to je dobre nechutny magor 🤢
Co ho to vzrusuje ked si zadok utieras ?

autor
17. júl 2025
@anjelicek26

Vam sa neda zamykat? Podla mna urcity stupen sukromia si zasluzi kazdy..

@doriiis
@anjelicek26 Áno, teraz v tejto situácii som divná, že sa nezamykám. Lenže v mojej rodine sme absolútne, ale absolútne rešpektovali súkromie druhého človeka. Tak sme aj kľúč aj zámok mali v poriadku, ale ani sme ho nepotrebovali používať, lebo skutočne to rešpektovanie súkromia bolo. Kľúč sa používal, iba keď u nás bola návšteva.
A toto sa teraz stalo, ako keby mužovi preplo.

autor
17. júl 2025
@ivik4

@ivik4 On ako keby prestal poznať mieru, čo už je za čiarou.

autor
17. júl 2025
@ivik4

anonym_2ec301
17. júl 2025
@doriiis

Fuj.Obaja ste divní.Preco sa nezamykas na záchode?

My mame dvere na wc a v kúpeľni so vstavaným kľúčom, a aj tak sa nezamykam, keď nemáme návštevu. A nikto by mi do wc nevliezol.
@doriiis

kofa77
17. júl 2025

ak toto robi clovek svojej polovicke, neverim, ze to patologicke spravanie sa neprejavuje aj v inych oblastiach zivota. len autorka asi stratila ten cit pre to, co uz nie je ok .
co by som robila ja? hned prvykrat sa dorazne ohradila a druhy krat navrieskala a vrieskala asi az doteraz, ale zas ja by som netorolerovala ani ten prvykrat, no.
podla mna toto robia muzi submisivnym zenam, ktore sa daju takto ovladat a ti muzi to vedia a vycitia hned pri zoznamovani s nimi

lucia13022023
17. júl 2025

My sme napr nikdy nemali kľúč v dverách ale každý normálny človek vie, že keď je človek na WC, nebude mu tam predsa liezť. Ja by som sa doma ani nezamykala, nežijem s analfabetmi
Priateľovi treba vysvetliť, keď ho to doma nenaučili, čo znamená súkromie.

frzeiovn
17. júl 2025

Mne tak môj vbehne keď sa sprchujem, ale to je asi príjemnejšie ako to čo sa deje u vás, ja to neviem pochopiť...

sszuzu8
17. júl 2025

My tiež nemáme zámok ale keď vie 6 ročne dieťa pochopiť ze na wc ma každý súkromie tak dospelý chlap by to mal chápať úplne. Ale ten tvoj je daky divný

sszuzu8
17. júl 2025
@frzeiovn

Mne tak môj vbehne keď sa sprchujem, ale to je asi príjemnejšie ako to čo sa deje u vás, ja to neviem pochopiť...

@frzeiovn no ja napr neznesiem vôbec aby mi dakto lozil do kúpeľne keď tam som 🤷‍♀️ súkromie pri hygiene nadovšetko

anonym_4bd85a
17. júl 2025

dvere zapri nejakým košom, veľkou krabicou... manžel má diagnózu PAS ?

kiki68
17. júl 2025

Oi, ten je kinky, tak mu nastal zadok a nech teda cisti, ked ma dojem, ze ma spravnu techniku 😂 Skor nech prizna, ze to chce vidiet

doriiis
17. júl 2025
@anonym_2ec301

My mame dvere na wc a v kúpeľni so vstavaným kľúčom, a aj tak sa nezamykam, keď nemáme návštevu. A nikto by mi do wc nevliezol.
@doriiis

@anonym_2ec301 .....však ani u nás sa nezamykame na záchode,ale zase u nás doma má každý člen všetkých päť pokope a keď je niekto na záchode,tak tam nikomu nevlezeme.A to isté platí o sprche,keďže máme kúpeľňu spojenú s WC.
K tomu zvyšku,čo robí autorkin muž sa radšej nevyjadrujem.Cisty grc.

sova7
17. júl 2025
@anonym_4bd85a

dvere zapri nejakým košom, veľkou krabicou... manžel má diagnózu PAS ?

@anonym_4bd85a manžel má asi úchylku alebo ho to vzrušuje. Ja by som sa ho na to opýtala a začala sa zamykať

anonym_f38d8b
17. júl 2025
@anonym_autor

@anonym_autor obaja máte nejakú úchylku. Tvoj muž, že ta pozerá a ty, že to neriešiš s ním, ale takto verejne. Ja nechapem načo žijete s chlapmi, keď s nimi neviete komunikovať o všetkom

bg92
17. júl 2025

@kofa77 presne, neverim ze inak je ten clovek kompletny a neprejavuje zvlastne spravanie aj v inych situaciach

sova7
17. júl 2025
@bg92

@kofa77 presne, neverim ze inak je ten clovek kompletny a neprejavuje zvlastne spravanie aj v inych situaciach

@bg92 určite robí aj ine veci len tie jej asi prídu ok keďže ju nebije tak je to v poriadku bežné myslenie množstva žien akurát keď jej cumi na zadok tam jej to už zacalo vadiť

anonym_eab7c7
17. júl 2025

wtf? a Ty si mu nevysvetlila rázne že toto viac nemá robiť? alebo on to urobil ďalší krát aj po upozornení? … lebo kebyže raz mi to urobí tak určite si zapamatá ten vreskot tak, že viackrát to nespraví … a ak ani tak nerešpektuje tak smer psychiater … je úchyl… prepáč … lebo neviem si predstaviť že normálny človek číha nato kedy budem “končiť” aby mi vtrhol na wece

olimuc
17. júl 2025

To, ze sa nezamykas nie je divne … vela ludi nema kluc a predsa maju na WC sukromie. My kluc mame a nezamykame sa … nie je dovod, pretoze nikto nelezie do vnutra. Ak je to realna tema … zacala by som pripravovat svoj odchod alebo zbavenie sa manzela … normalny nie je a pojde to dalej. Nema nejaku zacinajucu Dg? Normalny nie je urcite a kym to vyeskaluje mozes mat zariadeny zivot a len zavriet dvere zvonka

krasneleto
17. júl 2025

@anonym_autor ked ma manzel tento problem... v prvom rade ho dat do obrazu, aby sa nestaral o techniku akou si utieras rit, v druhom ak teda ma potrebu pozerat sa, prebrat ci to nie je forma uchylky :D a v tretom urcite kluc na toaletu... vlozky si vymienas spravne?

mdse
17. júl 2025

S takouto somarinou niekto naozaj príde na MK? Lebo NEVIEŠ čo máš robiť? Jasné že si unudená školáčka.

autor
17. júl 2025
@mdse

S takouto somarinou niekto naozaj príde na MK? Lebo NEVIEŠ čo máš robiť? Jasné že si unudená školáčka.

@mdse Už som písala, že nie som školáčka. A naozaj nie som školáčka. Slušne som tu založila diskusiu, lebo Bohužiaľ mám takýto problém. Tak ma prosím neurážaj, alebo si na mne nerieš Ty svoje osobné dilemy.

Za všetky normálne odpovede samozrejme ďakujem.

Strana
z2