icon

Ako riešiť manželovu pasivitu a nezáujem. Nudí sa so mnou

Včera o 19:51

Neviem teda ako sa Da vôbec takéto niečo riešiť. Ale snažila som sa. Manžel tvrdí že to nie je mnou je pasívny zničený. Nic ho nebaví . Ze ma asi nejakú depku alebo zlu náladu stále. Ale mesiace? Ja s nim chcem byť každú sekundu voľnu.chcem robiť spoločne aktivíty. On absolútne nemá záujem. Vezme telefón do ruky a je to. Nestihli sme ani dieťa si spraviť keďže sme len jeden jediný rok svoji. Ja som teda čakala a snívala ze manžel sa bude snažiť rok po svadbe. On už cca po 7 mesiacoch začal štrajkovať. Ako ho nič nebaví a podobne.
Len pred rokom sme sa vzali. Vzťah 7 ročný. Žili sme spolu pred svadbou 4 roky. Nechápem prečo sa ma pre jedol. Som stále rovnaka. Ako som bola. Sex mame. Má na varené opratené. Snažím sa na na sebe pracovať. Stále sa vzdelávam, stále prinášam nové nejaké témy do našich rozhovor. Neviem ale nechcem sa stále cítiť ako nejaká animátorka jeho voľného času.
Keď sa mu nedostatočne nevenujem robí kadečo poza môj chrbát. Nasla som ho aj klamát veľakrát. Celý voľný čas trávi na mobile vkuse. Nevie sa od neho odtrhnúť.
V mobile som mu nasla naozaj nechvalyhodne veci. Snaží sa posielať žiadosti o priateľstvo ženám na insta gram a fb. Nasla som mu ze dokonca fejk účty,
Manžela neskutočne milujem. A on sa tvári akoby som bola oblúkakana. Prestal sa snažiť nie je motivovaný. Ničí ma to. Chce niečo iné alebo neviem. Sex mame normálny . Mam teraz zlomenú nohu tak som doma mesiace. Manz sa divne správa.

Strana
z2
anonym_a49b90
Včera o 22:00

bol taký aj pred svadbou

Tak ti treba,keď si sprostá

autor
Včera o 22:20
@anonym_a49b90

bol taký aj pred svadbou

Tak ti treba,keď si sprostá

@anonym_a49b90 ale nie až taký.. Po svadbe sa to zhorsilo rapídne

autor
Včera o 22:21
@anonym_10532c

@anonym_autor Nie, vobec nie je podstatne zistovat preco je dospely svojpravny clovek neprijemny a uz vobec nie napravat to. Lezies mu na nervy a uprimne sa ani necudujem po tom co tu pises. Nemas vlastny zivot a zavesila si sa nanho. Radim ti ist na terapiu a zistit co ti chyba, to je prvy krok k navratu stratenej hrdosti.

@anonym_10532c ale je moj manžel

gabrielladan
Včera o 22:22

No.. po prečítaní všetkého som asi za to, že skús ho nechať vydýchnuť. Ale tým spôsobom, že teraz začni myslieť na seba a "nerieš" ho chvíľu. Proste zamerať viac na seba..kozmetička, kaderníčka, hobby, lekcie tanca, maľovania (čo len chceš) skús chodiť viac von (s kamošmi, sama, s rodinou... ) a nepovedať mu sama od seba kam ideš... pekne sa obvliecť a ideš na to :D aj keby máš ist sama na kávu...možno to je "hnusné" riešenie ale nič ma nenapadá...a tak sa možno preberie a začne sa zaujímať, že kam to chodíš a čo robíš 🙂 a bude chcieť byť s tebou viac a možno odloží aj ten blbý mobil...proste nechaj ho vytukavat si doma na mobile :D normálny chlap sa spamätá a všimne si, že aha, čo vlastne robí moja žena? ... samozrejme, ak to bude trvať aj mesiac a viac, tak to sa už musí inak riešiť... :/ NAOZAJ toto skús... v mojom prípade to pomohlo...a spamätal sa...(jeden bývalý )

anonym_38c5f0
Včera o 22:26

Ja mam chut utekat uz pri citani😆 Chudak😃

anonym_55bdcb
Včera o 23:04

Podobne u nas. Dali sme sa dokopy v 23 a 21. Kriza a stereotyp fungovania po 7 rokoch, riesilo sa svadbou, ze to treba posunut, inak asi rozchod po 7 rokoch. Svadba nic nezlepsila samozrejme, ale nebolo to zase ze zase zle. Po svadbe to vydrzalo este dalsich 7rokov a koniec.

anonym_8f7b50
Včera o 23:48

zial v nejakom bode sa stal zavisly na mobile, mozno aj nejakym zenskym pise, musis byt raznejsia a tresnut doma po stole ak sa nespamata tak rozvod, velmi zle sa to cele cita, akokeby ste nemali nic spolocne, chodite aspon na dovolenku, prechadzku, obed cez vikend, drink?

Strana
z2