icon

Ako riešiť manželské problémy pri troch deťoch?

krajco
11. feb 2025

Prosím poradte mi ako ďalej som bezradná.
Mam manžela s ktorým mame 3 zdrave deti, no naše manželstvo mam pocit že je v troskách. Ja sa snažím dať všetko doporiadku no môj muž si začal vypisovat s nejakou pí…. Dosť pije a vzdy ked ma svoju hladinku za všetko môžem ja, ja som stále ta zlá a vtedy vyhladava aj to vypisovanie s tou ženskou. Ja už nevládzem už sa bojím ísť aj domov z práce že čo ma doma zase čaká. Tvrdí mi že na ľúbi žr rozvádzať sa nechce.
Ja si tiež neviem predstaviť ako by som všetko zvládla s deťmi sama. A zase bojím sa že ostanem sama už až do konca života keď sa rozvediem, veď kto by chcel ženu s deťmi😞

Strana
z2
viestta
11. feb 2025

A preco by si to s detmi sama nezvladla? Ako ti s tymi detmi a domacnostou pomaha ozraty chlap, ktory si este hlada bokovky? Kedy sa ten chlap vlastne zapaja do chodu domacnosti, starostlivosti o deti a do ich vychovy, ked je nadraty?

barka1
11. feb 2025

@krajco nebola by som s alkoholikom. Neexistuje. Polka mojho života bola poznacena alkoholizmom.
Miluješ ho? Alebo je to len zvyk, či závislost? Psychická? Materiálna?
Nebolo by vašej rodine lepšie, keby sa rozpadla? Keby sa otec detom venoval trebars 4 dni za 2 tyzdne? Mala by si klud a alimenty.
Ja som rozvedená, už som stihla za 5 rokov 3 partnerov. Som skvelá, moje deti tiež, vobec má nenapadlo zostavat s ex len aby som nebola sama. Takže tak.

lucka_ke
11. feb 2025

a on si priznáva, že má problém s alkoholom? chce s tým niečo robiť?
inak tie rady o odchode milujem, lebo je také ľahké nájsť si bývanie s 3 deťmi a sama to utiahnuť...

katica06
11. feb 2025

@krajco vyrastala som s otcom alkoholikom.
Prosím pre psychické zdravie tvojich detí , samozrejme aj tvoje , nechaj ho tej pi....,rozveď sa a požiadaj o výživné

krajco
autor
11. feb 2025

@lucka_ke ano priznava si že ma problém aj chodí k psychiatrovi a snaží sa to riešiť no ta nedôvera z mojej strany ked on mi tvrdi ze uz s nou skoncil a potom vidim ako si s nou pise
Inac nepochopim taketo zeny co motaju zenatych chlapov…

krajco
autor
11. feb 2025

@katica06 presne toho sa bojim ze ako to volyva vsetko na deti

krajco
autor
11. feb 2025

@barka1 ja uz ani neviem ci ho milujem po tom vsetkom, rozmyslala som uz aj nad tym ze by to bolo lepsie keby sme sa rozviedli no bojim sa aj toho ze mi nebude platit vyzivne a ja to vsetko neutiahnem sama

janickacrazy
11. feb 2025

@krajco bývanie máte spoločné? Výživné ti platiť bude musieť, ak nie, tak pošleš naňho exekútora alebo dostaneš náhradné výživné. Rodičia ti nevedia pomôcť?

katica06
11. feb 2025

@krajco ver mi že zle

krajco
autor
11. feb 2025

@janickacrazy ano mame hypoteku, to hovori stale ze mi to vsetko necha, ze on nechce detom robit zle aby sa este aj stahovat museli, no len tu hypoteku musi aj niekto platit

krajco
autor
11. feb 2025

@janickacrazy rodicov do toho zatial zatahovat nechcem, no byvat k nim s detmi by som utcite ist nemohla maju maly byt…

zuzulkazu
11. feb 2025

@krajco to iste mam doma aj ja, akurat m9j este klame pri kqzdej prilezitosti, rozvod chce ale nic nerobi, raz tak 4az tqk stale pocuvam ze odide nechami mi dopom potom sa vyhraza ze davaj si pozor aby si mala z coho platit a dokola🙈

kavasmliekom
11. feb 2025

@krajco radšej sama s deťmi do konca života, ako byť ako troska truchliaca nad nešťastným manželstvom, mužom alkoholikom, čo ma svoje hladinky. Kopni ho do riti a daj si už teraz určiť výživné, kým kvôli hladinkam nepríde k prácu a potom budeš ešte aj plakať, že máš mizerne výživné.

krajco
autor
11. feb 2025

@zuzulkazu no presne to iste klamanie som zabudla spomenut, moj tiez klame a vymysla si a ja uz neviem ako dalej

krajco
autor
11. feb 2025

@zuzulkazu aj ten moj mo povedal ze sa chce rozviest ale ja mam podat o rozvod lebo ze on to nespravi

elzena2
11. feb 2025

@zuzulkazu
@krajco tak tych vasich poslite do prdele a chodte byvat vy dve spolu.

barka1
11. feb 2025

@krajco alimenty ti platit bude, či chce alebo nie. Aj po rozvode zostane otcom.
A ty sama nemáš na platenie hypotéky? Trošku sa uskromnit, najst lepšiu prácu?

@lucka_ke nikto jej neradi, aby odisla. Aj chlap može odist.

krajco
autor
11. feb 2025

@barka1 pracu mám dobru aj dobre zarobim no ked si zratam naklady tak som na 0 z vyplaty a tym padom sa musim spoliehat na to ze posle vyzivne

mamickalisticka
11. feb 2025

@krajco vieš čo, my sme tiež mali nejaké problémy vo vzťahu po narodení dvojičiek, bolo to náročné, ale nie až tak, nikto si s nikým nepísal, ani nepil, nebil. Proste asi to vyčerpanie, stereotyp atď atď sa na vzťahu podpísalo. Ale minulý rok bol manžel vážne chorý, bala som sa najhoršieho a našťastie sa to zlepšilo o 300% a potom mi stále veľmi pomáha veta: manželia nebojujú v probléme proti sebe, ale proti tomu problému SPOLU. Už sa nehadame, nebojujeme, je to zbytočné. Ale v tomto prípade je to zbytočné písať, utekaj preč.

krajco
autor
11. feb 2025

@mamickalisticka biť ma nebije "len" pije...

palicka
11. feb 2025

@krajco pozri triezvo na situáciu. Buď sa pán úplne spamätá, čo nevyzerá, že plánuje, alebo si spis, SKK to pôjde bez neho. Máš prácu, čo je super. 3 deti, to bude výživné… možno bude stačiť na hypo. A z Tvojej výplaty nevyžijete? Prerátaj si… a možno zistíš, že Ti zostane viac, ako teraz, keď živíš aj ďalší krk, ktorý sú rad vypije…

krajco
autor
11. feb 2025

@palicka no musím si k tomu sadnúť a všetko prepočítať a uvidím ako to bude všetko vychádzať

domkakvet
11. feb 2025

@krajco radsej sama ako sa bat chodit domov, ked si sposobis depresiu uz potom neurobis nic.

zuzulkazu
11. feb 2025

@krajco ja tiez tak a aj tak ziadne rozhadocanie dovolenky vylety nebudu hrozit

zanka777
11. feb 2025

@zuzulkazu môžem sa opýtať čo ťa pri ňom ešte drží?

zanka777
11. feb 2025

@krajco tak ako vlastne???

janickacrazy
11. feb 2025

@zanka777 alkoholik mení svoje rozhodnutia podľa toho, akú má náladu alebo podľa hladiny alkoholu

kavasmliekom
11. feb 2025

@janickacrazy tak potom aj autorka pije? Veď to píše ona, teraz. V úvode píše, že on sa nechce rozvádzať a o polhodinu už áno 🤔😄

zanka777
11. feb 2025

@janickacrazy no hej ale autorka nepíše snáď tento príspevok pod vplyvom keď raz napíše že o rozvode nechce počuť on a zrazu o pár komentov nižšie áno hovoril o rozvode... 😏

janickacrazy
11. feb 2025

@zanka777
@kavasmliekom no tak ja sa nechcem zastávať autorky, ale niektorí ľudia sú takí, že sami nevedia, čo by chceli, jeden deň sa vyhrážajú rozvodom, druhý deň sa tvária, že je všetko ok, kto nezažije, ťažko pochopí

Strana
z2