Ako riešiť nájdené blond vlasy v sprche?
Baby prosim vas co by ste si mysleli keby ste sa po styroch dnoch vratili domov od rodicov a hned si vsimli ze v spalni su vymenene navliecky, v kupelke je iba jedna osuska, moja zubna kefka aj kefa na vlasy su uplne niekde inde ako ich nechavam a laky na nechty s odlakovacom su tiez premiestnene na inu policku a co je najhorsie v sprche v odtoku su dva dlhe blond vlasy a ja som tmavovlasa........ Muz je teraz v praci a nemoze brat telefon a ja neviem co si mam o tom mysliet, srdce mi busi jak dive a mam pocit ze tlak mam 200/500 neviem ci mam cakat kym sa poobede vrati alebo sa ho hned pytat co sa doma dialo, lebo nechcem robit sceny kvoli dvom vlasom ale zaroven preco by bola v sprche blondina a preco su moje veci poprehadzovane? a najhorsie je ze ani neviem heslo do jeho notebooku aby som sa pozrela s kym si pise...... co by ste si o tom mysleli vy baby?...
🙂 Manželka hledá na manželově saku vlasy. Když žádný nenajde, rozpláče se: „Ty už mě podvádíš i s plešatýma!“
Co si mysliet? Ze konecne upratoval? 🙂
Nuz podvadzal ta vo vasom byte. Uz tu bola tema s vlasmi inej farby a bola v tom nevera. Tvoj muz este aj poprekladal tvoje veci. Nuz rozmyslaj, ci mas kam ist. Ci je polka tvojho bytu, teda budes nieco mat po rozvode atd.
Musíš sa ho opýtať. Aj tak bude zatĺkať, ale aspoň budeš vidieť jeho reakciu. Možno len naozaj upratoval. Zvykne aj inokedy pratat v kupelke?
@anonym_autor ze dobre vies co sa stalo 👍🏻
myslela by som si ze robil poriadok, ja tiez ked upratujem nie vzdy vsetko dam na milimeter presne. A tvoj opis celej situacie mi pride ako paranoja
@anonym_autor ze dobre vies co sa stalo 👍🏻
@anonym_5bf9a9 presne tak.
Tie vlasy nemá ako obkecať, ani krby sa posral. Ak nemáš v hlave prievan, je ti hádam všetko jasné.
myslela by som si ze robil poriadok, ja tiez ked upratujem nie vzdy vsetko dam na milimeter presne. A tvoj opis celej situacie mi pride ako paranoja
@anonym_d34c5f muž sám od seba prevliekol periny. 🤣🤣🤣🤣🤣Bože, toľká naivita.
@anonym_d34c5f muž sám od seba prevliekol periny. 🤣🤣🤣🤣🤣Bože, toľká naivita.
@anonym_83082e naivita? moj to robi ked som bola tyzden hospitalizovana tak prevliekol normalne alebo tiez som si mala mysliet ze ma miesto mna nahradu? A co muzi, ktori zoju samy ti si vobec neprevliekaju? 🤣 U nas sa prevlieka postelne kazdy tyzden, rovnako aj uteraky pravidelne peru takze aj ten jeden uterak sa d avysvetlit, ze bol v sprche a hodil svoj uterak do prania. Rovnako sa u nas aj upratuje ak nemozem ja uprace muz nie sme prasiatka, ze zijeme ako v chlieve.
Ak si pripravena na realitu tak nabuduce mu povedz,ze ides na par dni a hned ten vecer sa vrat,pekne spoznas aj jeho novu kamosku.
Ano aj takto sa prichadza na neveru,prichytit pri cine,nebude zatlkat.
@anonym_83082e naivita? moj to robi ked som bola tyzden hospitalizovana tak prevliekol normalne alebo tiez som si mala mysliet ze ma miesto mna nahradu? A co muzi, ktori zoju samy ti si vobec neprevliekaju? 🤣 U nas sa prevlieka postelne kazdy tyzden, rovnako aj uteraky pravidelne peru takze aj ten jeden uterak sa d avysvetlit, ze bol v sprche a hodil svoj uterak do prania. Rovnako sa u nas aj upratuje ak nemozem ja uprace muz nie sme prasiatka, ze zijeme ako v chlieve.
@anonym_d34c5f halooo. Hospitalizovná si bola. Tam sa predpokladá, že nebudeš chvíľu vedieť fungovať. A zrejme nemáš doma truľa. Ale ver mi, toto nie je ten prípad. Tútu ženu základný inštinkt neklame. Keby nemala dôvod, nikdy by ju nenapadlo sa nad tým vôbec zamyslieť.
@anonym_d34c5f ale on toto nikdy predtým zjavne nerobil… a ona nebola v nemocnici…
@anonym_d34c5f halooo. Hospitalizovná si bola. Tam sa predpokladá, že nebudeš chvíľu vedieť fungovať. A zrejme nemáš doma truľa. Ale ver mi, toto nie je ten prípad. Tútu ženu základný inštinkt neklame. Keby nemala dôvod, nikdy by ju nenapadlo sa nad tým vôbec zamyslieť.
@biba_18 to odkial mam vediet?Nezijem s nimi. Pyta sa nas co my by sme si mysleli tak ja by som si myslela to.
@anonym_83082e fungovat som vedela uplne normalne bola som tam len na pozorovani 🤣 jednoducho u nas je normalne, ze obaja sa starame o domacnost. S autorkou nezijem a nemam za potreby si domyslat ako to asi u nich vyzera takze sa vyjadrujem len k tomu ake informacie ona dala. Mne jednoducho jej opis celej situacie a styl pisania pride ako paranoja. To je cele pyta sa na nas nazor, co by sme si o tom mysleli tak som jej povedala moj nazor.
A este ak si zacal zamykat,heslovat mobil,pc tak nechce,aby si mu tam nasla to,co tam robi.Aj tymto sposobom zeny prichadzaju na neveru.
Takze je uz na tebe,akym sposobom na to prides,ale ver,ze tvoj 6ty zmysel neklame.
@biba_18 to odkial mam vediet?Nezijem s nimi. Pyta sa nas co my by sme si mysleli tak ja by som si myslela to.
@anonym_83082e fungovat som vedela uplne normalne bola som tam len na pozorovani 🤣 jednoducho u nas je normalne, ze obaja sa starame o domacnost. S autorkou nezijem a nemam za potreby si domyslat ako to asi u nich vyzera takze sa vyjadrujem len k tomu ake informacie ona dala. Mne jednoducho jej opis celej situacie a styl pisania pride ako paranoja. To je cele pyta sa na nas nazor, co by sme si o tom mysleli tak som jej povedala moj nazor.
@anonym_d34c5f a bežne periete iba 1 uterák? a zvyšné necháte na vešiaku?
Po pravde, ak by moj manzel zazrakom sam od seba, kym som bola na sluzobke citil potrebu vymenit periny, oprat jeden uterak a v sprche by som nasla cudzie dlhe vlasy, myslela by som si presne to iste co ty. A ano moj muz vymeni periny ale vo vacsine pripadov, ked upratujeme a poviem mu aby to urobil a nie len tak sam od seba, kym som na sluzobke.
Ak si pripravena na realitu tak nabuduce mu povedz,ze ides na par dni a hned ten vecer sa vrat,pekne spoznas aj jeho novu kamosku.
Ano aj takto sa prichadza na neveru,prichytit pri cine,nebude zatlkat.
@anonym_8e09f2 To by bolo prekvapko, ak by bol v posteli blondak s dlhymi vlasmi ...💃
Presne to iste sa mi stalo ako este mladej a naivnej. Vratila som sa od nasich, moje fotky v ramiku odlozene, detto moje veci, na gaci dlhy blond vlas, ja ciernovlaska. Vyjdem zo sprchy a na zahmlenom zrkadle sa ukazalo napisane, milujem ta. Lutujem, ze som neodisla hned v tu sekundu.
@anonym_d34c5f a bežne periete iba 1 uterák? a zvyšné necháte na vešiaku?
@biba_18 bezne pouzity hodime do kosa na spinave pradlo, a cisty ostane zaveseny, pred sprchovanim z policky ten kto svoj dal do kosa na pranie vyberie cisty. Nerobime ziadne hromadne menie uterakov. 😅 S muzom sa nesprchujeme vzdy naraz ja som zvyknuta rano a po praci, muz rano a tesne pred spanim. Takze jeden uterak je u nas pravidelne tak. A ako pisem, postelne menime kazdy tyzden a s nim idu vsetky pouzite uteraky. Ale opat opakujem, pisem na zaklade toho ako zijeme my, neviem co je u autorky standard a co nie a odmietam si domyslat to, co tam nie je.
@anonym_autor Že je to obyčajný kkt
@anonym_8e09f2 To by bolo prekvapko, ak by bol v posteli blondak s dlhymi vlasmi ...💃
@anonym_eb03e1 tak to by bol este väcsi sok,ako keby tam bola blondyna.
Nevera jasná.. Ak je byt dom tvoj tak ho zbal kým príde z prace..
@anonym_autor určite by som počkala kým príde domov a opýtala by som sa ho to tvárou v tvár... Cez mobil neuvidíš ako sa bude ksichtiť...
@anonym_autor tie vlasy nevyhadzuj, nechaj si ich ako dôkazový materiál, takisto odfot všetky veci ako si ich našla, všetko zdokumentuj, pozoruj, pozorne počúvaj, používaj logiku, aký je ten vlas? Prirodzene blond, odfarbeny, hrúbka, koľko ma dĺžku
Inak este jedna vec mi neda, ked som odchadzala z najmu tak som nevytiahla vlasy z odtoku sprchoveho kuta (cistila som ho pravidelne ale nie zrovna v den odchodu kedy som si dala aj poslednu sprchu). Tak snad dalsi par, ktory sa pristahoval v den mojho odchodu nema tak paranoidnu zenu ak nahodou v nom najde moje hnede vlasy. Alebo snad bola tiez bruneta. A ak uz v mom ich nasla tak sa takto verejne sa ospravedlnujem, za pravdepodobne znicenie vztahu lebo ako tak tu citam tie komentare toto asi bude tiez na rozchod.

Inak este jedna vec mi neda, ked som odchadzala z najmu tak som nevytiahla vlasy z odtoku sprchoveho kuta (cistila som ho pravidelne ale nie zrovna v den odchodu kedy som si dala aj poslednu sprchu). Tak snad dalsi par, ktory sa pristahoval v den mojho odchodu nema tak paranoidnu zenu ak nahodou v nom najde moje hnede vlasy. Alebo snad bola tiez bruneta. A ak uz v mom ich nasla tak sa takto verejne sa ospravedlnujem, za pravdepodobne znicenie vztahu lebo ako tak tu citam tie komentare toto asi bude tiez na rozchod.
@anonym_d34c5f pletieš hrušky s jablkami.
@anonym_d34c5f odveci, toto je uplne iná situácia

To si normálne išla snorit do odtoku či tam nedajdes nejaké vlasy?