icon

Ako riešiť nájdené blond vlasy v sprche?

Dnes o 09:11

Baby prosim vas co by ste si mysleli keby ste sa po styroch dnoch vratili domov od rodicov a hned si vsimli ze v spalni su vymenene navliecky, v kupelke je iba jedna osuska, moja zubna kefka aj kefa na vlasy su uplne niekde inde ako ich nechavam a laky na nechty s odlakovacom su tiez premiestnene na inu policku a co je najhorsie v sprche v odtoku su dva dlhe blond vlasy a ja som tmavovlasa........ Muz je teraz v praci a nemoze brat telefon a ja neviem co si mam o tom mysliet, srdce mi busi jak dive a mam pocit ze tlak mam 200/500 neviem ci mam cakat kym sa poobede vrati alebo sa ho hned pytat co sa doma dialo, lebo nechcem robit sceny kvoli dvom vlasom ale zaroven preco by bola v sprche blondina a preco su moje veci poprehadzovane? a najhorsie je ze ani neviem heslo do jeho notebooku aby som sa pozrela s kym si pise...... co by ste si o tom mysleli vy baby?...

anonym_d34c5f
Dnes o 10:41
@anonym_83082e

@anonym_d34c5f pletieš hrušky s jablkami.

@anonym_83082e alebo nemam taku paranoidnu predstavivost v konspiracnych teoriach. Ked ani nevieme ako normalne ziju a funguje ich domacnost. Poznam pary, ktore raz za uhorsky rok cistia odpad v sprche takze ak toto je tiez ten pripad (nevieme sanca, ze je to tak je presne 50%) a jediny popud k tomu bol jeden uterak, presunute veci a vymenene postelne tak to inak ako paranoja sa neda oznacit.

moonlight1210
Dnes o 10:42
@anonym_d34c5f

Inak este jedna vec mi neda, ked som odchadzala z najmu tak som nevytiahla vlasy z odtoku sprchoveho kuta (cistila som ho pravidelne ale nie zrovna v den odchodu kedy som si dala aj poslednu sprchu). Tak snad dalsi par, ktory sa pristahoval v den mojho odchodu nema tak paranoidnu zenu ak nahodou v nom najde moje hnede vlasy. Alebo snad bola tiez bruneta. A ak uz v mom ich nasla tak sa takto verejne sa ospravedlnujem, za pravdepodobne znicenie vztahu lebo ako tak tu citam tie komentare toto asi bude tiez na rozchod.

@anonym_d34c5f mala by si sa skor ospravedlnit tu pritomnym za tu blbost, co si napisala od veci. V snahe byt sarkasticka. Nevydalo.

anonym_d34c5f
Dnes o 10:43
@moonlight1210

@anonym_d34c5f mala by si sa skor ospravedlnit tu pritomnym za tu blbost, co si napisala od veci. V snahe byt sarkasticka. Nevydalo.

@moonlight1210 vies ako ziju? Vies ako dlho ziju z tej domacnosti? Prepac, ale ja z tych par riadkov to nedokazem vycitat. Mozu tam zit roky ale rovnako aj byt novo nastahovani, mozu sa prikladne o domacnost starat ale aj tak ako pisem, ze jediny popud k pozretiu odpadu bol uterak, postelne pradlo a premiestnene veci z policky a potom kludne tie vlasy mozu byt starsie. Jednoducho nic z toho bez domyslania nevieme.

petamich
Dnes o 10:45
@anonym_d34c5f

Inak este jedna vec mi neda, ked som odchadzala z najmu tak som nevytiahla vlasy z odtoku sprchoveho kuta (cistila som ho pravidelne ale nie zrovna v den odchodu kedy som si dala aj poslednu sprchu). Tak snad dalsi par, ktory sa pristahoval v den mojho odchodu nema tak paranoidnu zenu ak nahodou v nom najde moje hnede vlasy. Alebo snad bola tiez bruneta. A ak uz v mom ich nasla tak sa takto verejne sa ospravedlnujem, za pravdepodobne znicenie vztahu lebo ako tak tu citam tie komentare toto asi bude tiez na rozchod.

@anonym_d34c5f ved to su absolutne neporovnatelne situacie, ked pridem do hotela a najdem v sprche vlasy, tak sa tak akurat zamyslim nad tym, ako upratovacka upratala, ani by ti nenapadlo spajat si to s manzelom, ktory sa do tej izby nastahoval s tebou, ak by toto autorku napadlo, tak si poklepem po cele a napisem jej, ze jej sibe a ma vyhladat odbornika, takze neviem co si svojim komentarom chcela povedat ale so situaciou, ktoru opisuje autorka sa to naozaj neda porovnavat

anonym_d34c5f
Dnes o 10:46
@petamich

@anonym_d34c5f ved to su absolutne neporovnatelne situacie, ked pridem do hotela a najdem v sprche vlasy, tak sa tak akurat zamyslim nad tym, ako upratovacka upratala, ani by ti nenapadlo spajat si to s manzelom, ktory sa do tej izby nastahoval s tebou, ak by toto autorku napadlo, tak si poklepem po cele a napisem jej, ze jej sibe a ma vyhladat odbornika, takze neviem co si svojim komentarom chcela povedat ale so situaciou, ktoru opisuje autorka sa to naozaj neda porovnavat

@petamich prekopirujem len toto vies ako ziju? Vies ako dlho ziju z tej domacnosti? Prepac, ale ja z tych par riadkov to nedokazem vycitat. Mozu tam zit roky ale rovnako aj byt novo nastahovani, mozu sa prikladne o domacnost starat ale aj tak ako pisem, ze jediny popud k pozretiu odpadu bol uterak, postelne pradlo a premiestnene veci z policky a potom kludne tie vlasy mozu byt starsie. Jednoducho nic z toho bez domyslania nevieme.

petamich
Dnes o 10:50
@anonym_d34c5f

@petamich prekopirujem len toto vies ako ziju? Vies ako dlho ziju z tej domacnosti? Prepac, ale ja z tych par riadkov to nedokazem vycitat. Mozu tam zit roky ale rovnako aj byt novo nastahovani, mozu sa prikladne o domacnost starat ale aj tak ako pisem, ze jediny popud k pozretiu odpadu bol uterak, postelne pradlo a premiestnene veci z policky a potom kludne tie vlasy mozu byt starsie. Jednoducho nic z toho bez domyslania nevieme.

@anonym_d34c5f ale ty si si domyslela a vela 🙂 preto reagujes ako reagujes - domyslela si si, ze autorka je ziarliva stihacka, domyslela si si, ze pozrela odtok na zaklade vymeneneho pradla, domyslela si si, ze mozno neupratuju...takze na jednej strane hovoris, ze si nemame domyslat a na druhej strane si si domyslela a na tejto hypoteze aj stavias svoje komentare.

Neviem ako ty ale ja prve co spravim, ked pricestujem zo sluzobky dam si sprchu, na vlasy v odtoku som citliva, takze vzdy po sprche ich vyberam, takze by som si tam blond vlasy vsimla, lebo doma blond vlasy nema nikto a ak navyse by som potom nasla vymenene pradlo atd. tiez by mi blikli kontrolky, lebo je to nestandardne spravanie pre neho.

anonym_d34c5f
Dnes o 10:51
@petamich

@anonym_d34c5f ale ty si si domyslela a vela 🙂 preto reagujes ako reagujes - domyslela si si, ze autorka je ziarliva stihacka, domyslela si si, ze pozrela odtok na zaklade vymeneneho pradla, domyslela si si, ze mozno neupratuju...takze na jednej strane hovoris, ze si nemame domyslat a na druhej strane si si domyslela a na tejto hypoteze aj stavias svoje komentare.

Neviem ako ty ale ja prve co spravim, ked pricestujem zo sluzobky dam si sprchu, na vlasy v odtoku som citliva, takze vzdy po sprche ich vyberam, takze by som si tam blond vlasy vsimla, lebo doma blond vlasy nema nikto a ak navyse by som potom nasla vymenene pradlo atd. tiez by mi blikli kontrolky, lebo je to nestandardne spravanie pre neho.

@petamich ja si praveze nic nedomyslam kedze je to 50:50. Ja som vyssie napisala, co by som si ja o tom myslela v mojej situacii kedze o autorkinej neviem skoro nic. A ako tak citam komentare kazdy je o nevere a "spravnom" instinktu ale ako? Ak nevieme ako zije. To je cele.

anonym_c412a8
Dnes o 10:52

Prezlecene periny a poprehadzovana kupelna, je mna bezna vec takisto osuska - nase farby sa nemozu prat naraz - … ale vlasy nie … sama mam skusenost, ze som nasla vlasy, kt mi nepatrili … a bola to ina zena a on velmi rychlo ex

petamich
Dnes o 10:54
@anonym_d34c5f

@petamich ja si praveze nic nedomyslam kedze je to 50:50. Ja som vyssie napisala, co by som si ja o tom myslela v mojej situacii kedze o autorkinej neviem skoro nic. A ako tak citam komentare kazdy je o nevere a "spravnom" instinktu ale ako? Ak nevieme ako zije. To je cele.

@anonym_d34c5f my nehovor, ze ak by tvoj chlap, ktory v zivote nemenil postelne pradlo, zrazu to pradlo vymenil po tvojej sluzobke, navyse najdes v sprche vlasy atd. tak by si si nic podobneho nepomyslela 🙂 urcite sa vcera nastahovali, rovno zo sluzobky prisla do bytu, kde ju niekto medzitym nastahoval.

Ano mas pravdu, to ci je autorka ziarliva nevieme, to ci ma iny dovod na to mat podozrenie alebo byt podozrievava nevieme. Pre teba by to teda podozrive nebolo, pre mna napr. ano a mozno sa to jednoducho vysvetli a mozno ju instinkt neklame.

anonym_d34c5f
Dnes o 10:56
@petamich

@anonym_d34c5f my nehovor, ze ak by tvoj chlap, ktory v zivote nemenil postelne pradlo, zrazu to pradlo vymenil po tvojej sluzobke, navyse najdes v sprche vlasy atd. tak by si si nic podobneho nepomyslela 🙂 urcite sa vcera nastahovali, rovno zo sluzobky prisla do bytu, kde ju niekto medzitym nastahoval.

Ano mas pravdu, to ci je autorka ziarliva nevieme, to ci ma iny dovod na to mat podozrenie alebo byt podozrievava nevieme. Pre teba by to teda podozrive nebolo, pre mna napr. ano a mozno sa to jednoducho vysvetli a mozno ju instinkt neklame.

@petamich napis jednu vetu alebo slovne spojenie z ktoreho dokazes vycitat od autorky priamo, ze jej chlap to NIKDY neurobil a ze pravidelne a ukazkovo sa staraju o domacnost. Ak doplni viac informacii tak mozno zmenim k tomu nazor ale moj nazor k jej situacii je, ze nemusi ist o nic ale moze a je to v pomere 50:50. Potom sa mozeme bavit dalej o tom, kto si co domysla.

anonym_c04c7d
Dnes o 10:59

Uff… urcite mu nevolaj a nepis, to len pokazis. Bud ho konfrontuj, ked pride, alebo ak chces mat ovela vacsiu istotu, vymysli si, ze na tejto sluzobke sa nieco nepodarilo uplne spracovat a preto musite ist este buduci tyzden to doklepnut /alebo ine, neviem, aky charakter prace mas/, no a v ten den, ako mas byt na sluzobke, „neplanovane” sa domov vrat a uvidis…

euka210
Dnes o 11:17

@anonym_autor tak by som sa ho rovno opytala, ze preco mi poprehadzoval veci v skrinke. A uvidis reakciu a odpoved, neutoc hned. Mna by poprehadzovane veci nastvali aj bez podozrenia.

anonym_f5a5d2
Dnes o 11:18

Ze chlap ta chcel prijemne prekvapit a upratal spalnu a kupelnu

anonym_f9825e
Dnes o 12:05

@anonym_autor podla mna tam nejaku mal. Na mna to presne jeden skusal a volal ma k sebe, ked jeho zena nebola doma. Jasne,ze som nikam nesla, so zenatymi sa nevlacim. Len ma zarazilo, ze to fakt k sebe domov volaju??? Co su pripeceni? Ja by som si tu ziadneho milenca netahala, keby som nejakého mala.

biba_18
Dnes o 12:27
@anonym_d34c5f

@anonym_83082e alebo nemam taku paranoidnu predstavivost v konspiracnych teoriach. Ked ani nevieme ako normalne ziju a funguje ich domacnost. Poznam pary, ktore raz za uhorsky rok cistia odpad v sprche takze ak toto je tiez ten pripad (nevieme sanca, ze je to tak je presne 50%) a jediny popud k tomu bol jeden uterak, presunute veci a vymenene postelne tak to inak ako paranoja sa neda oznacit.

@anonym_d34c5f ak by fungovali tak že manžel bežne vymieňa postelné prádlo sám od seba, bežne vyhadzujú do prádla jediný uterák, ak manžel bežne upratuje sám od seba manželkine veci, ak sa u nich bežne nečistí oddtok - verila by som že je to iba autorkina paranoja…
ale myslím že toto sa u nich nie že nedeje bežne - ale že sa to stalo prvý raz…

biba_18
Dnes o 12:31
@anonym_f5a5d2

Ze chlap ta chcel prijemne prekvapit a upratal spalnu a kupelnu

@anonym_f5a5d2 a chcel aby trošku žiarlila, lebo kto nežiarli ten nemiluje, tak zobral kamošove blonďavé vlasy aby bolo vzrúšo…

anonym_d34c5f
Dnes o 12:40
@biba_18

@anonym_d34c5f ak by fungovali tak že manžel bežne vymieňa postelné prádlo sám od seba, bežne vyhadzujú do prádla jediný uterák, ak manžel bežne upratuje sám od seba manželkine veci, ak sa u nich bežne nečistí oddtok - verila by som že je to iba autorkina paranoja…
ale myslím že toto sa u nich nie že nedeje bežne - ale že sa to stalo prvý raz…

@biba_18 no vidis, len si myslis. Ja si myslim, ze vieme dost malo o tom aby sme vedeli urcit ako ziju, ja si o jej situacii nemyslim nic, viem ako bz som sa zachovala aktualne prave teraz-dnes v mojej keby sa to stalo. A keby som velmi chcela kludne mozem mysliet, ze zacali zit spolu len niekedy cez leto, v novom najme a nepoznaju sa dostatocne dlho nato aby vedeli ake zvyky maju a nakolko az na tie styri dni autorka sa sama starala o domacnost tak toto zapojenie partnera ju prekvapilo. Jedna vec je randit a nejake vikendove prespavacky, dovolenky druha vec je spolocna domacnost. Rovnako si mozem mysliet, ze ziju spolu roky, byt je bud jej alebo jej partnera a nie je ziadne vysvetlenie k takej zmene spravania. Navyse ak by naozaj to bolo az tak do oci bijuce, ze ju podviedol tak zalozeniu tejto diskusie naozaj nerozumiem. Cakala od diskutujucich, ktore si len myslia ako to u nich chodi pohladenie ega, ze naozaj ju podviedol? Este pochopim pytanie sa kamosiek, ktore o jej vztahu mozno vedia viac ale pyta sa uplne cudzich ludi, ktori vedia len tych par riadkov a nic viac a dalej si musia mysliet co a ako je medzi nimi.

biba_18
Dnes o 12:56
@anonym_d34c5f

@biba_18 no vidis, len si myslis. Ja si myslim, ze vieme dost malo o tom aby sme vedeli urcit ako ziju, ja si o jej situacii nemyslim nic, viem ako bz som sa zachovala aktualne prave teraz-dnes v mojej keby sa to stalo. A keby som velmi chcela kludne mozem mysliet, ze zacali zit spolu len niekedy cez leto, v novom najme a nepoznaju sa dostatocne dlho nato aby vedeli ake zvyky maju a nakolko az na tie styri dni autorka sa sama starala o domacnost tak toto zapojenie partnera ju prekvapilo. Jedna vec je randit a nejake vikendove prespavacky, dovolenky druha vec je spolocna domacnost. Rovnako si mozem mysliet, ze ziju spolu roky, byt je bud jej alebo jej partnera a nie je ziadne vysvetlenie k takej zmene spravania. Navyse ak by naozaj to bolo az tak do oci bijuce, ze ju podviedol tak zalozeniu tejto diskusie naozaj nerozumiem. Cakala od diskutujucich, ktore si len myslia ako to u nich chodi pohladenie ega, ze naozaj ju podviedol? Este pochopim pytanie sa kamosiek, ktore o jej vztahu mozno vedia viac ale pyta sa uplne cudzich ludi, ktori vedia len tych par riadkov a nic viac a dalej si musia mysliet co a ako je medzi nimi.

@anonym_d34c5f myslím si že ak je niečo bežné tak ma to nerozhodí tak že mi búši srdce... a ak ma niečo nerozhodí, nepíšem na mk že ma to rozhodilo. to sú pre mňa základné premisy…
stačí mi zmienka o tom že jej búši srdce. predstav si sama seba kedy tebe búši srdce. pri niečom čo je u vás doma bežné alebo naopak?
pre ňu by bolo určite lepšie že ju chcel iba prekvapiť. vymenil periny, utrel prach a vymenil iba jeden uterák a aj ten vlas je tam dávno - ale úprimne?
veľmi tomuto scenáru bohužiaľ neverím…

autor
Dnes o 12:59
@najkrajsiaobloha

@anonym_autor tie vlasy nevyhadzuj, nechaj si ich ako dôkazový materiál, takisto odfot všetky veci ako si ich našla, všetko zdokumentuj, pozoruj, pozorne počúvaj, používaj logiku, aký je ten vlas? Prirodzene blond, odfarbeny, hrúbka, koľko ma dĺžku

@najkrajsiaobloha mam ich tu pred sebou na stole. o 17 00 bude online a asi 17 45 doma. Nepotesilo ma co pisete..

anonym_122c0b
Dnes o 13:01

Nerob unáhlené názory. Ešte počkaj. Skús sa len opýtať prečo máš poprehadzované laky a prečo prezliekal periny. o vlasoch nehovor nič. Je to trápne. Radšej pozoruj situáciu. Určite sa prezradí - časom.

autor
Dnes o 13:06

na plachte su nejake flaky, akoby ved viete... Ale tam som ziaden vlas nenasla. Iba moje.

anonym_f9825e
Dnes o 13:19
@anonym_autor

na plachte su nejake flaky, akoby ved viete... Ale tam som ziaden vlas nenasla. Iba moje.

@anonym_autor a vymiena ten tvoj bezne pradlo? Asi nie, moj nie. Takze,kebyze to urobi, je mo to maximalne podozrive

anonym_d34c5f
Dnes o 13:46
@biba_18

@anonym_d34c5f myslím si že ak je niečo bežné tak ma to nerozhodí tak že mi búši srdce... a ak ma niečo nerozhodí, nepíšem na mk že ma to rozhodilo. to sú pre mňa základné premisy…
stačí mi zmienka o tom že jej búši srdce. predstav si sama seba kedy tebe búši srdce. pri niečom čo je u vás doma bežné alebo naopak?
pre ňu by bolo určite lepšie že ju chcel iba prekvapiť. vymenil periny, utrel prach a vymenil iba jeden uterák a aj ten vlas je tam dávno - ale úprimne?
veľmi tomuto scenáru bohužiaľ neverím…

@biba_18 citala si vobec co som napisala?🤣 Nikde som nic nenapisala, ze ju chcel prekvapit

ankare
Dnes o 13:57

@anonym_autor Fuuu, dôkazy jak hovado podľa mňa.
Raz tu bola diskusia ako mladá pani našla v odtoku čierny vlas a už sú aj rozvedeni.

anonym_ec07a8
Dnes o 13:59

@anonym_autor ja by som sa len tak medzi rečou spýtala, že prečo mám veci prehodené. O vlasoch by som nič nehovorila. A začala by som si ho viac všímať. Takto to len ututle a začne si dávať pozor. Veď rozísť sa môžete aj o týždeň či mesiac, keď budeš mať istotu. Ak bývate u teba a môžeš ho vyhodiť hneď, tak kľudne ho konfrontuj, pokiaľ nie je ľahké odísť, tak si najprv priprav backup plán.

anonym_3572c6
Dnes o 14:02
@anonym_eb03e1

🙂 Manželka hledá na manželově saku vlasy. Když žádný nenajde, rozpláče se: „Ty už mě podvádíš i s plešatýma!“
Co si mysliet? Ze konecne upratoval? 🙂

@anonym_eb03e1 on upratoval? Žiadny chlap nebude upratovať kúpeľňu a dotýkať sa ženských krémov,fľaštičiek a iných somarín.A tie blond vlasy v odtoku ako súvisia s upratovaním?

anonym_3572c6
Dnes o 14:04
@anonym_d34c5f

@anonym_83082e naivita? moj to robi ked som bola tyzden hospitalizovana tak prevliekol normalne alebo tiez som si mala mysliet ze ma miesto mna nahradu? A co muzi, ktori zoju samy ti si vobec neprevliekaju? 🤣 U nas sa prevlieka postelne kazdy tyzden, rovnako aj uteraky pravidelne peru takze aj ten jeden uterak sa d avysvetlit, ze bol v sprche a hodil svoj uterak do prania. Rovnako sa u nas aj upratuje ak nemozem ja uprace muz nie sme prasiatka, ze zijeme ako v chlieve.

@anonym_d34c5f keby jej muž upratoval,tak by sa nečudovala.A tie vlasy vysvetlíš ako?

anonym_13b4f1
Dnes o 14:27

Len tak medzi recou by som spomenula, ze kto to bol ta blondina, co ju suseda videla vychadzat? Nech sa zapoti pri vymyslani vyhovoriek o podomovych predavackach. A ked by som mala potvrdene, ze u nas bola bloncka, tak dalsia otazka by bolo, kolko krat si ju pretiahol.

doriiis
Dnes o 14:51

Myslím, že chcel pred svojou milenkou schovať dôkazy o tom, že je ženatý a pred tebou milenku

anonym_ee7469
Dnes o 14:54
@anonym_autor

@anonym_autor ale stále si neodpovedala na naše otázky