Ako riešiť nájdené blond vlasy v sprche?
Baby prosim vas co by ste si mysleli keby ste sa po styroch dnoch vratili domov od rodicov a hned si vsimli ze v spalni su vymenene navliecky, v kupelke je iba jedna osuska, moja zubna kefka aj kefa na vlasy su uplne niekde inde ako ich nechavam a laky na nechty s odlakovacom su tiez premiestnene na inu policku a co je najhorsie v sprche v odtoku su dva dlhe blond vlasy a ja som tmavovlasa........ Muz je teraz v praci a nemoze brat telefon a ja neviem co si mam o tom mysliet, srdce mi busi jak dive a mam pocit ze tlak mam 200/500 neviem ci mam cakat kym sa poobede vrati alebo sa ho hned pytat co sa doma dialo, lebo nechcem robit sceny kvoli dvom vlasom ale zaroven preco by bola v sprche blondina a preco su moje veci poprehadzovane? a najhorsie je ze ani neviem heslo do jeho notebooku aby som sa pozrela s kym si pise...... co by ste si o tom mysleli vy baby?...
na plachte su nejake flaky, akoby ved viete... Ale tam som ziaden vlas nenasla. Iba moje.
@anonym_autor napis mi správu, kľudne si mozeme aj zavolať

To je kravina cela tato tema.Len vam.hodila udicku.Chlap je dost inteligentny aby spratal po manzelke ale uz je dost blby aby nevratil veci na miesto a necjal flaky po "viete com" na plachte.Cele vymysel.Uzivajte nedelu radsej s rodinami.