icon

Ako riešiť nájdené blond vlasy v sprche?

Dnes o 09:11

Baby prosim vas co by ste si mysleli keby ste sa po styroch dnoch vratili domov od rodicov a hned si vsimli ze v spalni su vymenene navliecky, v kupelke je iba jedna osuska, moja zubna kefka aj kefa na vlasy su uplne niekde inde ako ich nechavam a laky na nechty s odlakovacom su tiez premiestnene na inu policku a co je najhorsie v sprche v odtoku su dva dlhe blond vlasy a ja som tmavovlasa........ Muz je teraz v praci a nemoze brat telefon a ja neviem co si mam o tom mysliet, srdce mi busi jak dive a mam pocit ze tlak mam 200/500 neviem ci mam cakat kym sa poobede vrati alebo sa ho hned pytat co sa doma dialo, lebo nechcem robit sceny kvoli dvom vlasom ale zaroven preco by bola v sprche blondina a preco su moje veci poprehadzovane? a najhorsie je ze ani neviem heslo do jeho notebooku aby som sa pozrela s kym si pise...... co by ste si o tom mysleli vy baby?...

Strana
z3
anonym_e49375
Dnes o 15:01

To je kravina cela tato tema.Len vam.hodila udicku.Chlap je dost inteligentny aby spratal po manzelke ale uz je dost blby aby nevratil veci na miesto a necjal flaky po "viete com" na plachte.Cele vymysel.Uzivajte nedelu radsej s rodinami.

najkrajsiaobloha
Dnes o 15:13
@anonym_autor

na plachte su nejake flaky, akoby ved viete... Ale tam som ziaden vlas nenasla. Iba moje.

@anonym_autor napis mi správu, kľudne si mozeme aj zavolať

Strana
z3