icon

Ako riešiť nájdené blond vlasy v sprche?

20. sep 2026

Baby prosim vas co by ste si mysleli keby ste sa po styroch dnoch vratili domov od rodicov a hned si vsimli ze v spalni su vymenene navliecky, v kupelke je iba jedna osuska, moja zubna kefka aj kefa na vlasy su uplne niekde inde ako ich nechavam a laky na nechty s odlakovacom su tiez premiestnene na inu policku a co je najhorsie v sprche v odtoku su dva dlhe blond vlasy a ja som tmavovlasa........ Muz je teraz v praci a nemoze brat telefon a ja neviem co si mam o tom mysliet, srdce mi busi jak dive a mam pocit ze tlak mam 200/500 neviem ci mam cakat kym sa poobede vrati alebo sa ho hned pytat co sa doma dialo, lebo nechcem robit sceny kvoli dvom vlasom ale zaroven preco by bola v sprche blondina a preco su moje veci poprehadzovane? a najhorsie je ze ani neviem heslo do jeho notebooku aby som sa pozrela s kym si pise...... co by ste si o tom mysleli vy baby?...

Strana
z4
anonym_7f9558
21. sep 2026

ja mam kolegynu, ktoratiez chodi k milencovi, ked jeho zena vezme deti a ide k rodicom.Tiez blondina 😂 takze deju sa aj taketo veci

wskrma
21. sep 2026

velmi dobry forenzny technik by bol z teba

anonym_3572c6
21. sep 2026

@anonym_autor čakám výsledok

katkazuz
Včera o 05:46
@anonym_3ff3d7

Ja som sa raz ocitla v takom byte.. v zasade spoznali sme sa v nemocnici.. on bol chirurg a ja pacient.. a teda, zrazu mi volal na sukromne cislo, ze ma pre mna vysledky a, ze by mi ich priniesol osobne.. lebo som byvala kusok od nemocnice, cestou domov sa zastavil a spytal sa, ci s nim nejdem na veceru, ze je hladny.. isla som.. no a tam sme sa teda bavili aj o vysledkoch a aj o inych veciach.. a tam to zacalo, zacali sme si pisat, raz sme sa stretli vonku v meste.. dali sme si drinky a isla som domov. O dva dni ma pozval k sebe domov na film.. v byte boli zenske veci, topanky, cervene vankuse, mydla atd.. povedal, ze je to pozostatok po byvalej, s ktorou sa nedavno rozisiel.. neriesila som. A takto zacal 6 rocny vztah, z ktoreho 3 roky sme boli dve a 3 roky mal dve domacnosti.. on to dotiahol do takej dokonalosti, ze aj na Vianoce sme boli obe u jeho rodicov na sviatocny obed.. ona jeden den a ja druhy.. bolo to psycho.. ona skoncila na psychiatrii a ja skoro tiež

@anonym_3ff3d7
OMG, to znie ako z knihy.
Môžeš prezradiť mne zvedavej 😅ako to prasklo?
Ďakujem 🙂

anonym_d01fb7
Včera o 05:51
@anonym_d34c5f

Inak este jedna vec mi neda, ked som odchadzala z najmu tak som nevytiahla vlasy z odtoku sprchoveho kuta (cistila som ho pravidelne ale nie zrovna v den odchodu kedy som si dala aj poslednu sprchu). Tak snad dalsi par, ktory sa pristahoval v den mojho odchodu nema tak paranoidnu zenu ak nahodou v nom najde moje hnede vlasy. Alebo snad bola tiez bruneta. A ak uz v mom ich nasla tak sa takto verejne sa ospravedlnujem, za pravdepodobne znicenie vztahu lebo ako tak tu citam tie komentare toto asi bude tiez na rozchod.

@anonym_ee7469 ak sa ideš sprchovať, tak vidíš skratka
@anonym_d34c5f veď to je iná situácia

Strana
z4