Ako riešiť nedostatok nežnosti v manželstve?
Co si myslite ,ze je za tým keď v manželstve manzel alebo manželka moc neprejavuje nežnosti ako napríklad prítulenie, väčšinu času skôr trávi pri elektronike, práci akoby sa mal pritulit. Intimnosti si naopak dožaduje.
že hovoríš o chlapovi 😂
@morpheuss tak tu je zas otázka ci vy muži nemáte potrebu byť so ženou niekedy len tak :D pritulit sa
Bezny chlap. Sex ano, nejake tulenie nie. Na to skor lesbu odporucam.
@patrike áno, lenže sex môže mať chlap kde kade ... mňa zaujíma ci o ženu, ktorú miluje nemá potrebu si niekedy len tak objať, pobozkať.
@patrike áno, lenže sex môže mať chlap kde kade ... mňa zaujíma ci o ženu, ktorú miluje nemá potrebu si niekedy len tak objať, pobozkať.
@anonym_autor Možno ho nepritahuješ. Keď vidím ako vyzerá mnoho manželiek, ako sa o seba prestali po detoch starať, pribrali, nevedia sa pekne obliecť...tak sa netreba čudovať, že muž o ne prestane mať záujem.
@anonym_autor Možno ho nepritahuješ. Keď vidím ako vyzerá mnoho manželiek, ako sa o seba prestali po detoch starať, pribrali, nevedia sa pekne obliecť...tak sa netreba čudovať, že muž o ne prestane mať záujem.
@anonym_e2a32d v intímnej stránke nieje problém. Tam je to casto. Myslím si , že s atraktivitou určite nemám problém. Naopak v tom mi vie lichotit. Skôr nepríde len tak sa pritulit atď.
@anonym_e2a32d v intímnej stránke nieje problém. Tam je to casto. Myslím si , že s atraktivitou určite nemám problém. Naopak v tom mi vie lichotit. Skôr nepríde len tak sa pritulit atď.
@anonym_autor Proste podla svojich potrieb hodnotis jeho. Ak by sme sa spytali jeho, povedal by, vsetko je ok, ani by nechapal, co riesis.
Moj muz bol kontaktny pred svadbou a je aj po nej. Ja som o nieco menej ako on, ale bola som taka aj pred svadbou- proste taka som. Ked ti chyba kontakt tak sa k nemu pritisni ty a hotovka 🙂 Zmenilo sa to v manzelstve? Pred svadbou bol v tomto iny?
mam skoro 20 rokov velmi stastny vztah a ani jeden z nas na nejake velke neznosti nie je. Pritom sme radi spolu, dbame na to, aby sme vyzerali atraktivne, intimnosti funguju, sme dvojica, ktora je u seba 24 hodin denne a nevadi jej to (teraz mi napriklad hrozi, ze uz nebudem pracovat z domu a manzel je z toho dost nestastny, nie kvoli ziarlivosti, ale kvoli tomu, ze sme na seba zvyknuti). Sme strasne radi spolu, ale vacsinu dna aspon meter od seba🙂))
@anonym_autor som žena a tiež nemám rada, keď sa ku mne niekto tuli, z môjho pohľadu na mňa lepí, mám rada svoju zónu, svoju komfortnú zónu. Doslova neznášam, keď mám späť v objatí, mám svoju polohu pri spánku, a svoj priestor. S mierou lásky to nemá nič spoločné, milujem partnera a máme spolu intimnosti, sex, ale teda, ten odstup potrebujem a nerozumiem potrebe sa lepiť na druhého. Asi to podobné má aj voj muž.
Niektorí muži sú romantici iný nie . Čím som starší viem viac oceniť nežnosti a blízkosť objatie, túlenie sa pri filme alebo zaspávanie v objatí po milovaní ale možno je to preto že som už dlhšie sám 😅
@anonym_autor tulkáčik býva chlap väčšinou už od detstva.... starého tvrďasa neprerobíš 😀😭👁️
@anonym_e2a32d Haha, lebo muži po svadbe sa o seba príkladne starajú, vôbec nemajú pivné bruchá a na sebe vyťahané tepláky.
@anonym_e2a32d "sa prestali starať o seba" 🥹 však sa starajú o deti, o domácnosť o partnera, radšej kúpim nové decku, ako na seba, však každý sa o seba stará, inak by to nešlo, ale zase ľudia starnú a postavy sa.menia po deťoch. Zase také bludy s výťahanými teplákami. Však sa pozri na módu mladých ľudí, v čom chodia von. Gate na riti zavesené, ledva im to drží, roztrhané rifle, všetko tmavé, čierne, roztrhané tričká, vlasy negustovne, farebné, linky na očiach ako faraóni a takto si idú do mesta vypiť a sa zabávajú a majú frajerov, frajerky, tak Jake zase vyťahané tepláky. To snáď ani nejde výťahať tepláky z dnešných materiálov.
Mam presne to iste doma... uz 20rokov 🤣🤣🤣
Kazdy mame iny jazyk lásky. Ja aj ked chcem nejake to slovo, objatie.... ok z času na čas... ale spomenie si že to potrebujem 🤣
Ale jeho prejav lasky je iny....
@anonym_autor tak napríklad môj brat je kontaktný, má potrebu preživať prejavy nežností jeho manželka ho vysmeje, že je ako sopľavé decko. On trpí, a vidíme, že sú si vzdialenejší 🤷♀️ Niektorí partneri proste nemajú takú potrebu. Ja by som tak nevedela žiť.

že hovoríš o chlapovi 😂