icon

Ako riešiť nedostatok nežnosti v manželstve?

29. júl 2026

Co si myslite ,ze je za tým keď v manželstve manzel alebo manželka moc neprejavuje nežnosti ako napríklad prítulenie, väčšinu času skôr trávi pri elektronike, práci akoby sa mal pritulit. Intimnosti si naopak dožaduje.

morpheuss
29. júl 2026

že hovoríš o chlapovi 😂

patrike
29. júl 2026

Bezny chlap. Sex ano, nejake tulenie nie. Na to skor lesbu odporucam.

autor
29. júl 2026
@morpheuss

že hovoríš o chlapovi 😂

@morpheuss tak tu je zas otázka ci vy muži nemáte potrebu byť so ženou niekedy len tak :D pritulit sa

autor
29. júl 2026
@patrike

Bezny chlap. Sex ano, nejake tulenie nie. Na to skor lesbu odporucam.

@patrike áno, lenže sex môže mať chlap kde kade ... mňa zaujíma ci o ženu, ktorú miluje nemá potrebu si niekedy len tak objať, pobozkať.

anonym_e2a32d
29. júl 2026
@anonym_autor

@patrike áno, lenže sex môže mať chlap kde kade ... mňa zaujíma ci o ženu, ktorú miluje nemá potrebu si niekedy len tak objať, pobozkať.

@anonym_autor Možno ho nepritahuješ. Keď vidím ako vyzerá mnoho manželiek, ako sa o seba prestali po detoch starať, pribrali, nevedia sa pekne obliecť...tak sa netreba čudovať, že muž o ne prestane mať záujem.

autor
29. júl 2026
@anonym_e2a32d

@anonym_autor Možno ho nepritahuješ. Keď vidím ako vyzerá mnoho manželiek, ako sa o seba prestali po detoch starať, pribrali, nevedia sa pekne obliecť...tak sa netreba čudovať, že muž o ne prestane mať záujem.

@anonym_e2a32d v intímnej stránke nieje problém. Tam je to casto. Myslím si , že s atraktivitou určite nemám problém. Naopak v tom mi vie lichotit. Skôr nepríde len tak sa pritulit atď.

earlgrey
29. júl 2026

A to len od včera je taký?

patrike
29. júl 2026
@anonym_autor

@anonym_e2a32d v intímnej stránke nieje problém. Tam je to casto. Myslím si , že s atraktivitou určite nemám problém. Naopak v tom mi vie lichotit. Skôr nepríde len tak sa pritulit atď.

@anonym_autor Proste podla svojich potrieb hodnotis jeho. Ak by sme sa spytali jeho, povedal by, vsetko je ok, ani by nechapal, co riesis.

anonym_a99b3f
29. júl 2026

Moj muz bol kontaktny pred svadbou a je aj po nej. Ja som o nieco menej ako on, ale bola som taka aj pred svadbou- proste taka som. Ked ti chyba kontakt tak sa k nemu pritisni ty a hotovka 🙂 Zmenilo sa to v manzelstve? Pred svadbou bol v tomto iny?

nevelyn
29. júl 2026

mam skoro 20 rokov velmi stastny vztah a ani jeden z nas na nejake velke neznosti nie je. Pritom sme radi spolu, dbame na to, aby sme vyzerali atraktivne, intimnosti funguju, sme dvojica, ktora je u seba 24 hodin denne a nevadi jej to (teraz mi napriklad hrozi, ze uz nebudem pracovat z domu a manzel je z toho dost nestastny, nie kvoli ziarlivosti, ale kvoli tomu, ze sme na seba zvyknuti). Sme strasne radi spolu, ale vacsinu dna aspon meter od seba🙂))

anonym_798f5a
29. júl 2026

@anonym_autor som žena a tiež nemám rada, keď sa ku mne niekto tuli, z môjho pohľadu na mňa lepí, mám rada svoju zónu, svoju komfortnú zónu. Doslova neznášam, keď mám späť v objatí, mám svoju polohu pri spánku, a svoj priestor. S mierou lásky to nemá nič spoločné, milujem partnera a máme spolu intimnosti, sex, ale teda, ten odstup potrebujem a nerozumiem potrebe sa lepiť na druhého. Asi to podobné má aj voj muž.

jogy1984
29. júl 2026

Niektorí muži sú romantici iný nie . Čím som starší viem viac oceniť nežnosti a blízkosť objatie, túlenie sa pri filme alebo zaspávanie v objatí po milovaní ale možno je to preto že som už dlhšie sám 😅

ivicatolic
29. júl 2026

@anonym_autor tulkáčik býva chlap väčšinou už od detstva.... starého tvrďasa neprerobíš 😀😭👁️

anonym_5fdf86
29. júl 2026
@anonym_e2a32d

@anonym_e2a32d Haha, lebo muži po svadbe sa o seba príkladne starajú, vôbec nemajú pivné bruchá a na sebe vyťahané tepláky.

anonym_798f5a
29. júl 2026
@anonym_e2a32d

@anonym_e2a32d "sa prestali starať o seba" 🥹 však sa starajú o deti, o domácnosť o partnera, radšej kúpim nové decku, ako na seba, však každý sa o seba stará, inak by to nešlo, ale zase ľudia starnú a postavy sa.menia po deťoch. Zase také bludy s výťahanými teplákami. Však sa pozri na módu mladých ľudí, v čom chodia von. Gate na riti zavesené, ledva im to drží, roztrhané rifle, všetko tmavé, čierne, roztrhané tričká, vlasy negustovne, farebné, linky na očiach ako faraóni a takto si idú do mesta vypiť a sa zabávajú a majú frajerov, frajerky, tak Jake zase vyťahané tepláky. To snáď ani nejde výťahať tepláky z dnešných materiálov.

anonym_87f24a
29. júl 2026

Mam presne to iste doma... uz 20rokov 🤣🤣🤣
Kazdy mame iny jazyk lásky. Ja aj ked chcem nejake to slovo, objatie.... ok z času na čas... ale spomenie si že to potrebujem 🤣
Ale jeho prejav lasky je iny....

anonym_f3b2c9
29. júl 2026

@anonym_autor tak napríklad môj brat je kontaktný, má potrebu preživať prejavy nežností jeho manželka ho vysmeje, že je ako sopľavé decko. On trpí, a vidíme, že sú si vzdialenejší 🤷‍♀️ Niektorí partneri proste nemajú takú potrebu. Ja by som tak nevedela žiť.

anonym_9d7f98
30. júl 2026

@anonym_autor mat milenca

danica2711
30. júl 2026

@anonym_autor predpokladám, že taký bol aj pred svadbou. Napriek tomu si sa zaňho vydala. Ak je inak všetko v poriadku, nauč sa s tým proste žiť. Vychutnávaj a oceňuj to, čo ti poskytuje a neplač za tým, na čo proste nemá

anonym_76fc3c
30. júl 2026

@anonym_autor A čo situácia keď manžel alebo manželka sa rád/rada túli, rád/rada trávi čas s tým druhým, ale keď ide o sex, zrazu je (v 95% prípadov) problém, tvrdí, že ho/ju to nebaví, je to nepríjemné, a keby nijaký sex nebol, tak by mu/jej to vlastne ani nevadilo.

anonym_63d2f3
31. júl 2026
@anonym_autor

@morpheuss tak tu je zas otázka ci vy muži nemáte potrebu byť so ženou niekedy len tak :D pritulit sa

@anonym_autor môj je rád, keď sa príťažlivo oblečiem a vtedy keď ide okolo mňa, tak si ma pritiahne k sebe, mi dá bosk a povie že som krásna (a ja si to tiež o sebe myslím tak nieže ma tu začnete hejtovať tak ako predchádzajúce autorky tém o kráse 🤔🤨🤣🤣🤣)
Ale žeby mal potrebu sa túliť, to nie. Skôr ja chodím ku nemu sa pritúliť, to má rád 🥰