Ako riešiť nedostatok voľného času partnera?
Ahojte som s priatelom tristvrte roka byvame spolu a v zaciatkoch to bolo este ako tak fajn chodili sme aspon na veceru sem tam vylet no posledne tyzdne nic z toho lebo partner je stale a kazdy den v praci vraj take obdobie ale viem ze sa to tak skoro nezmeni. Proste sme spolu malo vsetko doma je len na mne nikam nechodime spolu. Ked tak idem sama. Ani len cez vikend pol dna spolocny plan. Nase spolocne vecery kazdodenne pred telkou ma uz prestavaju bavit. Rozhovor nepomaha lebo on nemoze za to ze ma tolko prace. Finance ideme 50/50. Neviem ale uz sa zacinam zamyslat ci mi ten vztah vobec nieco dava. Tolerovala by ste to niektora alebo mate to podobne? Ako sa tak da najst nejaky kompromis a fungovat?
Tak ze cele dni v robote, aj ked pravdepodobne nemusi a necha sa obsluhovat, tak ze taky chlap ti je naozaj na nic, peniaze idu neviem kde, nakoniec si ich nauklada a potom bude uzivat s inou, lebo s tebou nema zaujem travit cas a ak by to tak nebolo, tak o deti by si sa ty starala sama a on by bol este viac v praci aby mal klud, to su ti synacikovia.
a co mas na nom vlastne rada? ved to vypada, ze on je iba stelesnenim svojej prace.. mas rada servisactvo? ci je on aspon este aj o nieco inom?
vies, ked pises, ze mas ho rada.. ci aj vies, co to je.. ci to aj u teba nie len daky zvyk, alebo predstava..
iba jedno: nechcela by som chlapa s rezijnou politikou, ze 50/50...
@reanda Ani neviem popravde co mam rada na nom, zo zaciatku mi prisiel iny a potom som si ho asi uz iba idealizovala. Mozno povahovo fajn ze mi pride zodpovedny citim sa s nim bezpecne ale na vztah mi uz nepride vhodny partner pre mna kedze mame ine predstavy o spolocnom fungovani
no, tak asi vies, ake je riesenie
Teraz je čas, kedy si nastavujete pravidlá a hranice a...
Ak sa budeš len prispôsobovať, zistíš o chvíľu, že sa už prispôsobuješ aj vo veciach, ktoré by si nikdy nemyslela, že budeš robiť.
Len ty sama si musíš určiť podmienky za akých budeš v tomto vzťahu.
Skús možno odísť....možno sa spamätá a prestane ťa brať ako samozrejmosť ...
Prestaň ho obskakovať, skús odmietnuť jeho nápad na výlet alebo na sex,nech skúsi ako sa citiš....
Rozhovor u ňho nezaberá ,tak buď názorná ...
Keď si budeš viac vážiť samú seba ,bude si ťa viac vážiť aj normálny chlap.
@autor Na tvojom mieste by som si naplanovala vylet s kamoskami, ci s rodinou. Nie na den, ale par dni. Len mu to oznam. Uvidis, ci sa daco zmeni. On chodit nechce, chod bez neho...prestan mu robit sluzku, niekam ho volat, zariad si volny cas sama...Uvidis ci sa spamata. Zmen pristup. On je zvyknuty, pohodlny, je si tebou asi isty, nema potrebu sa vobec snazit, ide si svoje. Jedna vec ma zaraza, ze ste spolu tak kratko a vobec nema potrebu s tebou travit cas....To by mala byt este zamilovanost...Prilis skoro nuda a rutina
Na začiatku by malo byť všetko pekné je to krátka doba a nie TY mu robíš slúžku, sex má TY upraceš navaríš nakúpiš operieš zamyslí sa čo chyba jemu čo tebe. Jemu nič. Tebe spoločne strávené chvíle ak teraz na teba nemá čas ukončila by som to. Je to krátka doba a teraz by to malo byť krásne a nemáš nič. Skonči to čaká na teba podľa mňa niečo lepšie. Ja som s mužom 20 rokov vždy má na mňa čas vždy sa pýta večer alebo dalši deň nechceš ísť niekam nepotrebuješ ísť nikám a vždy si nájde pre mňa čas samozrejme do práce chodí pomáha mi pri podnikaní aj ja chodím do normálnej práce od pondelka do piatka na jednu smenu tiež. A vždy má pre mňa čas. Kto chce hľadá spôsob kto nechce hľadá dôvod. Nemáš nad čím rozmýšľať.
Najma si mlada, aby travila spolocne vecery pred TV, to som nerobila so ziadnym frajerom....Zijete jak dochodcovia, nudaaaa. Skratka sa moc k sebe nehodite, mozes urobit pokus, ci sa uvedomi. Ale podla mna nie, resp. len na chvilu, nema to moc vyznam
@mircalla mas pravdu a vcera som mu nadhodila zeby som sla na vylet s kamoskou alebo aj sama niekam k moru a on ze dobry napad a ze co mi vtom brani. Normalne mam pocit ze bol rad. A to mu predtym vadilo aj ked som sla sama cvicit. Normalne rozmyslam ci uz nema inu. Aj ked neviem si predstavit ktora by s nim bola popravde. Silno rozmyslam ze to ukoncim proste
Polozila som mu otazku aky je plan na vikend a teda mala som na mysli spolocne plany a on mi zacal hovorit len co vsetko musi spravit okolo svojej prace samozrejme..ziadne kratkodobe ani dlhodobe plany, posiela ma samu na dovolenku lebo on na to nema cas..je mi smutno. Viem ze toto nema buducnost ale stale ho mam rada a boli ma pomyslenie ze sa rozideme
@retatka pocas dna nie sme spolu ale nikdy neodide bez toho aby mi dal pusu aj ked pride objatie pusa samozrejmost aj vecer ked sme spolu ma hladka atd. len proste mna obmedzuje jeho praca pre ktoru nema cas je unaveny zle naladeny casto a zasahuje to az prilis do celeho vztahu. A viem ze sa nicoho nevzda lebo je zvyknuty roky tak fungovat. Ja mam 30 a on 33
@retatka takisto rozmyslam aj ja proste mi to nevyhovuje. Stale som pocuvala ze teraz je blbe obdobie lebo toto tamto a cakala som a vlastne od decembra sme neboli poriadne nikde ak neratam obcasnu veceru alebo jeho pracovny vyjazd ako vylet. Neviem ci je workoholik vsak kazde rano pocuvam ako sa mu nechce. Ale ako by to bral ze musi
@autor Ahoj, ako ste nakoniec dopadli?
@modrykonik33 rozisli sme sa, lebo som zistila nejake veci. Bol v praci aj ked nemusel. Teda udajne. Popritom vypisoval inym atd
Ach, to mi je ľúto :/
@modrykonik33 mne nie 😂 teraz je mi lepsie

@lonely66 urcite zarobi viac neviem kolko do financii sa mu nestaram ale vsetko davame pol na pol aj ked sme este chodili von najest sa a tak to platil raz on raz ja pride mi to normalne no teraz zistujem ze ked prislo na spolocnu domacnost uz to pravidlo neplati