icon

Ako riešiť žiarlivosť a nedostatok času vo vzťahu?

pytame_sa_za_teba
18. sep 2026

Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙

Bývame pár týždňov s priateľom. Sťahovala som sa k nemu, aby sme boli viac spolu, ale namiesto toho sme každý v práci a keď už máme čas pre seba, on rieši ďalšiu robotu.

Chodíme aj von, aj partnersky žijeme, ale posledné dni je to tak, že on je doma a ja večer idem von. On sa na to hnevá, že nesedím doma pri ňom a vraciam sa neskôr.

Z práce mi spomína kolegyne, ako si z nich robí srandu, že jedna čaká priateľa doma a ďalšia ho má preč a len sa sťažujú. Sú to mladé baby. Aj my sme mladý pár.

Jeden deň mal voľno a povedal, že keď tam bude jedna konkrétna kolegyňa, má chodiť každý deň, lebo ho zaučuje ona, ale striedajú sa tam aj ďalšie.

Takže on žiarli, že ja doma nesedím pri ňom a idem večer von, ale ja mám čo? Mám byť v pohode, keď mi stále spomína kolegyne?

Aký máte na to názor? Ďakujem.

Ako riešiť žiarlivosť a nedostatok času vo vzťahu?
anonym_373cf2
18. sep 2026

Sice ste obidvaja rovnaki, jeden ziarli, druhi ziarli aj ked kazdy na nieco ine, ale k sebe sa asi nehodite.

anonym_327599
18. sep 2026

začiatky bývajú AJ takéto. Čas ukáže ako ďálej. Ak to má aj ďalej takto pokračovať tak radšej ten vzťah skonči.

anonym_e47a05
18. sep 2026

Naco ste sa k sebe stahovali? Pises ze aby ste boli viac spolu, kto to navrhol? On je po praci doma a ty ides von. To asi nepridava viac spolocne straveneho casu. Podla mna ste to uponahlali. Co vlastne robite spolocne okrem toho ze spolu byvate?

anonym_7bc91b
18. sep 2026

Prvé týždne a mesiace majú byť krásne. Máte si užívať jeden druhého, spoločné bývanie, spolu si variť, spolu nakupovať, milovať sa, pozerať filmy... nie chodiť vonku s kamoškami. My keď sme začali spolu bývať, tak sme si týždeň zobrali dovolenku a nevyšli sme z domu, okrem obchodu. Ten prvý rok spoločný bol nezabudnuteľný. Tešili sme sa domov každý deň, vonku sme chodili s kamošmi spolu...

domkakvet
18. sep 2026

@pytame_sa_za_teba tak si s nim preto, ze beries vsetko co pride?

anonym_dddb10
Včera o 04:37
@anonym_7bc91b

Prvé týždne a mesiace majú byť krásne. Máte si užívať jeden druhého, spoločné bývanie, spolu si variť, spolu nakupovať, milovať sa, pozerať filmy... nie chodiť vonku s kamoškami. My keď sme začali spolu bývať, tak sme si týždeň zobrali dovolenku a nevyšli sme z domu, okrem obchodu. Ten prvý rok spoločný bol nezabudnuteľný. Tešili sme sa domov každý deň, vonku sme chodili s kamošmi spolu...

@anonym_7bc91b prečo by to malo byť iné ako potom následne? Človek môže byť potom sklamaný, že je to iné ako na začiatku. Každý sa má správať aj v začiatkoch úplne tak ako sa dokáže správať dlhodobo a byť sám sebou, aby to nebolo nejaké divadlo a potom sa všetko zmení k horšiemu. Načo takéto pretvárky?