Ako riešiť žiarlivosť a nedostatok času vo vzťahu?
Túto otázku sme položili za používateľa, ktorý chce poznať váš názor anonymne a bez priamej účasti v diskusii. Zverejňujeme všetky informácie, ktoré nám poskytol. Ďalšie podrobnosti k dispozícii nemáme, preto prosím vychádzajte z informácií uvedených v príspevku. 💙
Bývame pár týždňov s priateľom. Sťahovala som sa k nemu, aby sme boli viac spolu, ale namiesto toho sme každý v práci a keď už máme čas pre seba, on rieši ďalšiu robotu.
Chodíme aj von, aj partnersky žijeme, ale posledné dni je to tak, že on je doma a ja večer idem von. On sa na to hnevá, že nesedím doma pri ňom a vraciam sa neskôr.
Z práce mi spomína kolegyne, ako si z nich robí srandu, že jedna čaká priateľa doma a ďalšia ho má preč a len sa sťažujú. Sú to mladé baby. Aj my sme mladý pár.
Jeden deň mal voľno a povedal, že keď tam bude jedna konkrétna kolegyňa, má chodiť každý deň, lebo ho zaučuje ona, ale striedajú sa tam aj ďalšie.
Takže on žiarli, že ja doma nesedím pri ňom a idem večer von, ale ja mám čo? Mám byť v pohode, keď mi stále spomína kolegyne?
Aký máte na to názor? Ďakujem.
začiatky bývajú AJ takéto. Čas ukáže ako ďálej. Ak to má aj ďalej takto pokračovať tak radšej ten vzťah skonči.
Naco ste sa k sebe stahovali? Pises ze aby ste boli viac spolu, kto to navrhol? On je po praci doma a ty ides von. To asi nepridava viac spolocne straveneho casu. Podla mna ste to uponahlali. Co vlastne robite spolocne okrem toho ze spolu byvate?
Prvé týždne a mesiace majú byť krásne. Máte si užívať jeden druhého, spoločné bývanie, spolu si variť, spolu nakupovať, milovať sa, pozerať filmy... nie chodiť vonku s kamoškami. My keď sme začali spolu bývať, tak sme si týždeň zobrali dovolenku a nevyšli sme z domu, okrem obchodu. Ten prvý rok spoločný bol nezabudnuteľný. Tešili sme sa domov každý deň, vonku sme chodili s kamošmi spolu...
Prvé týždne a mesiace majú byť krásne. Máte si užívať jeden druhého, spoločné bývanie, spolu si variť, spolu nakupovať, milovať sa, pozerať filmy... nie chodiť vonku s kamoškami. My keď sme začali spolu bývať, tak sme si týždeň zobrali dovolenku a nevyšli sme z domu, okrem obchodu. Ten prvý rok spoločný bol nezabudnuteľný. Tešili sme sa domov každý deň, vonku sme chodili s kamošmi spolu...
@anonym_7bc91b prečo by to malo byť iné ako potom následne? Človek môže byť potom sklamaný, že je to iné ako na začiatku. Každý sa má správať aj v začiatkoch úplne tak ako sa dokáže správať dlhodobo a byť sám sebou, aby to nebolo nejaké divadlo a potom sa všetko zmení k horšiemu. Načo takéto pretvárky?

Sice ste obidvaja rovnaki, jeden ziarli, druhi ziarli aj ked kazdy na nieco ine, ale k sebe sa asi nehodite.