Ako riešiť nefunkčný vzťah po 13 rokoch?
Ahojte idem sa trochu vyžadovať....ani neviem ako začať..s mužom sme dokopy 13 rokov 8 rokov ako manželia, z toho 2 deti (12 a 8r)... posledné možno aj 5 rokov nám to neklape, teda ide to dole vodou. Ja som z neho totálne na prášky. Proste totálna ignorácia voči žene, žiadny záujem, žiadna pusa, žiadne objatie žiadny sex minimálne 3 roky komunikácia okrem detí žiadna proste úplne mi chýba chlap ako taký. Ako otec je ok stará sa ale o mňa ako ženu žiadny záujem. Tým svojim správaním sa mi aj úplne zhnusil, proste všetko iné je podstatné ale o mňa nezaujem ale keď ho náhodou niekam nezavolam tak je zle lebo ho nevolam. Čím ďalej tým viac rozmýšľam nad rozvodom ale mám strach ako to vezmú deti, keďže ho majú radi, na druhej strane myslia si že taký vzťah je asi normalny.fakt neviem ako ďalej a druhá vec že neviem kam keďže pomoc od rodiny nemám ale ten chlap nejaký mi fakt chýba čo by ste robili na mojom mieste?
A vidia deti, ako vám to neklape? Treba im to vysvetliť.
A vidia deti, ako vám to neklape? Treba im to vysvetliť.
@gribka1 podľa mňa si myslia že je to asi normálne
Tak to asi nevedia ako sa citiš. Žiaden krik doma? Nič, čo by sa im nepáčilo? Bude to ťažké, či ostať, či odísť.
Tak to asi nevedia ako sa citiš. Žiaden krik doma? Nič, čo by sa im nepáčilo? Bude to ťažké, či ostať, či odísť.
@gribka1 no často hučí po malom ale ten často aj nepočúva, hlavne keď sme obaja doma. Pár krát sa má spýtal či sa rozvediieme, prípadne mal reči typu prečo som si takého chlapa vzala a bol by radšej keby išiel preč ale to bolo pár krát čo také povedal
No ja si myslím ze rozvod je drasticke riešenie... zaklad je komunikacia... musite sa porozprávať pripadne sa dohodnut na terapii...chlapi niekedy vobec netusia co nas zeny trapi, lebo oni maju proste ine potreby...proste mozno je Vam sudene sa rozist a hladat inde...ale myslim ze by ste sa mali najprv porozpravat.
No ja si myslím ze rozvod je drasticke riešenie... zaklad je komunikacia... musite sa porozprávať pripadne sa dohodnut na terapii...chlapi niekedy vobec netusia co nas zeny trapi, lebo oni maju proste ine potreby...proste mozno je Vam sudene sa rozist a hladat inde...ale myslim ze by ste sa mali najprv porozpravat.
@ninik2024 Áno, komunikácia je najdôležitejšia, ale oni nefungujú 3 roky a on nič nerieši?
Nemá náhodou milenku? Vtedy zvyčajne doma nič nefunguje. Určite rozvod, 3 roky bez sexu je naozaj nefunkčný vzťah.
Podľa mňa ste vhúpli do vzťahu nesprávne - ste spolu 13 rokov a máte 12-ročné dieťa, takže váš vzťah začal okamžitým veľkým záväzkom. Chýbala tam tá fáza “randenie, spoznávania”. A ako plynul čas a deti rástli, váš vzťah upadal. Až upadol úplne. A asi ste si uvedomili, že takto nie a skôr či neskôr tam príde iná osoba/osoby, ktoré naplnia túžby. Ak tam už niekto taký náhodou nie je.
Podľa mňa ste vhúpli do vzťahu nesprávne - ste spolu 13 rokov a máte 12-ročné dieťa, takže váš vzťah začal okamžitým veľkým záväzkom. Chýbala tam tá fáza “randenie, spoznávania”. A ako plynul čas a deti rástli, váš vzťah upadal. Až upadol úplne. A asi ste si uvedomili, že takto nie a skôr či neskôr tam príde iná osoba/osoby, ktoré naplnia túžby. Ak tam už niekto taký náhodou nie je.
@gab1sol dieťa po troch rokoch nie je okamzitym veľkým záväzkom. Poznám ľudí, čo mali okamžitý veľký záväzok do roka od vtedy, ako sa spoznali, aj menej. A jedným to funguje skvelé 15 rokov, jedným 8. Proste si nerozumejú. Veľa ľudí je takých, že partnera nepotrebujú, resp majú od partnerského spolunažívania úplne iné očakávania.
@gab1sol dieťa po troch rokoch nie je okamzitym veľkým záväzkom. Poznám ľudí, čo mali okamžitý veľký záväzok do roka od vtedy, ako sa spoznali, aj menej. A jedným to funguje skvelé 15 rokov, jedným 8. Proste si nerozumejú. Veľa ľudí je takých, že partnera nepotrebujú, resp majú od partnerského spolunažívania úplne iné očakávania.
@espeo po akých 3 rokoch? Spolu sú 13 rokov a staršie dieťa má 12… Áno, sú páry, ktoré sú proste osudové a už po jednom stretnutí vedeli, že ide o lásku na celý život, ale nie je to pravidlo. Ale tu to asi osudovou láskou nazvať nemôžeme.
Nájdi si milenca a máš.

Na čo čakáš?