icon

Ako riešiť nezáujem bez zablokovania chlapca?

30. máj 2024

Caute, mam taky problem, stretla som sa s chalanom, po par rande som si uvedomila ze to nieje to prave orechove, vysvetlila som mu to, podla mna priamo, ze jednoducho z mojej strany zaujem nie je, povedal ze chape, avsak, odvtedy mi chodia neustale spravy, ked neodpisem pridu dalsie aa dalsie, a stale o tom ako so mnou chce ist niekam na vylet, ako by sme sa mohli pomilovat a ze si to predstavuje, je mi to dost neprijemne a uz som mu viac krat napisala ze ci ma nepocuval ze nic medzi nami nebude, on povie ze chape a na to zase ze by sme niekam mohli ist, moja otazka znie, je najlepsie riesenie zablokovat alebo proste uplne prestat odpisovat? Nechcem byt drza a zla s tym zablokovanim, nieje to moj styl, ale naozaj neviem co mam robit

kitycat
•
30. máj 2024

Zablokovat.

On to skusa lebo nema co stratit

magic08
•
30. máj 2024

obavam sa, ze ti neostava nic ine len byt drza a zla. Zablokuj ho a mas po probleme

rodinka20
•
30. máj 2024

Divné že to nechápe koľko má rokov ? Asi zablokovať

mirkam3
•
30. máj 2024

Keď s nim neplanujes udržiavať nejaký kontakt (rozumiem, že neplanujes), nechápem, na čo čakáš. Keby mi “cudzinec”, s ktorým neplánujem nic budovať, napísal, že by sme sa mohli pomilovat, v tej sekunde by bol bloknuty (a hlavne by som ho vypustila z hlavy).

dskjhfdlkdjhl
•
30. máj 2024

Ignorovat, ignorovat, ignorovat.

svokrinjazykmonika
•
30. máj 2024

Jasné že ho zablokuj, na čo čakáš?

rorino
•
30. máj 2024

Už si ho dávno mala zablokovať a nechápem načo mu odpisujem,to si mala seknut hneď.On si možno mysli,že hráš len nedostupný,nie že skutočne nemáš záujem.

1katarina2
•
30. máj 2024

Určite si ho zablokuj, poznám babu, ktorá tiež “nechcela byť zlá” a otravoval ju hádam rok niekto, bolo to podľa mňa až strašidelné

jenny224
•
30. máj 2024

Ak nechceš blokovať (čo je jediné zaručené), tak správy ani neotvaraj a ignoruj. Nikdy neodpisuj, riadny psychopat

rozculena
•
30. máj 2024

to sa vážne pýtaš,že čo máš robiť??

januska12323
•
30. máj 2024

Pomiluj sa s ním, potom prestane. (irónia pre istotu)

evcagabi
•
30. máj 2024

Ja idem akurat jednej takej otrave porodit dieta 😅😅 otravoval, otravoval, otravoval ... az som sa zlutovala a dostal dalsiu sancu po jednom nevydarenom rande a 3!!rokoch volania ma von 😅😅 teraz nechapem, preco som sa do neho nezamilovala skor 😅😅

hefo
•
30. máj 2024

@evcagabi Môže byť, ale na jeden taký prípad pripadá 50 neústupných tvrdohlavých manipulátorov, s ktorými je utrpenie žiť a ešte väčšie od nich odísť...

denithestrange1993
•
30. máj 2024

Ty nechces byt drza a on ze ti dava navrhy aj ked nemas zaujem nie je drze?

libertz
•
Odpoveď bola odstránená
•
jaskolka
•
30. máj 2024

Už by bol zablokovaný dávno..

moonlight1210
•
30. máj 2024

Uc sa byt drza a zla. Lebo ak si ty neobhajis osobny priestor, za zadkom ti nikto ako ochranka behat nebude.
Musis sa to naucit ty. Prvy krok bude tazky, ale das to. A po prvom zistis, ze ked tu “drzost” predychas, kazdy dalsi uz bude len lahsi.

feb13
•
30. máj 2024

Ano, je to najlepsie riesenie. Na vtieravych ludi mozes byt drza, nielen mozes, ale aj musis, inak sa ich nezbavis.

dolce_principessa
•
30. máj 2024

Ignoruj a ked to nevies blokni

suge
•
4. jún 2024

Ignorovať, blokovať, vyhýbať sa akémukoľvek kontaktu. Mňa jeden takýto neodbytný doliezač napadol na ulici, pouč sa z cudzích chýb a nenechaj to zájsť priďaleko.

mantilka
•
4. jún 2024

Bloknute alebo pohroziť políciou. Dosť to podceňujes...môže to byť psychopat. Možno lepšie pohroziť. V sms by som napísala. Pán X, už sme si vyjasnili, že nemám záujem. Posielanie sms alebo akékoľvek kontaktovania považujem za obťažovanie a zasahovanie do súkromia a budem to riešiš cestou polície.

realny
•
Odpoveď bola odstránená
•
ibaja29
•
4. jún 2024

Ahoj a nepisali ste si nahodou cez pokec a nie je z bb? Mozes aj sukromne napisat. Ja riesim nieco podobne, bud je to ten isty alebo je takych individui viac 🙈

autor
•
4. jún 2024

@ibaja29 napisala som ti