icon

Ako riešiť nežiadaný záujem kolegu v práci?

11. máj 2025

Žienky môj kolega by chcel niečo viac. Sa na to necítim. Nebaví ma s ním ani písať,ale nechcem pokaziť vzťahy v práci. Od včera som mu neodpovedala . Pýtal sa či pracujem aj dnes. Dnes som odpovedala na správu. Ahoj nepracujem,potreboval si niečo?
A on na to - `či mám písať,len keď niečo potrebujem?
Help čo mu mám na to odpisat? Neznašam protiotázku na moju otázku

Strana
z2
pikachu999
11. máj 2025

Tak tebe drbe sorry..na čo odpisujes niekomu na hentakr správy keď si vydatá? Šak napíšem nemám záujem som zadaná ahoj , nie je to také ťažké. Ale asi potrebuješ jeho pozornosť no

cacianka
11. máj 2025

Help čo mu mám na to odpísať ? No nič.
Ignorovať, robiť si svoje.

mantilka
11. máj 2025
@petamich

Podla mna teraz mas jedinecnu prilezitost mu odpisat tak, aby pochopil, ze nemas zaujem.

Ja by som mu odpisala cosi ako: Nie, samozrejme nemusis pisat len vtedy, ked nieco potrebujes. Len som si myslela, ze pises kvoli praci. S kolegami sa rada porozpravam aj mimo prace, len vidis, ze niekedy nemam cas odpovedat.

@petamich toto určite nie, bude mu dávať nádej.

mantilka
11. máj 2025

Ty si vydatá a nevieš odmietnuť chlapa, aby sa nepokazili v práci vzťahy ? A on, že ťa obťažuje....on nemá žiadne obavy ?
Kľudne mu povedz, že z princípu si nepíšeš s mužmi...máte vzájomnú dohodu s manželom.
Keď niečo pracovné potrebuje, nech ti to povie najlepšie v práci lebo doma máš pestrý program s manželom.

mantilka
11. máj 2025
@pribinak

Nápis mu otvorene: Michal, nemám čas sa ti venovať, venujem sa mužovi, deťom, varím periem žehlím

Ak by bolo niečo súrne nápis

Zatiaľ pekný zvyšok dňa

Linda

@pribinak varím, periem, sexujem len s manželom. 🤣

mantilka
11. máj 2025

Mna raz jeden lekar ženatý -znamy záletník pozval cez sms na rande.
Veľmi šalamúnsky som mu odpovedala.
Práve som s priateľom u neho na byte, prerába tak mu pomáham.
Viac sa už neozval. Pochopil, že som zadaná a nemám záujem.

mischy00
11. máj 2025

Akože nechcem si pokaziť vztahy na pracovisku? To fungujú iba vtedy ak máme niečo s kolegami navzájom? 😀😀😀, no zas som múdrejšia.
Prečítam a keď to nepovažujem za dôležité, neodpíšem alebo neutrálny smajlik. Hotovo.

gabika0825
11. máj 2025

Tak mu povedz že niekoho máš keď sa budete rozprávať na tuto tému a máš zaručený pokoj od neho

autor
12. máj 2025
@gabika0825

Tak mu povedz že niekoho máš keď sa budete rozprávať na tuto tému a máš zaručený pokoj od neho

@gabika0825 vie, že mám rodinu. Napísala som mu myslím dosť jasne, že počas môjho voľna nebudem a ním nič riešiť.
Nepomohlo. Dnes ráno opäť správa na mess....ahoj 🙈
Neviem či je už vadný alebo aký,ale zvažujem, že ho vymažem z fb
A pre pani vyššie že sa necítim: na písanie o súkromných veciach, zvykol sa pýtať čo robím,kam idem,s kým idem, čo budem robiť a podobné. Takže nie,na takéto vypisovačky zbytočné sa necítim, ak si mala na mysli niečo iné.

pikachu999
12. máj 2025

Bože autorka...veď ho *bni do obmedzených a tam si môže písať sám do sebou koľko chce..alebo ho rovno blokni..a keď ti bude v práci niečo hovoriť tak my povedz že máš rodinu a nemáš čas sú vypisovať ako 15 ročná .
Ja s fakt čudujem že ho nevieš uzemnit..🙄🥹

bielasovicka
12. máj 2025
@pikachu999

Bože autorka...veď ho *bni do obmedzených a tam si môže písať sám do sebou koľko chce..alebo ho rovno blokni..a keď ti bude v práci niečo hovoriť tak my povedz že máš rodinu a nemáš čas sú vypisovať ako 15 ročná .
Ja s fakt čudujem že ho nevieš uzemnit..🙄🥹

@pikachu999 nieže nevie, ale nechce. Lebo ona mu to jasne a zreteľne nepovie, tak on si myslí, že to môže robiť.

pikachu999
12. máj 2025

Inak ja som v tomto fakt hnusná a nemám problém človeku napísať neotravuj nemám záujem..a to za týka aj kolegov čo nevedia pochopiť že je žena zadaná a majú dať spiatočku ..

simca06022011
12. máj 2025

drzala by som sa vyslovene pracovnych diskusii, na kraviny by som nereagovala ak ma problem, kludne si to moze s manzelom vydiskutovat.. mna v praci pred 2t jeden pancok, ze nech dam cislo a toto hento a cely zivotny pribeh mi tu vykladal, tak soms a ho spytala, ci mam zo zadu polovicku zavolat, ze mu kludne vysvetli co to :DDDD dnes bol znovu nakupit, cislo nepytal, tak asi pochopil. Tak nenechaj sa obtazovat, vsak ak sa to vymyka nejakemu normalnu, nemas ty cas po praci a hocikedy s nim vypisavt, tak mu treba dat jasne najavo.
A na msg ho kludne mozes zablokovat

mischy00
12. máj 2025

Keby chcela, už dávno vie, kde je jeho miesto. Toto snáď jedna dospelá žena zvládne aj slušne a diplomaticky. A nie, že nechcem si pokaziť vzťahy na pracovisku. Tak mu davaj nádej a natahuj ho donekonečna.
Keď nemám záujem, ani na spravy nereagujem, každému normálnemu človeku predsa dopne, kde je vzájomná interakcia a kde nič nieje.

gabika0825
14. máj 2025

Veď tak ho zablokuj, čo riešiš ďalej a keď to bude chcieť osobne v práci rozpitvavat tak mu povedz slušne že si mu vysvetlila že máš svoju rodinu a že tá to obťažuje keď ti stále píše

Strana
z2