icon

Ako riešiť partnera, ktorý koná v afekte?

26. okt 2025

Nestalo sa to prvykrat. Partner niekedy v nervoch urobi veci, ktore potom lutuje (rozbil tanier, vyhodil nejake veci). Ale tato situacia sa stala vcera. Ja som pripravila veceru, prestrela stol, on zatial hral nejaku hru a volal s kamaratmi. Zavolala som ho jest, ale on ma ignoroval. Kedze mame obaja posledne tyzdne pracovne nabite, travime spolu pomenej casu a teda na tych spolocnych vecerach si zakladam. Aj z domu som tak zvyknuta, ze veceriat sa ma pokope ako rodina. Tak som isla za nim do spalne, ze - Laska, vecera je hotova. Ostal podrazdeny, ze on ma pocul, ze ci sa neviem neviem najest bez neho. Do toho mu tam hulakali zvukove efekty z tej videohry + kamarati, ktori ho volali, aby sa vratil spat k hraniu. Ja uz v nervoch som mu povedala nech si teda veceria suchy chleba. Stala som vo dverach a ruku som mala opretu o ich ram (neviem to dobre vysvetlit). A on tiez v nervoch tie dvere zabuchol. Ruku som viac menej stihla stiahnut, ale privrel mi konceky prstov. V tom momente som myslela, ze mu do tych dveri privriem hlavu. Ospravedlnil sa mi, ale ja mam na neho stale nervy. Niekto si povie, ze banalita, ale mam kratko po dvadsiatke a mrhat svoj cas s niekym kto za to nestoji nechcem. Nehovorim, ze sa nim rozidem, ale sme spolu nieco vyse pol roka a ak mam vztah ukoncit radsej teraz ako o niekolko rokov.

Strana
z2
vkatush
26. okt 2025

Skvelý husband and father material.
Ten bude isto veľmi trpezlivý v ťažkých chvíľach.

Ja by som s takým človekom nebola.

krasneleto
26. okt 2025

@anonym_autor chlapec ma problem asi s gamblovanim... a to je potom uplne jedno ci tam stojis hola alebo s vecerou, jednoducho on hrá a mas dat pokoj.... je toto material na zivot? utekaj dievca

alex49
26. okt 2025

ste spolu pol roka, bývate spolu, hrá sa po večeroch strielačky a vrieska po tebe. Po polroku by ste mali byť zamilovaný, po rokoch by rovno teba zmlátil a nie iba treskol dverami. Kopni ho do zadku, nech sa hrá vo svojej detskej izbe.

zuzanita1609
26. okt 2025

A teraz si predstav,že máte deti a každé jedno plače, robí zlobu, kričí.... taktiež nervózna ich matka. Aká by bola asi jeho reakcia? Nechcem si ani predstaviť 😳. S takým "nervotikom" by som si fest rozmyslela ťahať niečo ďalej do budúcna a deti už vôbec nie.

anonym_ad4f1a
26. okt 2025
@krasneleto

@anonym_autor chlapec ma problem asi s gamblovanim... a to je potom uplne jedno ci tam stojis hola alebo s vecerou, jednoducho on hrá a mas dat pokoj.... je toto material na zivot? utekaj dievca

@krasneleto chlapec nestavkuje tak aky gambling?? Ked uz pouzivat cudzie vyrazy, tak aspon si ich treba nastudovat.

anonym_fb5431
26. okt 2025

agresivny blbec, ukonci to, bude to len horsie

hederamonstera
26. okt 2025

Ukonci to. Moj ex bol takyto, cholerik, gambler(nemam nic proti hraniu pc hier ale nie ked to ovplyvnuje zivot, boli ste dohodnuti na veceri? Online hra s kamosmi sa neda len tak vypnut, ale teda neospravedlnuje to jeho spravanie). Sme od seba 10rokov a doteraz sa v zivote neposunul, resp.az teraz sa ozenil (chudak zenska) v jeho 44rokoch. Obcas zazriem nejaky jeho koment na IG a je to rovnaky chudak ako bol.

doriiis
26. okt 2025

O takéhoto chlapa by som záujem určite nemala

krasneleto
26. okt 2025
@anonym_ad4f1a

@krasneleto chlapec nestavkuje tak aky gambling?? Ked uz pouzivat cudzie vyrazy, tak aspon si ich treba nastudovat.

@anonym_ad4f1pardon... slovickujeme sa? ano , gambling je zavislost na hazadrnych hrach... ok ... tak fesak je zavisily na detskych hrach... rozdiel? sice nic neprehra, ale drbe mu rovnako... tak teda opravujem slovo gambling na zavislost na hrani detskych hier

krasneleto
26. okt 2025
@anonym_ad4f1a

@anonym_ad4f1a aky velky rozdiel v dopade na vztah vidis v gaming disorder a gamblingu? aha... jasne... nepreha peniaze , ale to je asi tak vsetko, zavislost ako zavislost, dopady rovnaky, aj ked tu teda nie financne...

anonym_ad4f1a
26. okt 2025
@krasneleto

@anonym_ad4f1pardon... slovickujeme sa? ano , gambling je zavislost na hazadrnych hrach... ok ... tak fesak je zavisily na detskych hrach... rozdiel? sice nic neprehra, ale drbe mu rovnako... tak teda opravujem slovo gambling na zavislost na hrani detskych hier

@krasneleto ak su strielacky podla teba detske hry, tak dufam, ze nemas potomkov. Ale dalej pokracuj, bavis ma a vsetky tie, ktore stale nechapu rozdiel medzi takymito slovickami.

marca12
26. okt 2025

@anonym_autor Banalita? Toto vobec nie je banalita,je to agresor a nervak. Utekaj,kym sa da. Naco ti je taketo nemozne decko,zavislak na hrach,agresivny nervak.

krasneleto
26. okt 2025
@anonym_ad4f1a

@krasneleto ak su strielacky podla teba detske hry, tak dufam, ze nemas potomkov. Ale dalej pokracuj, bavis ma a vsetky tie, ktore stale nechapu rozdiel medzi takymito slovickami.

@anonym_ad4f1 tak skusim po lopate, lebo chces posobit erudovane a unika ti pointa... je absolutne jedno ci je to detska hra, strielacky alebo ina kravina, ktora ti sposobuje zavislost a si schopny vrieskat doma po partnerovi a pricvicknut mu prsty v dverach , lebo mas nervicky a kamosov na drate a potrebujes strielat... nazvi si to ako chces, ak ta limituje cas straveny za PC, si zavisly... bodka

krasneleto
26. okt 2025
@anonym_ad4f1a

@anonym_ad4f1a mam potomkov... a neuveris ale hra sa aj hry... zatial sa ale nehadzala o zem a neprivrela mi do dveri ruku, aby som ju nerusila v hre...

januska12323
26. okt 2025

Vráť ho mamičke keď sa správa ako 15 ročné decko.

kiki68
26. okt 2025

Normalne poslat do haja a hotovo

muchotrafka298
26. okt 2025

Agresia je banalita? Ukonci tento vztah cim skor, lebo dopadnes zle. Nie si nanho odkazana, nemate deti, spolocne majetky, nic taketo tak mozes odist kedy chces.Ukonci tento neprespektivny vztah, kym sa on naplno neprejavi.

allie1008
26. okt 2025

@anonym_autor mas super vek, utekaj, kym je cas!!!

anonym_25daf2
26. okt 2025

Ti ho pridelili súdom alebo čo? Utekaj ..

anonym_ebc94d
26. okt 2025

@anonym_autor vykašli sa na somára, ktorý povýšil hry nad všetko ostané. Miesto toho, aby ti pomáhal s večerou, správa sa ako 13 ročný sopliak.

brrunetkaa
26. okt 2025

Banalita? Akože….už by ma nebolo. Nájdi si takého, čo ti s radosťou pripraví večeru a nie že ešte nahuči do teba keď mu ju urobíš ty.

anonym_31e9fd
26. okt 2025

Najdi si chlapa.
Chlapceka nechaj nech sa hra.

enmery
26. okt 2025

Toto je banalita???Ako vážne???????????S týmto fakt plánuješ ostať a založiť rodinu????!!!!!!!!!

pasikavamacka
26. okt 2025

toto nie je banalita. Milujúci chlap by sa ti poďakoval, že si mu uvarila večeru. Zaslúžiš si poďakovanie, nie agresivitu. Ublížil ti fyzicky. To je jedno, že nepriamo alebo "nechtiac". Počítačové hry sú mu prednejšie, ako ty. Je to závislosť. Rovnako reagujú deti závislé na mobiloch, keď im chcú zobrať mobil. Agresívne, ako feťák na heroíne.

anonym_9de95c
26. okt 2025

@anonym_autor Vies vôbec akú hru hral? Dá sa tam dať pauza? Zaujíma ťa to? Predpokladám že to bolo cs go alebo niečo a tam sa to teda nedá. Možno si mala povedať fajn najem sa sama/nájdeme sa neskôr. A reálne si dohodnúť čas kedy budete skôr vecerat spolu keď ti na Tom tak záleží. Rovnako si myslím, že tvoja strana znie trochu dosť zlahcene - však si bola taká nastvana ako aj on a brechali ste po sebe rovnako.

anonym_1e542c
26. okt 2025

Nedovyvijana pripadne nespravne vyvinuta nervova sustava. Neliecitelne a ci vekom dobehne je otazne, momentalne uroven pubertaka. Utekaj, nie si priorita.

deti95060810
26. okt 2025

takéto správanie je neprípustné na začiatku vztahu.
keď príde deti bude sa správať 10krát horšie.
pre svoje dobro vzťah skonči.

anonym_b2b299
26. okt 2025

Asi pôjdem proti prúdu. Nie si jeho matka, aby si dospelého chlapa nútila večerať presne na čas, resp. keď ty chceš, lebo inak dostane iba suchý chlieb. Čo je nesvojprávny? Jasné že mu rupli nervy. Ublížil ti, ale znie to ako nehoda.
Píšeš, že je nervák. To je zas druhá vec. Ale treba sa o tom porozprávať a ty ho zas nenapomínaj ako jeho matka, lebo tiež by som po tebe za to hodila tanier :D nie vážne. Ono ste obaja asi moc temperamentný a to nerobí dobrotu dohromady.

zobaka
26. okt 2025

zavislak a zrejme tiez nebude ovela starsi od teba

vorkola
26. okt 2025

@anonym_autor Rozid sa s nim, lepsi nebude,len horsi

Strana
z2