icon

Ako riešiť partnerovu závislosť na hrách?

dijankaxx
10. apr 2026

Ahojte, som s priateľom už druhý rok... Stále hravá hry či keď príde domov z roboty alebo má voľno a je doma.. mňa úplne zanedbáva nie je pri mne ani so mnou nevenuje mi čas...len si vecer ku mne ľahne a povie že to je preňho najdôležitejšie zaspávať pri mne. Ja celý deň riadim, varím,periem,starám sa o seba aj o psa čo sme si spolu kúpili. Nevenuje sa ani jemu ani ho nrvyvenci. Keď sa veľmi už pohadame lebo vždy frflem že je stále na pc tak mi povie nech sa nestarám a bude tam koľko on chce a nevzdá sa počítača že radšej bude bez zeny. Keď je už veľmi zle že chcem odist tak vtedy je na dva dni milý a ide si psom raz za deň a je chvíľu pri mne. Nevydrží ani jeden deň bez pc. Čo robiť? Ako to máte vy? Nevadí vám to?

Strana
z2
katkazatka
11. apr 2026
@anonym_e5dc9a

@anonym_a7f633 a co je na tom zle? Tiez chudak potrebuje vypnut nie len z roboty do roboty

@anonym_e5dc9a fakt? A ona nepotrebuje vypnut?
@dijankaxx on hra ked ma volno? Ty mas kedy volno, ked mlady muz je hnily doma nieco urobit? Myslis, ze zazrakom zacne upratovat, varit a starat sa o dieta, ked ho budete mat? Nie, bude si valat gule a ty s vyplazenym jazykom budes makat.

anonym_e5dc9a
11. apr 2026
@katkazatka

@anonym_e5dc9a fakt? A ona nepotrebuje vypnut?
@dijankaxx on hra ked ma volno? Ty mas kedy volno, ked mlady muz je hnily doma nieco urobit? Myslis, ze zazrakom zacne upratovat, varit a starat sa o dieta, ked ho budete mat? Nie, bude si valat gule a ty s vyplazenym jazykom budes makat.

@katkazatka kto ju nuti neoddychovat a makat s vyplazenym jazykom, nechapem 😂

katkazatka
11. apr 2026
@anonym_e5dc9a

@katkazatka kto ju nuti neoddychovat a makat s vyplazenym jazykom, nechapem 😂

@anonym_e5dc9a tak normalna zena chce mat doma cisto, navarene, upratane. A predpokladam, ze aj mlady muz to tak chce mat+ jedlo rovno pod nos a vecer sviezi sex. Len pre to nie je nic ochotny spravit. Mlady muz len berie zo vztahu a nic nedava. Toto je zly material do partnerstva a rodicovstva. Tento bude hrat hry aj o 10 rokov v detskej izbe u mamy.

anonym_8fd4f1
11. apr 2026

Dalsia zienka z MK ktora chce z chlapa otroka jej pozornosti

anonym_a7f633
11. apr 2026
@anonym_8fd4f1

@anonym_8fd4f1 Autorkin priatel, si to ty? 😄😆

katkazatka
11. apr 2026
@anonym_8fd4f1

@anonym_8fd4f1 väčšinou to býva tak, že muži chcú zo ženy otroka domácnosti.

anonym_e5dc9a
11. apr 2026
@katkazatka

@anonym_e5dc9a tak normalna zena chce mat doma cisto, navarene, upratane. A predpokladam, ze aj mlady muz to tak chce mat+ jedlo rovno pod nos a vecer sviezi sex. Len pre to nie je nic ochotny spravit. Mlady muz len berie zo vztahu a nic nedava. Toto je zly material do partnerstva a rodicovstva. Tento bude hrat hry aj o 10 rokov v detskej izbe u mamy.

@katkazatka vsak nech skusi a uvidi, namiesto pisania na modry konik, nech mi da vyskusat jeho vlastnu medicinu. Akoze mne keby chlap toto robil, vylozim nohy a mam u prdele, zahram si hru, pozriem si serial, urobim si jedlo sama pre seba a ignorujem ho tak isto ak on mna, mozno pochopi, ak nie, tak odid.

anonym_a7f633
11. apr 2026
@anonym_e5dc9a

@katkazatka vsak nech skusi a uvidi, namiesto pisania na modry konik, nech mi da vyskusat jeho vlastnu medicinu. Akoze mne keby chlap toto robil, vylozim nohy a mam u prdele, zahram si hru, pozriem si serial, urobim si jedlo sama pre seba a ignorujem ho tak isto ak on mna, mozno pochopi, ak nie, tak odid.

@anonym_e5dc9a Presne. No urcite by som cele dni vyvarala a prala a upratovala a on by si sedel pri PC 😄😆 Tvl nehrozi. Fakt sa nemozno divit niektorym chlapom, ze zenu maju za handru. Vsak ona ho este v tom podporuje.

anonym_e5dc9a
11. apr 2026
@anonym_a7f633

@anonym_e5dc9a Presne. No urcite by som cele dni vyvarala a prala a upratovala a on by si sedel pri PC 😄😆 Tvl nehrozi. Fakt sa nemozno divit niektorym chlapom, ze zenu maju za handru. Vsak ona ho este v tom podporuje.

@anonym_a7f633 moje slova, by som ani prstom nezdvihla.

anonym_e532da
11. apr 2026

@dijankaxx on ti narovinu povie, ze radsej ako bez pc bude bez zeny a ty sa pytas co s nim??? ... nepostara sa aninonpsa, tak si s nim skus predstavit deti...

slovakboy
12. apr 2026

@dijankaxx Uniká od reality, od zodpovednosti, nudí sa v živote a vyhýba sa konfliktom. On ti tie silne slová o tom, že bude žiť radšej bez ženy vraví len vtedy keď ho chceš od jeho závislosti odtrhnúť. Ale aj tak sú to neakceptovateľné vyjadrenia. Nestačí aby bol dva dni dobrý. Daj mu návrh, že denne sa bude olne venovať tebe a psovi dve hodiny. A dva dni v týždni niekam pôjdete. Nedá sa ho od závislosti úplne odstrihnúť ale on potrebuje redukovať tie hry a nájsť si iný zdroj radosti. Sleduj činy. Ak nebude ochotný ísť do zmeny samého seba budeš sa musieť rozísť. Nestraš ho tým, že nebude môcť hrať. Len ho požiadaj aby to robil len vo vymedzenom čase. To by mohol zvládnuť. Závislosť mu ale ostane. Ak by sa jej chcel úplne zbaviť musel by abstinovať dlhú dobu.

dijankaxx
autor
12. apr 2026
@anonym_e5dc9a

@anonym_e5dc9a bohužiaľ nepochopil tu sa skúšalo x mojej strany už všetko... Nedochádza mi nič a nerobím nič podľa neho a ešte je aj vyberavy a manipulatívny keby chcem aj niekam ísť tak nemôžem kontroluje zrazu a zakazuje kamošky ja už som ledva s rodinou v kontakte... A áno sme u jeho rodičov, bohužiaľ ja niekam za mám svoj byt ale bývam ďaleko a slu sme sem s tým zámerom že nasporiť a naspäť... Lenže jemu ostalo u mamkinej riti dobre a zmenil da úplne a hra hry + do toho zarába dobre ale aj gembluje každý jeden mesiac a dokonca posledné mesiace začal celé výplaty🙂 a dáva on mne ešte na vyber a nonstop hovorí že do neho jebem zato že mu poviem nech sa mi venuje že nemusí proste dávať peniaze len nech ideme niekam sa prejsť a tak niekde začať... On nič žiadne hobby len Pc a keď nie to celý deň,tak mobil. Sedí pri mne na mobile a tiktokuje. Neľutujem sa, len proste som chcela vedieť názor, ja som sa aj zbalila kufre a snim to ani nepohlo práveže sa pýta ešte kedy idem a keď vraj pôjdem tak skúša namna psychologické veci typu choď a už nirsme spolu.. momentálne to robím tam že idem domov lebo mám lekárov som z iného mesta úplne a idem na najmenej dva týždne a povedala som mu že ak sa nezmení nemá to zmysel, ajtak si myslím že to nebude iné lebo je závisly a neschopný vôbec niečo spraviť a lenivý .... Tak uvidíme ale to by musel chcieť on nie ja ja som sa snažila už dosť a nevládzem už prosiť niekoho prídem si trápna

luccys
12. apr 2026
@dijankaxx

@anonym_e5dc9a bohužiaľ nepochopil tu sa skúšalo x mojej strany už všetko... Nedochádza mi nič a nerobím nič podľa neho a ešte je aj vyberavy a manipulatívny keby chcem aj niekam ísť tak nemôžem kontroluje zrazu a zakazuje kamošky ja už som ledva s rodinou v kontakte... A áno sme u jeho rodičov, bohužiaľ ja niekam za mám svoj byt ale bývam ďaleko a slu sme sem s tým zámerom že nasporiť a naspäť... Lenže jemu ostalo u mamkinej riti dobre a zmenil da úplne a hra hry + do toho zarába dobre ale aj gembluje každý jeden mesiac a dokonca posledné mesiace začal celé výplaty🙂 a dáva on mne ešte na vyber a nonstop hovorí že do neho jebem zato že mu poviem nech sa mi venuje že nemusí proste dávať peniaze len nech ideme niekam sa prejsť a tak niekde začať... On nič žiadne hobby len Pc a keď nie to celý deň,tak mobil. Sedí pri mne na mobile a tiktokuje. Neľutujem sa, len proste som chcela vedieť názor, ja som sa aj zbalila kufre a snim to ani nepohlo práveže sa pýta ešte kedy idem a keď vraj pôjdem tak skúša namna psychologické veci typu choď a už nirsme spolu.. momentálne to robím tam že idem domov lebo mám lekárov som z iného mesta úplne a idem na najmenej dva týždne a povedala som mu že ak sa nezmení nemá to zmysel, ajtak si myslím že to nebude iné lebo je závisly a neschopný vôbec niečo spraviť a lenivý .... Tak uvidíme ale to by musel chcieť on nie ja ja som sa snažila už dosť a nevládzem už prosiť niekoho prídem si trápna

@dijankaxx Sorry, ale to ze hra hry, je cas najmensi problem. To, se je manipulator a mamickar a gambler- to je ovela vacsi problem. Si mala hned napisat. Urob pls pre seba samu jednu laskavost- po tych 2 tyzdnoch sa nevdacaj. Nie ze "uvidime". No neuvidis, lebo on ta ma na haku.

libertz
13. apr 2026

jako chalan co tiez hrava hry na PC cely zivot ti hovorim posli ho kade lahsie. Nechapem jak taketo individua mozu mat partnerky... ja by som nikdy nedaval prednost hram pred partnerkou, alebo vecami co by trebali spravit. Ovela radsej by som bol s partnerkou nez hral..

Strana
z2