icon

Ako riešiť partnerské hádky a nedorozumenia?

erika292001
20. máj 2025

Ahojte mam partnera par mesiacov robi v nemecku prepustili ma z prace po 2 rokov takže som mala voľnú nohu a šla som za ním zatiaľ tu musíme. Vybaviť veci aby som sa aj ja mohla zamestnat a tieto dni respektíve 3 týždne čakám frajera celý deň na úbytku kedy príde z prace domov. Občas sa pohadame. A tam vzniká najväčší problem hádame sa kvôli jemu správaniu ako rieši problémy ako sa vyjadruje aký je výbušný kvôli malickostiam. Včera sme sa tak pohádali ze som plakala bola som úplne zničená povedala som mu všetko co mi vadí jeho správanie aký je keď vidí ze mi niečo je ze nemá problém ukončiť vzťah alebo tak proste fakt som bola na dne plakala som. On iba sedel povedal ze ho to mrzí a ze toto necchel aby som kvôli nemu plakala spali sme aj od seba lebo povedal ze potrebuje nad sebou porozmýšľať. A dneska šiel dk roboty ako každý iný deň a majú tam dnes v práci po 4tej aj grilovacku s kolegami napísal mi ze ci nechcem ísť a ja som napísala ze nie po včerajšku sa tam nebudem tváriť ze sa nič nestalo a on ze dobre chápe ale ze on pôjde lebo ze ho prehovaral šéf. A chce udržať vzťahy. A ja som mu na to napísala ze aspoň vidím ako ta veci zo včera mrzia za co ti stojim a ze asi nie som tvoja priorita. Keď ideš radšej na grilovanie a nepríde po práci za mnou keď vie aká je situácia a ze som sa včera fakt trápila. Povedal ze sa môžeme porozprávať aj potom keď príde ale tam ide o princíp aj som sa mu to vysvetlila ze ty vieš ze sa trápim vkes ako mi včera bolo a radšej kde na grilovacku ako keby mu to je jedno je to lem môj názor som taka citlivá alebo co dajte prosím názor.

Strana
z2
viestta
20. máj 2025
@erika292001

@veronikaszabova ja keby mam problém tak idem normálne domov keď viem ze ma partner celý deň čaká

@erika292001 zas uvedom si, ze nie cely svet sa okolo teba kruti, dokonca ani priatel to nemusi robit. A v konecnom dosledku, ked ti vo vseobecnosti vadi ako sa sprava, co robi nemusis ani s nim byt. Neviete spolu komunikovat, na akeho andala ste spolu?

sense
20. máj 2025
@erika292001

@sense takže som sa mala tváriť ako by nič?

@erika292001 mala si dá tváriť normálne, zabaviť sa a problémy doriešiť neskôr doma. Aleno neísť keď si sa nechcela zabaviť ale nemala sinsa zas zduvat a vyčítať že nie si priota lebo on chcel ísť na grilovačku s tevou

isis234
20. máj 2025

@erika292001 ..3 týždne čakám frajera celý deň na úbytku kedy príde z prace domov. Občas sa pohadame. A tam vzniká najväčší problem ...
To vážne???? 3 týždne si bez práce a keď on príde domov, tak sa hádate? V podstate TY máš problém. Začni na sebe pracovať. Kontroluj sa.
Pohádali ste sa. Čo si urobila ty, aby ste našli k sebe cestu?
On sa ospravedlnil a zabudol na hádku. Lebo ťa zavolal na grilovačku. Boli tam všetci z práce. Mala si ísť. ..a možno by si skôr našla prácu. Kolektív by sa mal utužovať. Lenže.. ty o tom nemáš ani šajnu, čo je to kolektív, keď nepracuješ.
Ako ti radili... choď von, alebo sa vzdelávaj. Čo robíš celý deň na ubytovni? To ťa netrápi?

lucia11kob
20. máj 2025

Tri týždne si tam zatvorená na ubytovni? Mohla si ísť na grilovačku, prevetrať hlavu a potom by ste včerajšiu hádku doriešili. Neviem, ale ja by som nezaspala, keby som pohádaná s mužom a nie ešte aj oddelení spať...a ešte aj ďalší deň si kaziť s nedoriešenou hadkou..ale všetko záleží od povahy..asi to bola vážna hádka..ale si v zahraničí a máš tam len jeho 🥰

bielasovicka
20. máj 2025

Povedz mi, na keru rit si išla tam za ním.? Na toto, aby si sa zduvala a hadala s nim? Ty tam čakáš na nho 3 TÝ zdne kým príde z prace. Ved on tam išiel robiť, a nie vysedávať s tebou na ubytovni. Dusis ho, a on to vidí. Na vine si ty.

vilma7
20. máj 2025

Ja byt nim, tak ta pošlem na Slovensko, navždy.

simcas75
21. máj 2025

Chyba nie je v chlapovi ale v tebe, prepáč. On pracuje a ty ho celé dni len čakáš a keď dôjde tak si ako prisavka. Toto nerob dievča. Musíš si vedieť vyplniť deň aj sama. Keď začneš pracovať bude to lepšie.... ovšem kým ho dovtedy neudusiš svojou precitlivostou.

misanthropicdann
21. máj 2025
@erika292001

@januska12323 nie ze nie som schopná ale neviem mňa nebaví chodiť samu a na tu grilovacku by som šla keby sme deň pred Tým. Neriešili hadku

@erika292001 áno mala si tam ísť a tváriť sa ako nič.
Akože koľko dní ešte chceš byť zduta za blbú hádku, ospravedlnil sa a povedal ti ze ho to mrzí.
Zavolal ta medzi svojich kolegov ako svoju priateľku aby si ich spoznala a aby ste strávili spolu pekný čas a ty si ho poslala do prdele.

margotka17
21. máj 2025

@erika292001 buď rada, že ťa volal na tú grilovacku, že ti chcel spestriť deň a možno aj takto urovnať nezhody, co medzi vami vznikli. No ty značne trucovito kopes okolo seba, že ja, ja, ja a len ja som prvoradá. Určite nechce sklamať v práci, keďže je taká grilovačka možno raz ročne, možno ťa chcel predstaviť, že si tam s nim. Ja by som išla, veď ti na ňom záleží a aj jemu na tebe. Dievča zlaté, menej hádok, viac úsmevu, viac milých slov a určite ten vzťah bude ako má byť.

Strana
z2