Ako riešiť podozrenie z nevery alebo klamstva vo vzťahu?
Ahojte,
Rada by som sa s vami podelila o moju skúsenosť s partnerom. Sme spolu 9 rokov. Mali sme nejaké krízy a podobne ale vždy sme to nejak ustáli a prišli na to že nevieme byť bez seba. O tom som ale nechcela.. dlhšie mám pocit že niečo predo mnou tají, neviem či môže ísť priamo o neveru alebo len v niečom klame. Vždy keď sa ho opýtam či sa mi nechce s niečím zveriť povie nie, alebo keď nepriamo naznačim, alebo sa opýtam či nerobí niečo "nekalé" hneď na mňa vyskočí či tým chcem niečo povedať alebo trochu zvýši hlas a podobne.. čo sa mobilu týka má ho celý náš vzťah zamknutý a s mobilom v ruke je odjakživa stále. Tak podľa tohto to nejak neviem zhodnotiť.
Ako mám reagovať keď takto na mňa vybehne?
Buď rada že tá rovno neposlal do riti
Buď máš nejaký dôkaz s ktorým jo mizes konfrontovať, alebo to nechaj tak. Muži nemajú potrebu vesat všetko všetkým na nos
Dosť odveci otázky od teba, tiež by som na muža vyskočila
A ako často sa ho to zvykneš pýtať? Nikto nemá rád, keď mu partner nedôveruje a vypytuje sa. Z čoho pramení ten tvoj pocit, že ti niečo tají?
Máš nejaký dôvod prečo ho takto opakovane bombarduješ svojími "domienkami"? Tiež sa čudujem,že má takú trpezlivosť a že ťa rovno niekde neposlal 😏.
@hipuska
@pribinak
Bezdôvodne by som si určite nedovolila robiť scény, tie som nikdy ani nerobila.. alebo sa pýtať hlúpe otázky. Veľa krát keď som sa nahla k jeho telefónu hneď ho zamkol. Alebo keď je pri mne na telefóne vždy si ho otočí tak aby som do neho nevidela.
Nedávno som ráno po jeho nočnej nastúpila do auta a cítila som v ňom divny zápach, ako zo zlej voňavky. Tak som sa ho opýtala či niekoho vozil alebo s ním bol niekto v aute, povedal nie. Tak som ho konfrontovala odkiaľ tu potom cítim ten zápach. Okamžite prešiel do útoku či mu chcem niečo naznačiť a podobne
@xena_
@zuzanita1609
@kaca222 pozrite si moje vyjadrenie vyššie
A v mobile nič nemá? Pozerala si?
Áno už som videla. Tak keď mu neveríš,tak sa v dobrom rozídte. On sa neprizná,ty budeš pokračovať vo vypočúvaní a nakoniec tak či tak pôjdete od seba. Je ti ten chlap nejako pridelený súdom?
radšej len manž. pozoruj. keď budeš si istá a budeš mať dôkaz v ruke až potom zaútoč... pretože toto čo robíš je len také kričanie do tmy, ktoré on veľmi jednoducho zneguje...
@svokrinjazykmonika nikdy som nebola v jeho telefóne. Prišlo mi to neúctivé voči nemu, ale po týchto udalostiach by som to možno aj skúsila, ale má ho zamknutý. Odomknúť sa dá len jeho tvárou.
@deti95060810 úplne s tebou súhlasím.. ale ja nemám ako dohľadať nejaký dôkaz
Takýto vzťah nemá zmysel. Dôvera svornosť je absolútny základ. Toto nemá žiadny zmysel, rozišla by som sa
9 rokov? fuha
kolko mas rokov?
Moj chlap moze do mojho mobilu kedy chce, pozna heslo, rovnako tak aj ja mozem do jeho, mam jeho heslo - zatial som to nevyuzila, ani on (ked tak natajnasa, ale nema dovod, kedze mu mobil bez problemov necham).
Pre mna je to velmi zvlastne ak sa dvaja ludia navzajom takto spravaju. Jasne, ze ma kazdy pravo na sukromie, ale ked sa slusne clovek opyta, tak mu nemoze robit problem ukazat mobil, pokial neklame.
Uz len to, ze sa skryva, by aj vo mne vyvolalo taketo pocity. A ked utoci, to je tiez znamka klamstva. A ked vidis, ze doslo aj k zmene v spravani, tak nie je o com.
Uz je na tebe ako sa k tomu postavis. Bud to prehliadnes, alebo sa k tomu postavic celom a budes ho konfrontovat - ak nic neskryvas, ukaz.
Ako to myslíš ze zla voňavka , to je aká?
@miko_matata 36
@bielasovicka mala som na mysli nejakú lacnú ženskú voňavku. Teda takto som to vnímala
My máme s polovičkou tiež zamknuté telefóny ale vieme si hesla, ak by som ho nevedela vadilo by mi to. A hlavne keď sa pozerá do telefónu a odvraciq sa odo mňa
@katarinaba ja už som to môjmu veľa krát navrhovala nech si odblokujeme telefóny-suhlasil s tým, ale odvtedy si ho ajtak neodblokoval. Ja áno. Ale potom som si ho znovu zamkla keď som videla že on sa na to vykašľal. V zmene správaní ako takom nedošlo stále je taký istý. Len tie jeho reakcie keď ho konfrontujem sú naozaj divné. Hneď na mňa vybehne a začne mi spomínať chyby z minulosti, ktoré som urobila
A ty teraz chceš čo od tohto príspevku? Aby sme ti dali návod,ako to zistiť a ujasniť ťa vo tvojom tvrdení,alebo? No stále nerozumiem, máme ťa ubezpečiť,že ťa naozaj podvádza? Veď sa ho posledný krát opýtaj, popros ho,že ak nemá problém,nech ti ukáže,čo stále rieši na mobile,keď ste spolu. Ináč budete stále ako na kolotoči a úprimne, baví ťa tá nevedomosť a také myšlienky? Nemáš iné riešenie.
@zuzanita1609 možno dostať radu od žien, ktoré si niečím podobným prešli, alebo prechádzajú. Možno poradiť ako by sa zachovali na mojom mieste ony, alebo ako správne zareagovať a konať v takých situáciach pri ktorých manžel všetko popiera..
Tak je to partner,alebo manžel? Lebo aj to je rozdiel.
Tak ale ked sa nezmenil, tak potom preco mas dlhsie pocit, ze je nejaky problem. Ked schovaval mobil od zaciatku, preco ta to trapi teraz? Ja ze doslo k zmene v spravani. Ked ste takto fungovali 9 rokov, tak ano, zmena je u teba a to by asi vadilo aj mne, ze zrazu je problem, kde doteraz nebol.
Ver svojej intuicii
@zuzanita1609 neviem si na to zvyknúť..už manžel
@katarinaba možno ja som si to nevšimala, alebo nechcela všímať, ale áno robil to stále, ale teraz mi príde že je to akosi iné. Možno iné v tom že som si to začala viac všímať alebo uvedomovať si.. mimochodom hlavne tá vôňa v aute ma neskutočne prekvapila . Nikdy pred tým som ju necítila až nedávno
@vanilkovazmrzka veď toto.. ver mi, mne sa s tým už aj sníva, nechcem byt voči nemu nespravodlivá. Preto chcem aj nejaký priamy dôkaz, lenže myslím že k nemu sa nikdy nedostanem
A nezmenil len vôňu do auta? 🤭Je veľa nedorozumení, ktoré sa len pokojným hlasom dajú vysvetliť. A keď to nechce pokojne vysvetliť,tak ...

Nepýtaj sa ho hlúpe otázky a nebude vybehovat