Ako riešiť problém s dotieravou susedou?
Byvame s manzelom v panelakovom byte. Sme tu skoro 2 roky.
Zacalo to takym iba zo srandy doberanim a podpichovanim ze po nom pokukuje nasa suseda. Byvame hned na prvom poschodi a ze ked sa nahodou stretli tak ona ahoooooj a ked som sla o par sekund za muzom z bytu aj ja tak to bolo take odmerane cau.
Ale ako pisem dlho sme sa na tom tak akoze zabavali ale potom sa to zacalo stupnovat ma styl ze sa muzovi prihovorila, vypytovala sa ho na osobne veci, viditelne sa snazila viezt konverzaciu. Uz sa to za ten cas zacalo celkom nabalovat ze skusila vselijake flirtujuce poznamky ale nema sajnu ze som to vela krat aj pocula (byvame na prizemi takze staci otvorena ventilacka).
Ale dosiahlo to vrchol ked som odchadzala tento tyzden prec z bytu…videli sme sa na ulici v autach ako som ja odchadzala a ona prichadzala. A potom mi muz povedal ze u nas zaklopala (!!!!!) a chcela si pozicat baterky. Su medzi nami 3 poschodia mimochodom takze ja by som klopala urcite najskor susedom oproti.
Ale ako poviete mi co si myslela? Je to horsie ako scenar z nejakeho lacneho filmu. Keby mam chlapa nejakeho nevybureneho kretena tak asi mi chodi suseda zohrievat postel a rozbija rodinu. Manzel je typ chlapa co chce zenu dobijat nemusi taketo zeny co sa same ponukaju.
Ale ja uz rozmyslam ako s nou spravit poriadky..v podstate neurobila nic a v podstate robi take zakernosti. Teraz sa pozastavujem aj nad tym ked ide muz vysypat smeti alebo ked som potrebovala nieco z pivnice tak som sla sama aby ho tam nahodou nesla pretiahnut.
Muz s nou ani nekonverzuje iba tak jednoslovne odpovede, cakala som ze to prestane a nie ze slecna este pritvrdi…mam cakat ze keby som na noc napr v nemocnici tak sa taˇ ta truba objavi v uteraku ze si zabuchla dvere?
Ako to mam zastavit?nemozem jej predsa povedat ze nerozpravaj na mojho muza. Alebo mozem? Alebo jej ma manzel nieco povedat? Ako by ste to vyriesili elegantne, prefikane.
A pre vtipalkov..stahovat sa nechcem…zatial.
@anonym_autor ked bude vonku, tak vybehnite von a nech ti da muz objatie a velku pusu rovno pred nou, a nech ti povie ze ta lubi najviac na svete. Mozno to pochopi.
@anonym_autor No tu pomôže jedine pás cudnosti pre chlapa a kamery po celom byte a baraku.
Toto naozaj riešite doma? Však si o susede myslite svoje a bodka. Snáď sa manžel dokáže ubrániť jednej žene.
@anonym_autor Nieco mate so susedou spolocne, obidve ste tak trochu tuk-tuk.
@anonym_autor buď obozretna, čert nikdy nespí ... A muž nech je akýkoľvek super je to stále len muž. Dnes máte pevný vzťah ako vidím ale zajtra sa môže dovaliť kríza ( metaforicky povedané). Určite jej nič nehovor - pre ňu to bude ako vietor pri požiari. Ako písal pán hore vyššie skúste pred ňou malé nežnosti.
@anonym_autor No tu pomôže jedine pás cudnosti pre chlapa a kamery po celom byte a baraku.
Toto naozaj riešite doma? Však si o susede myslite svoje a bodka. Snáď sa manžel dokáže ubrániť jednej žene.
@abbey1 no ano toto riesime doma…tebe by nevadila vyklopkavajuca suseda ktora ta videla ze si odisla z bytu prec??? Ktora viditelne flirtuje s tvojim chlapom?. Keby to je opacne a robi to chlap zene tak si daju navzajom do zubov a bolo by po probleme.
Zas sa tu objavila vo fore super benevolentna tolerujuca partnerka ktora je stale nad vecou ze? ;)
@anonym_autor Nieco mate so susedou spolocne, obidve ste tak trochu tuk-tuk.
@anonym_1a30d9 a v com som akoze tuk tuk??daj priklad
@anonym_autor veď nič nerobí. Tvoj muž je slušný, pozdraví, odpovie, ide ďalej. Neozýva ju na kávu, neobchytava ju, ani si to nedovolí od nej. Ze ona je lacná, to nie je vaša chyba... Áno, mal by ju upozorniť on, ked mu to vadí, keď chápe, že to vadí tebe.
@anonym_autor pozorne si precitaj svoj uvodny prispevok a mozno na to prides.
@anonym_autor Ale, aby som Ta netrapila, tak suseda sa chova trapne a Ty prehanas, napr. tu: "Teraz sa pozastavujem aj nad tym ked ide muz vysypat smeti alebo ked som potrebovala nieco z pivnice tak som sla sama aby ho tam nahodou nesla pretiahnut"
@abbey1 no ano toto riesime doma…tebe by nevadila vyklopkavajuca suseda ktora ta videla ze si odisla z bytu prec??? Ktora viditelne flirtuje s tvojim chlapom?. Keby to je opacne a robi to chlap zene tak si daju navzajom do zubov a bolo by po probleme.
Zas sa tu objavila vo fore super benevolentna tolerujuca partnerka ktora je stale nad vecou ze? ;)
@anonym_autor Aká benevolentna manželka musím byť, aby som ignorovala cudziu ženskú? Veď ja nemusím tolerovať manželovi nič. Ja proste jednoducho môžem ignorovať doternú susedu. A teda to mi ani nepríde nič nenormálne na tom, čo si o jej správaní popísala.
A co s nou chces robit akoze? Nic take neurobila. A pred oltarom vernost Ti neslubovala ona, ale muz. Veris mu? Tak azda ste sa doma o tom celom aj rozpravali. Mimochodom aj keby si chcela "neviemakovelmi" riesit ju... Vsetko bude zavisiet od toho, ci Tvoj chlap vyuzije/zneuzije situaciu alebo nie. Takze treba sa pozerat doma na vas, nie na susedu.
@anonym_autor no mna napadlo, ze v skolke mame jedneho otecka s ktorym velmi rada si pokecam, aj ked sa stretneme mimo skolku niekde na ihrisku, je uplne normalny a ja za tym absolutne nic nehladam iba sa s nim bavim a on uplne normalne bez bocnych umyslov so mnou. Zato jeho zena uplna trubka keby nemusim ani ju nezdravim. Nebude to podobny pripad?
@anonym_autor ked ju stretnes na ulici, na schodoch. Povedz jej že sa ti manžel zdoveril že sa mu vtiera a že ste sa na nej doma dobre nasmiali. Ale že ta susedia na nu upozornovali, ze je lahka žena. Aby vedela že o tom vieš. Manžela by som neposielala.
@anonym_autor no mna napadlo, ze v skolke mame jedneho otecka s ktorym velmi rada si pokecam, aj ked sa stretneme mimo skolku niekde na ihrisku, je uplne normalny a ja za tym absolutne nic nehladam iba sa s nim bavim a on uplne normalne bez bocnych umyslov so mnou. Zato jeho zena uplna trubka keby nemusim ani ju nezdravim. Nebude to podobny pripad?
@anonym_d91ba0 nie je to priklad ze suseda stretne mojho muza a hovori mu ahooooj…..ahoj mooojko…kde ze mi ides?….mna nevezmes so sebou?….ty dnes ale vonias…a podobne ”konverzacie”…mne nevadi keby sa rozpravali…ale toto ma daleko od rozhovoru…to su ubohe snahy a mna uz nebavi sa na to divat resp ked mi to muz povie ze co zas nove vymyslela.
@anonym_autor ked ju stretnes na ulici, na schodoch. Povedz jej že sa ti manžel zdoveril že sa mu vtiera a že ste sa na nej doma dobre nasmiali. Ale že ta susedia na nu upozornovali, ze je lahka žena. Aby vedela že o tom vieš. Manžela by som neposielala.
@aurinia dakujem asi nieco podobne skusim. Aj ked tu ja vyznievam ze som vlastne ja ziarliva nenormalna stihacka lebo ma uz nebavi sa pozerat ako mi po chlapovi ide ina zena.
@anonym_autor Ak sa chces uplne strapnit, tak urob to, co Ti radi @aurinia
Úplne stačí keď si ju prestaneš všímať.
Úplne stačí keď si ju prestaneš všímať.
@januska12323 a kolko krat ju mame nechat aby sem prisla kvoli “nicomu” klopat?
@anonym_autor Ak sa chces uplne strapnit, tak urob to, co Ti radi @aurinia
@anonym_1a30d9 trapnejsie ako to co robi ona to nebude
podla mna by si ju mal upratat muz, nie ty. on ma vidiet, ze ti to vadi, ze to prerastlo unosnu mieru, a nech zvoli ake slova a ton on uzna za vhodne.
@anonym_1a30d9 trapnejsie ako to co robi ona to nebude
@anonym_autor Tak, ak to Tebe nevadi, ze budes trapna, nam ostatnym to moze byt fuk. Mali by ste ju obaja ignorovat, ale asi to neviete, tak bud radsej trapna. Problem je v tom, ze to aj tak asi nepomoze.
Zeny skuste si to pretocit keby sa vas stale snazil oslovit sused…keby vam daval komplimeny, narazky, take akoze maznave reci. A vas muz by sa na to len tak prizeral? Ze vam zaklope sused lebo vie ze vas manzel prave nie je doma? A nakoniec je kvoli tomu vas manzel tuktuk ako mi tu jedna napisala???
A manžel čo na to hovorí? Povedal jej na to niečo?
Zeny skuste si to pretocit keby sa vas stale snazil oslovit sused…keby vam daval komplimeny, narazky, take akoze maznave reci. A vas muz by sa na to len tak prizeral? Ze vam zaklope sused lebo vie ze vas manzel prave nie je doma? A nakoniec je kvoli tomu vas manzel tuktuk ako mi tu jedna napisala???
@anonym_autor V takom pripade by som suseda slusne usmernila, alebo odignorovala. Rozhodne by som z toho vedu nerobila. A moj manzel vie, ze som normalna, takze by urcite neblbol.
podla mna by si ju mal upratat muz, nie ty. on ma vidiet, ze ti to vadi, ze to prerastlo unosnu mieru, a nech zvoli ake slova a ton on uzna za vhodne.
@deedol asi hej ale mozno mam taku potrebu jej dat najavo ze je to moj chlap ze to skusa na nespravnom mieste a ze nech sa odprace.
poznám jednu čo hovorí mojko každému, fakt každému s kým si tyká 🤷♀️
@anonym_autor A Ty mas dojem, ze ona nevie, ze je to Tvoj manzel?
no lenze to nebude stacit, ona to musi pocut od neho. takto jej len nahras do kariet, bude mat s nim novu temu, ze pocuj, ta tvoja zena ma minule zastavila a povedala mi toto, a ved ja chudatko to tak vobec nemyslim, co si ona predstavuje, ze my dvaja spolu? zmurk zmurk
musi to byt on a mal by byt razny a chladny a povedat jej nieco v tom zmysle, ze je to trapne, neprijemne/nech si doplni sam a ze uz by stacilo.
@anonym_autor skoro v každom vchode sa nájde takáto zúfalá žena čo sa lepí na mužov. Zachovaj kľud, tvoj muž o ňu nestojí
A manžel čo na to hovorí? Povedal jej na to niečo?
@thereisabear on je na toto az prilis taky dobrak. Vzdy slusny, zdvorily, ohladuplny. Nikoho nechce slovami zranit. Hlavne je pre mna ze sa to nesnazi nejako rozvijat.

@anonym_autor ak dôveruješ mužovi tak si ju prestaň všímať. Možno to robí aj preto, že vidí ako žiarliš. Sama píšeš, že manžel ju viacmenej ignoruje.