Ako riešiť problém s kamarátom v práci?
Žartoval som s kamarátom a on sa nahneval a povedal mi, aby som ho ráno ani nezdravil, veď sme tiež kolegovia, a odvtedy o mne šíri nepravdy. Čo by ste robili v takejto situácii?chalan je ochotný no je dosť nevyrovnaný, aj maličkosti ho vytáčajú, už od ponděelka So mnou moc nebavil,já som mu povedala nieco zo srandy,Ako by ste riesili situáciu? Sme na jednej zmene v práci
ešte raz ísť za ním a ospravedlniť sa.
@anonym_c22a68 už som bola aj dvakrát. Že ho nemám ani zdravit- zněla odpověď
Treba objasniť situáciu. Čo si mu povedala?
@timea91 Ahoj a co si mu zo srandy povedala?
Tak si to prestrelila, udrela si na jeho citlivu strunu. Akceptuj, ze tvoje ospravedlnenie neprijal a viac sa v tom neryp. Mozno sa to casom utrasie, mozno sa to neutrasie nikdy. Niekedy prestrelime, stava sa. Ale potom mame prijat aj dosledky, ktore to prinieslo. Prisla si o kamarata.
Si muz ci zena,ci oboje,lebo tak sa aj vyjadrujes.
No tak asi nie je moc kamarát. 🤷♀️ Aj ja som si našla naozaj kamaráta v práci a obcas keď si niečo povieme zo srandy tak to "prestrelime", ospravedlnime sa, ideme ďalej. ale aj kebyže sa spolu prestaneme baviť, ani jeden z nás by o tom druhom nezačal šíriť klebety.. či už pravdivé alebo nepravdivé. Je smutné že šíri o tebe nepravdy, ale môžeš byť rada že si sa takého človeka zbavila a prišla si na to skôr možno ako by si mu povedala nejaké veľmi dôverné veci... dospelý chlap čo sa zduva ako malé decko..
A predtým sa nikdy neurazal? Lebo tiež som mala takého kolegu, dobre sme si rozumeli, mali sme spoločne témy ale občas som povedala niečo čo sa mu nepáčilo, urazil sa a prestal sa so mnou baviť. Potom po čase prišiel že mi odpúšťa. (Ja som sa však neospravedlnovala, len som povedala že som to myslela zo srandy, nech to tak neberie) Potom zas chvíľu fain a potom sa zas na niečo urazil. Nakoniec som s ním musela vyslovene jednať v rukavičkách a aj tak si vždy niečo našiel. Nakoniec som z roboty odišla a typka zablokovala, už som tie jeho nálady nezvládala. Dúfam že tvoj kolega nepôjde takto do extrému, lebo mne jedine ten odchod pomohol.
a čo si mu povedala.
a čo si mu povedala.
@alickapusinka chodil dlhsiu dobu tak skoby sá mu nieco nepacilo, tak som mu povedala zo srandy že neides už do..idiotik běžně používá aj on taketo slovně spojenia
A predtým sa nikdy neurazal? Lebo tiež som mala takého kolegu, dobre sme si rozumeli, mali sme spoločne témy ale občas som povedala niečo čo sa mu nepáčilo, urazil sa a prestal sa so mnou baviť. Potom po čase prišiel že mi odpúšťa. (Ja som sa však neospravedlnovala, len som povedala že som to myslela zo srandy, nech to tak neberie) Potom zas chvíľu fain a potom sa zas na niečo urazil. Nakoniec som s ním musela vyslovene jednať v rukavičkách a aj tak si vždy niečo našiel. Nakoniec som z roboty odišla a typka zablokovala, už som tie jeho nálady nezvládala. Dúfam že tvoj kolega nepôjde takto do extrému, lebo mne jedine ten odchod pomohol.
@anonym_dc07af ale ano, bežne ho urážali maličkosti šef mu dal robotů,co sá mu nepacilo tak chodil bez nálady a bol kvoli tomu nahnevany aj na inych....Ked hocikto mu povedal neico, co sá mu nepacilo tak chodil vražedným pohladom, vsetci máme svoje chyby,aj já som nervozna občas,ale niekoho nepozdravit, alebo neodzdravit pride dětinské až teraz som pochopila přeco ho brali vsetci za čudáka
No tak asi nie je moc kamarát. 🤷♀️ Aj ja som si našla naozaj kamaráta v práci a obcas keď si niečo povieme zo srandy tak to "prestrelime", ospravedlnime sa, ideme ďalej. ale aj kebyže sa spolu prestaneme baviť, ani jeden z nás by o tom druhom nezačal šíriť klebety.. či už pravdivé alebo nepravdivé. Je smutné že šíri o tebe nepravdy, ale môžeš byť rada že si sa takého človeka zbavila a prišla si na to skôr možno ako by si mu povedala nejaké veľmi dôverné veci... dospelý chlap čo sa zduva ako malé decko..
@13uzivatelka11 nakoniec som rada ze som s nim nepreberala ziadne vážné věci,občas mi pomohol ale sukromne veci neriesila som s nim
Si muz ci zena,ci oboje,lebo tak sa aj vyjadrujes.
@anonym_018d40 pardon,písem rychlo na mobile
@alickapusinka chodil dlhsiu dobu tak skoby sá mu nieco nepacilo, tak som mu povedala zo srandy že neides už do..idiotik běžně používá aj on taketo slovně spojenia
@timea91 Ako, mám dlhoročné priateľky a povieme si všelijako, ale keby mi niektorá povedala to čo ty, zostanem čumieť. A to nie som žiadna puritánka. Určite by som neprestala zdraviť ako dieťa, ale nepáčilo by sa mi to.
@anonym_dc07af ale ano, bežne ho urážali maličkosti šef mu dal robotů,co sá mu nepacilo tak chodil bez nálady a bol kvoli tomu nahnevany aj na inych....Ked hocikto mu povedal neico, co sá mu nepacilo tak chodil vražedným pohladom, vsetci máme svoje chyby,aj já som nervozna občas,ale niekoho nepozdravit, alebo neodzdravit pride dětinské až teraz som pochopila přeco ho brali vsetci za čudáka
@timea91 Suhlasim ze je to detinské, až smiešne nezdraviť. Najlepšie si takýchto ľudí moc nepripúšťat k telu, dobre že si mu moc nevesala na nos súkromný život a ak o tebe šíri nejaké nepravdy tak sa neboj riešiť s nadriadeným.
@timea91 uplna ignoracia. Ked sa spamata sam nech pride alebo hrat jeho hru len pracovne veci a pokoj.

ešte raz ísť za ním a ospravedlniť sa.