icon

Ako riešiť problém s neustálym zadlžovaním partnera?

Dnes o 14:39

Zdravim... moj muz si poziciava peniaze od kolegov a brata kazdy mesiac. Plus ma tri pozicky. Tlaci na mna ze si mam najst lepsie platenu pracu lebo mu nesom oporou s 800eurami. Ako si mam snim do buducna zalozit rodinu ked teraz na mna v tomto tlaci lebo on je zadlzeny? Nechapem ako sa tak mohol zadlzit ked zaraba 2500eur mesacne....

Strana
z2
patrike
Dnes o 15:11
@anonym_d3417c

@anonym_autor planujes s ním budúcnosť pretože sa bojís, že vo svojom veku už nikoho iného nenájdeš tak sa uspokojis aj so zlým partnerom?

@anonym_d3417c Tiez to tak vidim.

brrunetkaa
Dnes o 15:14

Prosím ta a ak budeš mat s ním dieťa tak z čoho budete žiť? Či pôjdeš po polroku do prace aby si platila dlhy za muža? Wtf žena odíď kým je čas….

anonym_3e5755
Dnes o 15:25

že mu nie si oporou :D o chvilu ani nevieš ako a budeš maš dlh na svoje meno. Vezmi nohy na plecia a od takej nuly utekaj. Ak nevie hospodáriť s 2500e mesačne, nepomohlo by mu ani keby si ty zarabala rovnako veľa, lebo by si požičal aj od teba. Nie si mu oporou len preto, že si od teba nevie požičať chudáčik.

👇
👨
🗑️

anonym_3e5755
Dnes o 15:29
@anonym_autor

@crazy_cat_lady 1800 dava mesacne za auto a tie pozicky. A ostatok na vyzitie.

@anonym_autor tak si žije nad svoje pomery. Typicky slovak co si kupi drahe auto a nema z coho splacat tak si poziciava kade tade, len aby vyzeral ze je zavodou 😂 utekaj

bomba36
Dnes o 15:34

Možno posiela alimenty na utajené dieťa. Ak keď len úplný primitiv by sa za to hanbil.
Alebo hádže peniaze do automatu.

patrike
Dnes o 15:37

Mozes s nim ostat, ak vsetko bez vykrucaciek vysvetli a coskoro splacanie poziciek skonci a dalsie si nevezme. Ak nie (co asi na 90% nie), tak kopnut a zablokovat.
Chapem, mas najvyssi cas na deti, ale s tymto exotom v sucasnej finacnej situacii naozaj nie.

kirin95
Dnes o 15:37

Priatel pravdepodobne bucha automaty

katarkka
Dnes o 15:40

@anonym_autor Nehra automaty? 🙈

simca06022011
Dnes o 15:40

@anonym_autor a kde tie peniaze mina, ze mu nevychadza? ked teba tlaci do zarabania, co mu mas akoze financovat?
nevies kde mina, tak sa ho opytaj... preco a na co tolko mina, preco potrebuje si neustale poziciavat... v niecom moze lietat. A potom zvaz ci s takym muzom ostat. MOzno si len zije na vysokej nohe, pozri ako funguje...ale moze to byt aj horsie. V kazdom pripade, ak nevie hospodarit, ukoncila by som to. Toto len hanbu bude robit a penaize vypytovat stale.. aj keby si zarabala tolko co on, minie aj to. Mozno-.

anonym_cfbfe8
Dnes o 15:41
@anonym_2cf136

Ja čoraz viac rozumiem, prečo ženy radšej ostávajú samé, ako si zavesiť na krk takýto odpad. Mám zlosť, keď to len čítam, lebo kvôli podbonej naivite som škaredo padla na hubu.Už dávno sú tie dlhy po ňom splatené ,ale spomienky nevybledli. Život s ním bol úbohý a chudobný.Cítila som sa a žila ako najväčšia socka.

@anonym_2cf136 Kriva tam logika. Miesto normalneho chlapa si vyberies debila a potom budes po skusenosti s debilom radsej sama. Nech ratam, ako chcem, jediny clovek, kto tym celym utrpel, si ty sama.

patrike
Dnes o 15:44
@kirin95

Priatel pravdepodobne bucha automaty

@kirin95 Alebo online kasina a podobny hazard cez net / mobil.

maury
Dnes o 15:52

Tak dôvera by mala byť základ zdravého vzťahu a začiatok manželstva. Pokiaľ on na teba tlačí, aby si si našla lepšie platenú prácu kvôli podpore jeho dlhov a nechce ani povedať akých, tak to v poriadku nie je. Mal by vyložiť karty na stôl a povedať ti o tom.

petronelag
Dnes o 15:52

Toto nie je muž na založenie rodiny, keby mal financie v poriadku povedal by, čo okrem auta spláca a keď sa nehanbí požičiavať pri takom plate a chce, aby mu žena pomáhala so splácaním jeho dlhov tak to by už naozaj mala byť červená čiara. Ako by ste vyžili , ak by ste mali dieťa?

citronove_koliesko
Dnes o 15:53
@anonym_autor

@crazy_cat_lady viem ze splaca auto a ostatne pozicky neviem naco bral nechce mi to povedat.. povedal ze sa zato hanbi ze hlupost z mladosti.

@anonym_autor aha "hlupost z mladosti" ...takze tipujem ze stavkuje alebo nahadze do automatov.

citronove_koliesko
Dnes o 15:55

@anonym_autor "Ako riešiť problém s neustálym zadlžovaním partnera?"
Odchodom, rozchodom. Teraz hned. Naco ti je taky chlap?

gerrwie_girl
Dnes o 15:57
@anonym_46c79d

ja zarabam 6 -7000 mesacne a nepoziciavam si.

@anonym_46c79d super, ale ona sa nepýtala aky ma kto prijem 😀

rozculena
Dnes o 15:59

@anonym_autor prepáč,ale ty si sa v minulosti udrela do hlavy a teraz máš následky???

enmery
Dnes o 16:27

Ďalšia😂Dám ti tip, urob si s ním dieťa, on sa potom zmení...odchod Ti radiť nebudem, rada si dodrbeš život sama😉

kaktusik007
Dnes o 16:50

@anonym_autor ako vyriesit tento tvoj problem? velmi jednoducho! Rozid sa s nim.

jaskolka
Dnes o 17:02

Žena,utekaj od toho čím skôr,kým nemáte deti a kým nezatiahne do dlhov aj teba. A nie že zakladanie rodiny,riešiť, ježkove papučky 🙈🙈 tu rieš čím skôr rozchod.

zuzubb007
Dnes o 17:08

Prepáč, ale to je obyčajný chudák, však nevie ti na rovinu povedať, som postih gemblil som atď... akože toto by som doma nechcela mať ani dve minúty, mám známu, ktorá sa tvári, že to nevidí, peniaze miznú a tvári sa, že aká láska, a chlap hráva

anonym_6ab3bc
Dnes o 17:14

Nemas si s nim zakladat rodinu, ale aky isiel taku nasiel … on nema rozum - nevie narabat s peniazmi a ty nemas rozum, pretoze sa ho drzis a uvazujes o rodine. Moze predat svojho vtaka … asi ho ma zo zlata… lebo nic ine na nom lakave nie je

anonym_fd6471
Dnes o 17:47

a na co minul peniaze z pozicky? zijes aj ty skromne alebo rozhadzujes lebo vsak zaraba 2500? ak to prehandakal na seba a jeho konicky -chapem ze si nahnevana a jedine riesenie je rozhovor plus zrusit bsm .. alebo rozvod .. ale ak to minul na teba a rodinu aby ste mali vsetko co chcete a ty naozaj mas len 800 tak hold chcel ta spravit stastnou a nevyslo- kazdopadne zas len a len rozhovor a porozpravat sa o financiach ..ak to nepochopi -ist od seba ..

sova7
Dnes o 18:26

Ak nie je manžel o to ľahšie sa ti bude odchádzať. Nemá schopnosť narábať s peniazmi a ešte aby nehral a nebol gambler. Aj keby si už ostala celý život sama bolo by to lepšie ako táto guľa na nohe

mk22
Dnes o 18:29

Aby mi frajer vyčítal kolko zarobím, lebo som mu není oporou? V com ??
V splacani jeho poziciek?
To na co ti je taky odpad??
Kopni do zadku, ten sa nezmeni.
Si predstav seba na materskej a bez peňazí lebo on nebude mať nič..
Rozmýšľajú trochu, uz teraz je to luser!!

anonym_1e6bc6
Dnes o 18:33
@anonym_autor

@anonym_022ec3 nieje manzel. Nemam prehlad kde dava peniaze.

@anonym_autor ak ti mozem poradit, utekaj od neho. a ani nerozmyslaj nad zakladanim si rodiny s nim. my sme piati, z toho dvaja pubertaci a priemerne mesacne naklady mame 2000€ (a nie, nezijeme v Gelnici) a tomu tvojmu samemu nestaci 2500??? bud hra automaty, stavkuje, vedie dvojity zivot, plati vyzivne na x deti alebo nieco este horsie.
a nie, nie je skoda zahodit x rokov vztahu, radsej zahodit aj 5 rokov ako sa trapit (pripadne este s eventualnymi detmi) dalsich 50.
nehovorim, ze muz ma byt sponzorom zeny, obaja maju prispievat podla svojich moznosti... a kym nemate rodinu, ma byt kazdy schopny sa financne postarat o seba, ak to nedokaze, nieco je zle. bud nech znizi svoje zivotne naroky alebo si najde druhu pracu este.
ako mu nemoze stacit taky prijem, ved tam ti musia viat red fleg divoko ako cez morsku burku a kontrolky svietit ako reflektory na stadione...

vobec nie je pravda, ze "hlavne ze sa mame radi, peniaze nie su dolezite". su. a vztah k nim je jeden z najpodstatnejsich aspektov pokojneho spoluzitia. nie jediny, ale dolezity, davno ste si mali sadnut a rozpravat sa, hladat spolocnu rec v oblasti vydavkov, ci sporit, utracat a uzivat si a kolko kto prispeje.

Strana
z2