icon

Ako riešiť problém s partnerom, ktorý nechce nikam ísť?

24. aug 2025

Ahojte, rada by som sa vas opytala ako by ste to riesili vy. Mam priatela (45), ale on so mnou nikam nepojde ako je rok dlhy. Ked mu to zacnem vycitat, tak ma zoberie do kina, alebo ide so mnou na nejaku vystavu a potom je zase tam, kde sme boli predtym a nikam sa nedostanene. Co sa tyka vyletov, ak sme niekde boli, tak soferujem ja a mojim autom, lebo on nema auto, ani vodicsky preukaz. Vcera mi povedal pri soferovani, ze on keby mal vodicak, tak by sa vedel hned orientovat a nemal by problem pri soferovani. Hovorim mu fajn, tak si sprav vodicak, aky mas problem? Ze on sa nenauci vsetky znacky. Hovorim mu, ze pouzivat budes mozno 15 zakladnych znaciek, to nie je raketova veda. Tak bol ticho.

Ale o inom som chcela. Tym, ze nikam s nim nechodim, tak som sa dohodla s kamosom, ze pojdem s nimi na chatu v septembri. Je tam skupina stalych kamaratov, su tam aj manzelske pary, ktore chodia takto pravidelne na chaty, na turu. Ziadne opiase, su to uz zreli ludia okolo 45-55 rokov. A je ohen na streche, lebo co mam co chodit na chaty s cudzimi ludmi. Rovnako som sa s kamosom dohodla, ze si urobime vylety do Madarska, do Polska, do Polonin apd. Zase ohen na streche, ze preco pojdem s kamosom niekde. Lebo za a) kamos rad chodi na vylety, za b) soferovat bude on a pojdeme na jeho aute. On na neho neziarli, vie, ze kamarat je mi ako moj brat, pozname sa viac ako 20 rokov a absolutne ma fyzicky nepritahuje, ale len tak zo zasady je proti tomu. Tak s nim nikam nepojdem, ale sama ist s niekym nemozem?
Co by ste urobili vy na mojom mieste?

Strana
z5
anonym_454560
15. okt 2025
@anonym_autor

@nominativ navariť vie, operie práčka, vie ju samozrejme zapnúť a obsluhovať, aj žehliť vie, aj uprace. Rozhľadený je, inteligentný tak primerane, vyzerá dobre, to je pravda. Peniaze má tak akurát, ani nie veľa, ani málo, na život to stačí. Sex s ním je dobrý, v tomto smere si dosť rozumieme. A smejeme sa spolu stále. Len je domased, nikde nechodí, nič by sme nevideli, keby som to nedrivovala občas ja.

@anonym_autor moj muz tiez nerad chodi. Ja objednam letenky, ubytko a len mu oznamim. Povedala som ze ked nepojde on, pojdem so synom. Nakoniec chodi so mnou, lebo by ma samu nepustil. Ale vzdy to aj jemu dobre padne. S kamaratom by som neisla, asi by sa urazil ak by som to navrhla. Chod s kamaratkami a on nech je doma. A mas vyriesene.

Strana
z5