Ako riešiť problémy s partnerom a otcom?
Moj otec ma cely zivot psychicky tyral. Nebavim sa snim liecim sa na psychicke problemy ktore mam z neho. Problem je v tom ze je kamarat s mojim priatelom a cez neho zistuje informacie. Priatel mi hovori ze neni az taky zly. Lenze on nebol pritom co mi robi. Vola si snim casto aj pise...
Toto asi nie je ideálny pristel, začni rozmýšľať že to bude ex pristel
Popros partnera aby respektoval ze si neprajes aby s nim zdielal akekolvek info o tebe. Ak sa to nezlepsi, najdi si ineho frajera.
To, ze si otec nezasluzi k tebe ziaden pristup je hranica ktoru si si vytvorila sama tym, ze sa nebavite. To, ze tvoj priatel zdiela info o tebe tvojmu otcovi znamena ze tuto hranicu prekracuje a nerespektuje.
Fakt chces byt s niekym, kto poza tvoj chrbat rozobera s otcom tvoj zivot?? Wtf, vsak ho kopni do riti
@anonym_autor neverim celemu prispevku, otec ta tyral a priatel je s nim kamarat .. ? Ako vážne? To čo by bolo za chlapa chuja, aby sa kamaratil z tyranom, ktorý tyral svoje vlaatne dieta? Choré..
No asi bude podobny tyran ako jej otec,cize by jej robil to iste ako otec.Stafeta by pokracovala,nic vynimocne.
Tvoj drahy partner zmeni retoriku … skor alebo neskor … debil a tyran sa kamarati len so seberovnymi … len sa este neprejavil. Otca si nebyberies … toho druheho debila si si nasla bohuzial podla jeho vzoru. Mas motnost kopnut ho do zadku alebo si kauit zivit sama dalsim debilom …len tymto dobrovolne
Bacha na to aby časom nebol ako tvoj otec .Vrana k vrane sadá.Porozmyslaj či to chceš zažívať v budúcnosti znova
Asi by som nemohla byť s niekym, kto je taký veľký kamarát s mojim tyranom. A ešte keď ti hovorí, že však nie je až taký zlý. Je jasné, že otcovia-tyrani sa úplne ináč správajú k svojim dcerám ako ku kamarátom. Kamaráta by si nedovolil týrať.
A to chodiš s otcovým rovesníkom, že otec má k nemu priateľský vzťah?
už by som s priateľom nebola

A