icon

Ako riešiť problémy so susedom a psom v podnájme?

sonula656
20. aug 2024

Dobrý deň chcem sa spýtať ako bu ste riešili sme v podnájme vyše 7rokov majiteľ spokojný pravidelne platíme najom dokonca zveladujeme byť ci už vymalujeme atď.No mame problém zo susedmi nad nami mame 2deti a strazievame psa ktorý sem tam zasteka (keď chceš ist von alebo sa hrat),inak onom ani nevieme ze je ,majiteľ o psovi vie ,q ona sa stále sťažuje nám ze steká atď ze keď to neprestane tak to bude inak riešiť dokonca v piatok sme sa snimi na schodoch pohádali prisli sme s orace a pes prisiel za nami pri schody a vtom isli susedia dole schodmi a zacali ze nech snim ideme von a nedali si vysvetlit ze on steka preto ze sme prišli s práce a bol rad ze nas vidí a a vtom vznikla veľká hádka,a dala nás na mestskú políciu ktorá nás bude riešiť a mame prísť na výpoveď ako ďalej postupovať?iným susedom pes nevadi len im ďakujem za odpoveď

Strana
z2
amarilka26
22. aug 2024

@ssimusska k takemu niecomu by som sa neznizila. Mam rada zvierata a sama som chovala psov, takze odsudzujem take veci.

babca01
22. aug 2024

@barborachors ach jaj...na hlavu. Tak poďme aj s dieťaťom, ktoré viac plače- šup preč z bytu. Ak niekto má vozík- ako poznám ja vozíčkara v bytovke, jasné, že viac búcha, robí väčší hluk s vozíkom- šup s ním z bytovky. Ľudia by sa už mali konečne spamätať, a kto chce žiť v tichu, bez bežného ruchu, nech ide na samotu, do lesa!!!

purple_wolf
22. aug 2024

@amarilka26 ano myslim to vazne... to ze je vas zivot zbytocny a nudny je vasa vec ale ten pes tam nie je permanentne a rozhodne psy nestekaju od rana do vecera .. aj ked byvate na dedine ste povinna akceptovat ak sused pili alebo seka travnik tak isto ako ste povinna akceptovat hluk vrtacky, psa, dupot, alebo krik deti v bytovke .. ako ste povedali ste netolerantna a to ze vy chcete klud neznamena ze ho dostanete to sa mozete prestahovat do lesa ale ak zijeteedzi ludmi je to uplne normalne akceptovat hluk z okolia ... a ano predstavte si ze som roky znasala nosorožca nado mnou ktory zo zasady dupal jak stado slonov medzi 3-6 rano lebo on "bol" doma az mu policajti a sudca pri obciansko-pravnom spore nevysvetlili ze to robit nebude a zaplatil mi ujmu po krorej je pokoj... ked niekto siahne na vase peniaze dvakrat si rozmyslite ci to spravite znova a mala suma to teda nebola pre bezne pracujuceho cloveka.... cez den nam bezne vrtaju, vyklepavaju rezne alebo maly sused sa uci hrat na flautu a klavir ktory pocut vsade a nikto nepovie nic lebo je to cez den a normalne ... ked vas serie pes chodte sa prejst alebo si dajte xanax a nechajte ho napokoji

mamutka
22. aug 2024

@sonula656 nepíšeš ako to naozaj je. Je pes u vás v byte sám, kým ste v práci? V tom prípade je možné, že steká cele hodiny (poznám aj takého ). Nikto nie je povinný to počúvať. Alebo to “strazievame” znamená, že po práci niekde vyzdvihnete psa a nenujete sa mu, občas zasteká. To už ty vieš, kde je pravda

amarilka26
22. aug 2024

@purple_wolf skoda komentovat 🙂 prajem Vam susedov s neurotickym psom a potom sa mozeme pobavit 🙂

luccija
22. aug 2024

@sonula656 spisu zápis max dostaneš pokutu 30 eur a nic sa nedeje.Mas ho prihláseného?

alyson29
22. aug 2024

My máme 14 mesačnú labradorku a nešteká nikdy.. za to sused má malú čivavu už v staršom veku a je to neúnosné ako šteká za každým, keď niekto prejde okolo ich dverí vo vchode.. a aj keď som psíčkar a niektoré tu fakt píšu nezmysly, tak by bolo to bytu vhodnejšie naozaj len psa, ktorý menej šteká, je vychovaný alebo radšej nemať žiadneho.

betulinka1
22. aug 2024

@sonula656 ten pes mozno steká, ked nie ste doma. My tu na ulici mame viac psov ale iba jeden debilny doberman tu steká od rana od siestej ako odídu majitelia do prace. Ziaden pes sa nastastie k nemu peprida. Ja som uz taka alergická na ten stekot, ze az. Akoze nemusim vstavat skoro rano a ten dilino ma aj tak donúti. Aspon cez vikend ho maju vo vnutri. Cize ja viem pochopit tvojich susedov, ze toho maju plne zuby.

lenkasarka
22. aug 2024

@alyson29 aj moja skúsenosť je presne taká. Čím menší pes( ja ich volám prachovka) tým viac ustekany. Keď sa vonku stretnu dvaja traja to je na mašľu Tie väčšie a veľké plemena akoby boli nemé. Nastastie..

alyson29
25. aug 2024

@lenkasarka ja ich volám kabelkové psy alebo mopy 😂 a presne, na ulici to je 2x horšie.. za každým, keď ideme s našou vonku, tak tie malé sa idú pozabíjať za ňou a štekajú na celé sídlisko 🙆🏻‍♀️ naša nič, pozrie sa na nich a ide ďalej. Ja všeobecne tie malé plemená moc nemusím práve kvôli tomu, mojej mami York zase hryzie nohy každému chlapovi a šteká po nich 🙄 proste des..

lenkasarka
25. aug 2024

@alyson29 malé uštekane hysterky

alyson29
29. aug 2024

@lenkasarka 😂😂😂

purple_wolf
30. aug 2024

@amarilka26 ja zas pevne dufam zr nemate deti a nikdy ich mat nebudete lebo nieco tak bezohladne sebecke a toxicke by malo byt kastrovane hned pri narodeni 😘

amarilka26
31. aug 2024

@purple_wolf tak to je pecka 🤣🤣🤣🤣🤣 hned mam krajsi den 🤣🤣🤣🤣🤣 👍👍👍👍

Strana
z2