Ako riešiť problémy so susedom kvôli hluku?
Ahojte. Pani , ktorá bývala pod nami odišla žiť do domova a do jej bytu sa nasťahoval jej syn. Neuveriteľný zdutliak to je. Doteraz sme nikomu neprekážali a odkedy je tu on je to samé "dupete, robíte hluk, vyrušujete". Pre všetko chodí zvoniť. Dnes ho konkrétne do vývrtky vytočil vysávač reálne zapnutý na 3 minúty 🤦 keď musela ísť práčka cez sviatky tak z toho urobil hotovú kovbojku . Vadí mu, že dcéra dupe. Uznávam, že dupe, lebo má problém s chôdzov, nosí pomôcky aj obuv, ktorú na podlahe počuť, ale preto sme dali koberce do celého bytu. Mňa už ide poraziť, každý deň čakám s čím zas príde. Jeho mama bola veľmi milá, veľa krát som sa jej pýtala či náhodou nerobíme hluk , vždy bola usmiata, že vôbec žiadny hluk len bežný ruch. Ja neviem či ten jej syn v byte doteraz nežil alebo aký má problém. Napapuľuje všetkým aj manželovi keď sme prehrávali kuchyňu chodil stále vyzváňať.
10:20 píšeš príspevok a už máš povysávané, o koľkej si vysávala? Ja vstávam rýchlo, ale zase ak žijem v paneláku určite by som v sviatok nevysávala ráno napríklad o ôsmej, je to neohľaduplné k ostatným. Ono ak má človek dobré uši, mať nad sebou rodinu s malými deťmi je vždy trest boží, ale človek to ešte pochopí ak sa vie vyspať, preto by som sa aspoň v tomto snažila vyhovieť susedom a nerušiť napríklad do desiatej ráno cez sviatky a večer od ôsmej, dcéra nemusí vtedy nacvičovať chôdzu a ty vysávať alebo zapnúť sušičku.
@marsmykkok možno tak 10:05 neviem čas som nesledovala. Ja som len povysávala kúsok koberca v obývačke lebo sa synovi vysypalo krmivo pre škrečka. To bola naozaj minútová záležitosť,kým on prišiel hore zazvoniť ja som už mala vysávač dávno v skrini odložený. A dcéra bohužiaľ chodiť musí aj pred desiatou. Ona akosi lietať nevie. Do ôsmej je vždy v posteli ,potom má raňajky , hygienu, oblečiem ju a po deviatej už normálne funguje. A keď som cez sviatky prala tak poobede, lebo sa dcéra pocikala počas obedného spánku, nie ráno o siedmej.
@bielasovicka aj tu sa rezne hádam v celej bytovke dnes klepali od siedmej , ale môj vysávač je problém nevídaných rozmerov.
Ja si niekedy myslím, že u nás v paneláku asi nikto nevysava(okrem mňa), lebo to nikdy nepocujem😄
Anonym Tak 10:05 je ok čas, ja chápem aj jeho a asi ani ty by si sa necítila príjemne keby ako pracujúca osoba čo chodí unavená z práce, často po nočnej máš nad sebou rodinu s dvomi alebo tromi malými deťmi, lebo ani doma si neoddýchneš. Ale naozaj riešiť vysávač zapnutý o desiatej alebo práčku cez sviatky (čo ako teraz si nemala 2,5 týždňa prať?) je cez čiaru. Proste nezvláda to psychicky, lebo si neoddýchne. Ale šikanovať Vás nesmie, pokým nerušíte nočný kľud a tak. Ja by som mu rázne povedala, že v svojom byte máš právo vysávať, prať a podobne a že on ti to nezakáže a nech Vás už viac neobťažuje a nevyklopáva, lebo to budete riešiť inak.
Práve pre toto by som nikdy v živote nechcela bývať v byte. Ved to je na palicu. Ja vysavam a periem hocikedy, vtedy kedy potrebujem. A bohužiaľ, ak je treba, tak je treba. Ak sa pánovi nepáči, nech sa presťahuje. Rušite nočný kľud, nie. Mala môže za to, že ma zdravotné problémy a dupoce, nie. By som s nim vyrazila dvere, policajt, nepolicajt.
manzel robieval nocne a suseda nad nami predala byt a nastahovala sa tam rodina s 3 detmi. Presne v sobotu rano o 6:03 zapla vysavac, to by bolo este ok ale vysavala okrem podlahy rebra radiatora a ten buchot😨. Boli sme tam raz, ze manzel je po nocnej o siestej prave zaspal a ho to budilo, ci by nemohla vysavat o osmej aspon a ze nie, ze je to jej pravo, nocny klud nerusi. Tak sme nakoniec ten byt darovali svokrovi a kupili si inde. Svokor tvrdi, ze stale vysava o 6:03 kazdu sobotu uz 9 rokov ale ze jemu to nevadi,ze on nemoze aj tak spavat.
manzel robieval nocne a suseda nad nami predala byt a nastahovala sa tam rodina s 3 detmi. Presne v sobotu rano o 6:03 zapla vysavac, to by bolo este ok ale vysavala okrem podlahy rebra radiatora a ten buchot😨. Boli sme tam raz, ze manzel je po nocnej o siestej prave zaspal a ho to budilo, ci by nemohla vysavat o osmej aspon a ze nie, ze je to jej pravo, nocny klud nerusi. Tak sme nakoniec ten byt darovali svokrovi a kupili si inde. Svokor tvrdi, ze stale vysava o 6:03 kazdu sobotu uz 9 rokov ale ze jemu to nevadi,ze on nemoze aj tak spavat.
@klementinka58 tak toto by ma vystrelilo az na Mesiac, takato neohladuplna pizda. Toto je strop primitivnosti. 🤢🤢🤢 Jdu blejt

Jaj, a ešte každú nedeľu majú susedia rezne. Počujem klepanie😄