Ako riešiť problémy v začínajúcom vzťahu?
10. dec 2023
Ahojte, mám za sebou dost ročne tazky vikend tak, že zatazim aj vás😀mám mesačný vztah, spoznavame sa, je to fajn, pekne, no na zaciatku mi povedal, že ešte nikdy nebol zaľúbený a nevie prejavovať city a vtedy som to nebrala až tak “vazne”, no teraz zacinam zisťovať, ze naozaj nevie prejavovať city tak ako by som si predstavovala a potom o tom vsetkom medzi nami pochybujem…a k tomu keď pridam jeho prehnanú uprimnost a neustále vtipy a humor, je to naozaj tazke obcas…nás vztah ma podľa mna aj potenciál a nechcem to len tak zahodiť len teda neviem že či si možno casom na to zvyknem a začnem citat medzi riadkami že ma ma vazne rad alebo ako to bude…
Predošlá
Strana
z3
Predošlá
Strana
z3

Tak ja som kedysi na strednej randila s jedným chlapcom , starším a ten bol tak úprimný a mal taký akože humor ktorý miestami doslovne bolel .
Veľmi sa mi páčil jeden kabát , naši mi dali nejaké peniaze a zvyšok som došetrila a bola som si ho kúpiť , také jemné karo , vtedy sa aj nosili krátku dobu baretky, tak som išla na asi tretie rande v tom kabáte a v tej baretke a prvé čo mi povedal bolo čau yzeráš ako paragán ktorý sa chystá do postele. A on to myslel vážne , mňa akokeby obliali vodou . Ďalšie rande ma čakal pred domom , vyšla som von , niečo som zabudla , tak som zdola zvončekom volala sestre že nech mi to donesie , sestra mala 14 rokov a keď ju videl mi povedal , škoda že tvoja sestra nie je staršia, randil by som s ňou , je krajšia a začal sa smiať. Myslím že to aj bolo posledné čo mi povedal .