Ako riešiť problémy vo vzťahu plnom konfliktov?
Ahojte baby. Idem po radu. Čo by ste robili na mojom mieste? Ide o to že nás vzťah je onicom. O deti a domácnosť sa stará ale to je všetko. Možno poviete že aký skvelý chlap, ale to tak nie je. Furt len hučí po malom o mňa sa nestará furt zjape komanduje, ohovára má pred svojou rodinou, posiela fotky sestre aký neporiadok som nechala a pod. Nedotkne sa má nedá pusu objatie už spolu v podstate ani nespavame (Max 1x za rok až rok aj pol) mne sa strašne zhnusil. Malý to riadne vníma a putá sa prečo si nedáme pusu či sa nemáme radi často za mnou príde, že tatko naňho kričí. Ja som z toho nervózna vnútorne nespokojná chýba mi muž ako sa patrí so všetkým, ale sa už s ním nemôžem. Keď začnem rozhovor tak on na mňa že čo mi ,,jeblo,, v hlave, keď sa spýtam ako si to predstavuje on nevie alebo čo má riešiť atd. Mne príde že jemu to tak vyhovuje neviem čo si mám myslieť iné. A ja jediné na čo myslím je že si nájdem milenca :( to je posledná kvapka, ja nevládzem s ním ďalej
Keď bude hučať na deti, tak ho natoč a pošli aj ty jeho sestre. Ale to samozrejme nie je jediné, čo by si mala urobiť. Mali by ste sa rozviezť. Ako ste na tom s majetkom? byt je koho?
Nuž tak potom. Už len rozvod
A v čom konkrétne ti pomože milenec??? rieš právnika, rozvod, deti, bývanie, psychiku detí a seba… milenca potom ked toto všetko bude vybavené
Jezisi tato vyhovorka ze “kvoli detom” 🙄🙄🙄 ved sa stazujes, ze po nich bliaka a syn vnima, ze medzi vami ziadny vztah nie je, tak ake “kvoli detom” ?? Aby si im vyrobila traumy na cely zivot??
A peniaze, byvanie… holt to je tak, ked sa zena zavesi na krk chlapovi kvoli prachom 🤷♀️ ale nemozes si vyberat hrozienka z kolaca. Keby si si nasla toho vysnivaneho milenca, tak co cakas, ze sa to nikto nikdy nedozvie? To len poletis z domu ako spinava handra s holou ritou, budes rada ak si stihnes dvere otvorit… ci cakas, ze milenec si ta k sebe nastahuje?
Mas pracu, tak si vies vyriesit aj otazku byvania. Len sa ti nechce, radsej sa budes schovavat za deti…
Vy ste vo vztahu, ci ste manzelia, raz pises tak, potom zasa inak, ak nieste manzelia, tak si zbal veci a odid od neho.
Segra uz ma peknu galeriu😂tvojho bordelu😅, co ona na to, co tym sleduje, ze to posiela jej, tvori si nejake dokazy u nej? Popros ju o schodzku a pekne jej vysyp o bratrickovi, ako s tebou 2 roky nechra0e, devastuje dusu malemu a ruca iluzie o spoluziti pubertiakovi. Mozno sa od nej dozvies, preco ti ide po krku, ano, on ti usiluje i zivot, aby si si na neho siahla a to sice malo, ale pravidelne a vytrvalo a dovod vie, alebo ani nevie iba on, segra mozno vie, mozno ma milenca, milenku, chory mozog... Rob nieco, lebo budete v spravach. 💥

@yosi načo taký vzťah kde sú negatívne pocity strach atď...či dokonca žiarlivosť?
Autorka raz sa budeš musieť rozhodnúť chápem obavy, ale deti budú staršie a nebudete si mať čo povedať.je nervak či čo mu vadí na synovi?