Ako riešiť problémy vo vzťahu s manželom?
Žienky idem sa opýtať na váš názor.S manželom sme spolu cca5 rokov,z toho len rok manželia.Ide o to že začiatky veľmi pekne ako vždy ,potom medzi nami nastali nejaké problemy,dôvera klesla.On je strašné sebecký,všade vidí len seba,moje potreby sú zabudnuté,za všetko každú hádku v našom vzťahu môžem iba ja.Ked sme sa pohadali niečo som mu vykricala,veľa krát sa zbalil a odišiel do svojho mesta k rodičom.Nechcel sa vrátiť,že on do toho mesta nepôjde lebo to mesto je zakliate ,ale vždy prišiel po tyzdni naspäť a ja som ho samozrejme pustila.No teraz naposledy sme mali dosť vážnejšiu hádku a on mi odišiel,najskôr má ignoroval týždeň potom začal písať a teraz je u rodičov a chce aby som ja šla bývať do jeho mesta inak sa nevráti.Rodicom povedal kadejaké veci,tvári sa všade tam že somnou ani nieje ale pritom je utajuje má tam pritom sme manželia.Lwnze ja do jeho mesta ísť nemôžem,nakoľko mám deti z predchádzajúceho vzťahu a fungujeme na striedavej starostlivosti.Ze budeme takto a potom prideme k nemu 🥴 Samozrejme on vymyslel plán môj názor nikoho nezaujíma alebo či sa mi to takto páči.Ina možnosť neexistuje
Aj som to tu chcela napísať - že to bude manipulátor, ale ženy vyššie už ma predbehli....s nimi nič nevyriešiš, nemenia sa a žiaľ rokmi bývajú len horší...je to porucha osobnosti, oni nemajú empatiu a môžeš mu niečo povedať aj 100krát
Tiez mi pride ze je narcis. Na zaciatku uzasny, omota ta, potom sa s tebou hra ako macka s myskou a ty sa nevies od neho odputat. Nema ziadnu sebareflexiu, celu zodpovednost presuva na teba. A tie detinske hysterie, ze ide k rodicom a naspat... a ze ta ignoruje a neozyva sa, naozaj ako urazene decko. On vobec nezvlada svoje emocie. Tvoje dobro ho nezaujima. Pri takomto pristupe manzelska poradna nema zmysel, on sa zmenit nechce. Na tom, aby vztah fungoval, musia pracovat dvaja, ale aby nefungoval, staci jeden - toto som citala presne na stranke o narcistickej poruche. Zivot s narcisom je katastrofa, bude ta hlboko traumatizovat.
@janickacrazy vyžiť využijem ale LTT, on je neskutočný herec teraz je taký skvelý,hrá divadlo,lenze to už viem len aby ma dostal kam chce.Dakujem vám za vaše názory mám ho rovnaký len som si to chcela utvrdiť či som naozaj ja ťa zlá alebo je chýba on.
Totalny sebec akoze mas uprednostnit jeho pred potrebami deti?.vsak vedel do coho ide ked so bral zenu s detmi a on chudacik ako maly chlapec len k rodicom s jeho mesta fakt ako male dieta a nie muz

Otázka je, či to finančne zvládneš aj sama a deťmi. Ak áno, tak podaj žiadosť o rozvod. On je zvyknutý, že urobíš všetko, čo chce, ale o tom vzťah nie je. Choď do tej poradne kľudne aj sama, aspoň si utriedis myšlienky a otvoria sa ti oči. Radšej sama s deťmi ako s takým chlapom, čo sa zduva ako malé decko.