Ako riešiť rozdielne pohľady na psíka a hygienu?
Ahojte, rada by som počula vaše názory. Svokra je dedinsky typ, aj do obchodu v teplakoch chodí, majú psa, púšťajú ho aj dnu na gauč. Raz v záhrade behá, potom na gauči leží, bez toho aby mu umyli labky. Ja som na úrovni, vždy pekne oblečená, proste ja ani doma nenosím vyťahané tepláky. Už viackrát mi hovorili, že mám tam chodiť v teplákoch. Neskutočne ma prekáža, že hocikde si sadnem u nich, všade tie chlpy. Ja sa nebudem hrať na niečo, čo nie som. Psíka sme mali kedysi aj mi, ale keď prišla návšteva, tak pes bol zavretý. Strašne mi vadí, že skáče na mne, sliny mu tečú. Čo mám robiť? Snažím sa byť slušná, no už nemám trpezlivosť. U nich pes je braný za človeka, chápem, rešpektujem ... Nechcem zmeniť ich zvyky len proste nerada tam chodím kvôli tomu.
@minenkaa hej, aj z tvojich prispevkov vidno, ako si na vysokej duchovnej urovni 😀
tuna sa miesaju jablka s hruskami.. uroven cloveka s urovnou obliekania.. a nie, za mna teplaky nie su oblecenie 'na urovni', aj ked su znackove a stoja viac, ako kostym.. a to nie som 'panicka', teplaky a pyzamo su moje top oblecenie a vlasy si tiez nefarbim 😀 .. ale nezblaznim sa z toho, ked niekto o sebe vyhlasi, ze je vzdy na urovni pekne obleceny a neznamena to pre mna, ze sa nado mnou vyvysuje
a co sa tyka zvieracich chlpov - napr. mne osobne nejde o to, ze by mi vadilo, ze si zaspinim oblecenie - to sa predsa vyperie, ale vadi mi uz na tej navsteve, ze som samy chlp a mam sediet na sedacke, kde si predym nejaky pes lizal gule 😝 to sa valcekom na chlpy nespravi
Mne skor vadi, ako si ohodnotila buducu svokru. Ty si na urovni a ona nie, podla Teba je dedinska teplakova spindira. No pekne si ju vykreslila. Dakujem za taku nevestu.
K psovi - kazdy ma ine priority, ak nie su ochotni zatvarat psa, Ty mozes byt neochotna tam chodit. Urazit sa nemozete ani jedna.
@slovakboy to, že jej vadí pes, ktorý naňu skáče je jedna vec. To, že ich uráža, že sú bez úrovne lebo nosia tepláky je vec druhá. Jej vadí aj to, že psa púšťajú dnu a všade aú chlpy. Čiže oni pred každou jej návštevou nakompletku vyluxujú celý byt, aby nikde nebol ani jeden chlp lebo panička je na úrovni. Oni jej povedali, aby si k nim obliekla tepláky, ona odmietla lebo teplaky nosia ludia bez urovne, čo ona nieje. To, že by frajerovi rodičia zavreli psa počas jej návštevy by vyriešilo len to skákanie a olizovanie, ale chlpy nie. Lebo panička je na úrovni .
Riešenie je jednoduché nech tam nechodí, keď je to pod jej úroveň.
Nemusí byť ani na žiadnej urovni na to aby jej vadil pes. Niektorí ľudia to proste nemusia. Ale k tvojmu problému proste tam nechoď a vyriešené
Cvicim psov, napis mi a poradim ti s nim.
Pes je tam doma ty na navsteve.. mozes ich poziadat ci by si ho nemohli zavolat povedat mu havo nechaj ma chod si sadnut inde budem z teba cela clpata.alebo si sadnite von na dvor a pes nech lieta po zahrade..
To je pekné, že máš inú hygienickú úroveň, ale potom, keď dieťa bude vo škôlke chodiť na ocikany záchod po druhom, prípadne zasoplene hračky potom chytať a šup ruka do úst to už nepredychas, tak riešenie existuje bud si otvoris ústa a povieš, alebo tam nebudeš chodiť, akože za mňa je to nechutne pes vonku a rovno skočí kdekoľvek, mám psa ale po každej prechádzke mu šampónujem labky však to skočí do hovna hocičo spraví pes občura si nohy atď..., a zavrieť psa nieje riesenie, to je ako keby ty dakde prídeš a zavrú ťa ty nebudeš medzi nami

@lindous áno rozumiem ti čo tým chceš povedať a viem pochopiť aj takéto reakcie. Autorka sa vopred samohodnotí a separuje od ich štýlu a vyzdvihuje svoj. Môže to vyvolať tento dojem, že je namyslená a možno aj je. Lenže ja považujem ženu, ktorá je na úrovni a cíti sa tak, za príťažlivejšiu. Namyslenosť už menej, ale je to jej problém a nie môj. Mňa ani ich tým neuráža, ak to o sebe nehovorí pred nimi. Čo nepredpokladám. Proste sa mi nepáči, ako sa do nej hneď všetci obuli kvôli domnienke, či už pravdivé alebo nie.