Ako riešiť rozdielne záujmy partnerov v trávení voľného času?
Zienky ako to mate vy doma? Partner ma kamosa ktory rad bud sam alebo s manzelkou chodia na disko do barov a klubov...ja som na take chodila ked som mala nast, teraz mam 37 priatel tak isto...a mna uz take vobec nebavi...proste vadi mi to prostredie atd...radsej som na drinku alebo v restike...priatel ma ale take rad...minule ked nas volali tak jeho kamos sa ku mne zacal spravat dost zle ze preco kazim zabavu a ze preco tam nemozem ist a bavit sa, aj ked som mu vysvetlila svoje dovody,a ze kvoli mne isto ani moj partner nechodi...chodia vasi partneri na disko aj bez vas? Nechcem mu nic zakazovat ale mne to pride cudne hlavne ked viem ze tento jeho kamos je velmi na zeny a hoci priatelovi verim mala by som z toho cudny pocit
Nienechodi...moze ist sj sam ak chce...ale popravde keby chcel tak idem s nim...aj on ide so mnou tam kde to zase baví mna...
@rachel36a no u nas je to tak ze ked ho nieco nebavi tak idem radsej s kamoskami ja, nenutim ho...ja som skor bola zarazena ze ako na mna ten jeho kamos vybehol ze preco nechodim na disko ze to vsetci chodia ako keby som z marsu
Kamosa posli kade ľahšie...tak u nas to je tak, že rešpektujeme záujmy toho druhého...cize keď ja chcem ísť na túru, tak ide so mnou...nenutim ho..ide rad...zase ja s nim idem kam chce ist on...ale nie sme nalepeny na sebe stále...aj dnes išiel na ryby a ja si vegetim doma...nechcelo sz mi lebo je zima...
Neviem kto všetci na diskotéku chodia ja som tam za svojich čias stretla len mladých a takýchto "starých ujkov ", ktorý si namýšlali, že majú násť a pokúšali sa baliť čo sa dalo.
Dôležité je čo si myslí tvoj frajer nie kamoš. Ak chceš choď ak nechceš nechoď.
37 rocni na diskoteke chodia lovit mlade zaby a nic ineho 🙄
Ja to otocim, ano obcas sa ideme zabavit do podniku, kde sa aj tancuje, kludne to volajme disco-bar (chodime na oldies party), mojho manzela tento typ hudby neberie, raz za cas, ked ideme s partnermi, ze vsetky muzov ukecame, tak ide aj on ale relativne casto ideme aj same zeny. Moj manzel s tym nema najmensi problem, rovnako nemam ja, ked ide on sam niekam. Ale s jeho takymto cudnym priatelom by som problem mala.
A čo na toto hovorí tvoj frajer?
No vsetci nie. Ja si pamatam ze ked som tam za mlada chodila uz 25 rocni sa mi zdali stari a trapni.
37rocni už chodía na disko len skontrolovať svoje deti 🤣

Nienechodi...moze ist sj sam ak chce...ale popravde keby chcel tak idem s nim...aj on ide so mnou tam kde to zase baví mna...