icon

Ako riešiť situáciu, keď partner trvá na kúpe auta?

14. feb 2024

Baby poprosím vás o váš názor.
Máte manžela, partnera či snúbenca …
Ktorý vraj sa o vás neskutocne boji,chce aby ste boli v bezpečí …pretože väčšinu času trávite má cestach. Síce mám auto a som s ním nateraz ok. Peniaze chcem investovať do iných veci ako auta.
Prišiel s tým ,že teda chce aby som bola v bezpečí a vyslovene mi nanútil auto. Teda, zavolal môjmu tatinovi ,čo on nato,či mi môže vybrať auto.
Ale najviac ma natom zaráža, že dodá,ze vlastne tatino je financmajster (čo by som čakala ,že keď sa o mna tak boji kupi ho sam od seba).
Ako by ste reagovali na takú situáciu?

Strana
z2
yanni
15. feb 2024

Co je to za "partnera"? Frajer, manzel? Kolko mate obaja rokov? A ake mas teraz auto? Znacku, ake stare, kolko km atd?

mamusa123456789
15. feb 2024

Povedala by som na to, ze keď sa bal mal ti ho kúpiť sam a nie tvoj ocino... Ja som tiež mala podobný problém pred par týždňami... Nechcela som vymeniť auto, ale on si stále išiel svoje, ze už je staré a treba ho vymeniť, tak so mnou pekne vybabrať, lebo bolo písané na muža, tak ho predal a cez kiaihned mi bol v Prievidzi zobrať novú xceed... Samozrejme nemám náladu riešiť motor zabehu tak som mu znarodnila octaviu kým mi nezabehne motor 😁

domkakvet
15. feb 2024

Tak toto je riadne na hlavu.

Strana
z2