Ako riešiť situáciu so svokrou, ktorá k nám prestala chodiť?
Baby mam dobru svokru malemu aj kupuje venuje sa mu avsak ona asi ma najradsej ked prideme my k nej. Doobedu na stale chodila k nam ma auto a k nam do mesta iba jeden km ked sla
na nakup zastavila sa isli sme spolu traja na nakup zmrzlu kavu pokecali sme.. raz mi navrhla ze pride po maleho o 4 poobede, uroimne mne je to uz vtedy neplatne ok snazila sa.. No uz 3m donas nechodi netusim preco. Kedze sme spolu boli iba na oslave a tam sme riesili iba daj pozor na maleho ake kolace proste nebola prilezitost opytat sa jej. Manzel mi povedal, ze on sa jej pytat nebude. Kazdy vikend sobota u svokry s malym nedela u nasich. Problem je v tom, ze ja teraz nemam chut ist k nim kedze ona tiez nechodi. Co tam mam prist akoze a co? Sadnut ona vezme maleho na dvor alebo do ausedy a mam tam sama sediet??? Alebo ist snimi po susedoch?? Cize situacia je blba muz ide s malou tam a ja som doma sama. Ja mam pocit ze vietor fuka od svokra ktory ma posla mna nervy ked svokru nenajde doma ked
Pride z prace. Ako by ste riesili vy tuto situaciu? Viem mam sa opTat jej kde je problem avsak nebola prilezitost… a cez tel to riesit nechcem
@motylik2559 neviem ktoje drzy
@autor pozri, my mozeme len reagovat co napise autorka pribehu. To ako si to napisala je zmätocne ale naozaj take ako keby si bola dieta. Myslim,ze co som ti napisala vyssie nie je vobec odveci k tomu, co si napisala ty ako prispevok. Mozno druhy krat, ak to lepsie popises sa dockas aj lepsich rad🤷♀️ Ale aj to zmyslanie mas ozaj detinske, ze ked nechodi k vam svokra, nechces ani ty k nej...pritom ste mali pekne vztahy predtym. a preto som ti poradila, ze aby si najblizsie sla s muzom, poziadala svokru nech sa len vy dve niekde bokom porozpravate a mozno sa ti ozaj zdoveri, preco to je tak ako je. Mas snad pocit,ze na tejto mojej odpovedi co som ti dala aj vyssie je nieco nepochopitelne a zle? podla mna nie a vzhladom k tomu ako si to zmätocne napisala som ti dala este dobru radu. Skor sa pozri na to ako ty reagujes...nie je to ziadna slava, zial. Clovek by mal obcas zacat aj od seba🤷♀️
A teraz to napíš po slovensky a použi aspoň základné interpunkčné znamienka...
Ja tomu celému nerozumiem. Skús to napísať rozumne.
Ak prestala chodiť, má dôvod, ten sa na MK nedozvieš, iba ak sa jej opýtaš.
Zvyšku nerozumiem, žiaľ.
Tomuto ani boh nerozumie 🙈
Tomuto ani boh nerozumie 🙈
@bielasovicka vazne? Vymyslela si ceplu vodu
Ani netuším, čo ty napísala. Možné preto svokra sa ťa vyhýba
Manželovi budeš kázať čo robiť, na fore píšem čo chcem
Manželovi budeš kázať čo robiť, na fore píšem čo chcem
@ksenia16 tak ako aj tebe sa vyhyba chudera
Ceplu, áno, ceplu.Juhhú
autorka, každým ďalším komentárom vlastne vysvetľuješ, prečo svokra DO TEBA nechodí. Pretože si, prepáč mi, strašne hlúpa a nepríjemná!
Bože toto je ďalšia z tej osadu ,kde sú samé káble
Bože toto je ďalšia z tej osadu ,kde sú samé káble
@minenkaa a ty so gaďze
autorka, každým ďalším komentárom vlastne vysvetľuješ, prečo svokra DO TEBA nechodí. Pretože si, prepáč mi, strašne hlúpa a nepríjemná!
@danica2711 ty si dokonala mila prijemna kradna sexi a bla bla bla
Tak som uhadla
"Svokra / mama moja dobrá, čo sa nezastavite, ste už dlho neboli a je mi za Vami aj dlho sem-tam. Kedysi ste chodievali častejšie, stalo sa nieco..".. ?
Chudera. To ty si tak podpísala?
Nemohla nastať v zivote pani svokry nejaká zmena/spoločenská, zdravotná/o ktorej neviete a ona nechce o tom zatiaľ hovoriť?
Kto placil to kave a zmeržľinu?
Nemohla nastať v zivote pani svokry nejaká zmena/spoločenská, zdravotná/o ktorej neviete a ona nechce o tom zatiaľ hovoriť?
@viera012345 nie vcera som tam teda isla a povefáa
Mi ze bola v meste u nas poobede a ja ze ta co ste sa nezastawili mate zakaz?? A ona so smiechom ze ej zakaz… ale ten smiech bol skor taky ako keby som ti uhadla taky ako keby popod nos.a potom pokracovala, ze aj som sa otacala ci vas neuvidim na prechadzke to bol koniec debaty

a aký máš vlastne problém?
svokra je dospelá, svojprávna, môže svoj čas tráviť tak ako uzná za vhodné, nie je povinná starať sa ti o dieťa. Ak bude chcieť tak príde, ak nechce tak ju nechaj tak. Ak chceš vidieť ty ju, tak zdvihni telefón, spýtaj sa, kedy môžeš prísť a choď.