icon

Ako riešiť situáciu so svokrou, ktorá k nám prestala chodiť?

20. jún 2025

Baby mam dobru svokru malemu aj kupuje venuje sa mu avsak ona asi ma najradsej ked prideme my k nej. Doobedu na stale chodila k nam ma auto a k nam do mesta iba jeden km ked sla
na nakup zastavila sa isli sme spolu traja na nakup zmrzlu kavu pokecali sme.. raz mi navrhla ze pride po maleho o 4 poobede, uroimne mne je to uz vtedy neplatne ok snazila sa.. No uz 3m donas nechodi netusim preco. Kedze sme spolu boli iba na oslave a tam sme riesili iba daj pozor na maleho ake kolace proste nebola prilezitost opytat sa jej. Manzel mi povedal, ze on sa jej pytat nebude. Kazdy vikend sobota u svokry s malym nedela u nasich. Problem je v tom, ze ja teraz nemam chut ist k nim kedze ona tiez nechodi. Co tam mam prist akoze a co? Sadnut ona vezme maleho na dvor alebo do ausedy a mam tam sama sediet??? Alebo ist snimi po susedoch?? Cize situacia je blba muz ide s malou tam a ja som doma sama. Ja mam pocit ze vietor fuka od svokra ktory ma posla mna nervy ked svokru nenajde doma ked
Pride z prace. Ako by ste riesili vy tuto situaciu? Viem mam sa opTat jej kde je problem avsak nebola prilezitost… a cez tel to riesit nechcem

Strana
z2
lucia13022023
20. jún 2025

Ako? Nijak. Načo?
Ale ak vekmi chceš tak sa opýtaj na rovinu, prečo k vám svokra už nechodí. Aj keď ja nevidím žiadny problém. Toto je také skolkarske, keď ty neprídeš neprídem ani ja! Toto robia dospelé osoby?

janka_266
20. jún 2025

veď choďte cez víkend vy a pozvite ju, že by sa mohla cez týždeň zastaviť, že by ste šli na zmrzlinu a uvidíte, čo vám povie, potom by som rozvíjala ďalej otázky, že prečo zrazu nechodí

autor
20. jún 2025
@janka_266

veď choďte cez víkend vy a pozvite ju, že by sa mohla cez týždeň zastaviť, že by ste šli na zmrzlinu a uvidíte, čo vám povie, potom by som rozvíjala ďalej otázky, že prečo zrazu nechodí

@janka_266 iz som jej minule povedala co sme tam boli napoesledy
Pred mesiacom ze pridte na kavu neprisla dodnes

jaskolka
20. jún 2025

Nerozumiem,o čo vlastne ide. O štvrtej prečo nrmohla zobrať syna,kam ho chcela zobrať? Aké koláče,že daj pozor na syna? Píšeš,že idete v sobotu ku svokre,v nedeľu k vašim. Potom že nevieš,čo máš robiť u svokry,či sedieť,či ísť k susedom. Teda ide tam len muž,a tebe to prečo vadí? Kto mal prísť na kávu? Ty k nej či ona
K vám?
Neviem..píšeš veľmi chaoticky , všetko spolu,piate cez deviate.

ivanakal
20. jún 2025

Tiez nechapem, preco chces nieco riesit. Ved nie je co... Nasi svokrovci k nam tiez nechodia a to byvaju cca 15km od nas.. Chodime len my, ked mame cas. Neriesim. Vela krat som im povedala, pridite a ked nie tak nie. Kto chce pride, kto nechce, dovod si najde. Ale ze by som sa kvoli tomu trapila 😀 Ak by chodila casto, zasa by bolo zle.. Nechodi vobec, aj tak je zle... ach, to su problemy.

autor
20. jún 2025
@lucia13022023

Ako? Nijak. Načo?
Ale ak vekmi chceš tak sa opýtaj na rovinu, prečo k vám svokra už nechodí. Aj keď ja nevidím žiadny problém. Toto je také skolkarske, keď ty neprídeš neprídem ani ja! Toto robia dospelé osoby?

@lucia13022023 chapem tvoj nazor ale ja nevidim vyznam xhodit k nim akoze ked ona nema tiez zaujem

autor
20. jún 2025
@jaskolka

Nerozumiem,o čo vlastne ide. O štvrtej prečo nrmohla zobrať syna,kam ho chcela zobrať? Aké koláče,že daj pozor na syna? Píšeš,že idete v sobotu ku svokre,v nedeľu k vašim. Potom že nevieš,čo máš robiť u svokry,či sedieť,či ísť k susedom. Teda ide tam len muž,a tebe to prečo vadí? Kto mal prísť na kávu? Ty k nej či ona
K vám?
Neviem..píšeš veľmi chaoticky , všetko spolu,piate cez deviate.

@jaskolka nevadi mi to zebtam ide len muz a syn

autor
20. jún 2025
@ivanakal

Tiez nechapem, preco chces nieco riesit. Ved nie je co... Nasi svokrovci k nam tiez nechodia a to byvaju cca 15km od nas.. Chodime len my, ked mame cas. Neriesim. Vela krat som im povedala, pridite a ked nie tak nie. Kto chce pride, kto nechce, dovod si najde. Ale ze by som sa kvoli tomu trapila 😀 Ak by chodila casto, zasa by bolo zle.. Nechodi vobec, aj tak je zle... ach, to su problemy.

@ivanakal nie chodila casto a ja som bola rada

jaskolka
20. jún 2025

Tak zrejme tiež mala pocit,že čo má u vás robiť,ci sedieť ci čo. Podľa mňa zbytočne chces niečo riešiť, muž nech tam ide so synom,ty máš v sobotu takto kľud doma a hotovo. Každý bude spokojný

januska12323
20. jún 2025

Tiež neviem čo riešiš, rozhodla sa nechodiť cez týždeň tak nechodí, veď ste spolu každý víkend to úplne stačí.

petracandle
20. jún 2025

"Do nás nechodí"? To je čo za slovenčinu? Hádam "k/ku nám nechodí" 😃
(s pozdravom grammar nazi)

0silvia0
20. jún 2025

toto sú nejaké extra problémy? veď ste každý týždeň spolu, keď s ňou chceš byť častejšie, tak zober dieťa a choď do nej ty, alebo radšej ku nej.

minenkaa
20. jún 2025

Ako čo ti vadí ,núti ta k nej niekto chodí,či zas neprídeš ty, tak ani ja a dupkam nohami ako malé decko

minenkaa
20. jún 2025

K nám nechodí

ivik4
20. jún 2025

A to nevies ze rodinam a detmi a x vecami sa cestuje lepsie,lahsie ako dedkovcom bez zavazadiel ? 😃
Neries, ved ked nechce tak nechce. Nespravaj sa ako mala

autor
20. jún 2025
@0silvia0

toto sú nejaké extra problémy? veď ste každý týždeň spolu, keď s ňou chceš byť častejšie, tak zober dieťa a choď do nej ty, alebo radšej ku nej.

@0silvia0 kazdy tyzden ako lazdy keby nebudeme chodit soboty ani ona nepride

autor
20. jún 2025
@ivik4

A to nevies ze rodinam a detmi a x vecami sa cestuje lepsie,lahsie ako dedkovcom bez zavazadiel ? 😃
Neries, ved ked nechce tak nechce. Nespravaj sa ako mala

@ivik4 ved to ze ja musim balit blud veci

danica2711
20. jún 2025

ty si nesvojprávna? Keď sa mi nechce niekam chodiť každý víkend (mňa by ani nehlo, a to máme v rodine výborné vzťahy - ale aj každý, mama, svokra aj my, aj svoj program), tak to poviem a dohodnem sa so zúčastnenými na inom režime. Keď chcem vedieť, prečo k nám svokra prestala chodiť, opýtam sa JEJ a nie cudzích žien, ktoré to nemajú ako vedieť. Stačí otvoriť ústa, jednať na rovinu a život je hneď krajší

mila23
20. jún 2025

starsia generacia to ma tak nastavene,ze maju chodit mladi. Oni chcu mat svoje pohodlie, co su doma zvyknuti....
Svokra byva od nas 5 minut peso a tiez k nam nechodi okrem oslav...aj ked som potrebovala deti postrazit, aj ekd boli chore -> musela som ich doniest k nej, neprisla ona k nam. Tiez mi to az tak nevyhovovalo,ale tak ked som cchela aby ich postrazila, musela som sa prisposobit.

ha_ha
20. jún 2025

A aj ste ju pozývali? Čo by iné ženy dali za to, aby k nim svokra sama od seba bez pozvania nechodila! Nechápem, že sa sťažuješ, že k vám sama od seba nepríde.

autor
20. jún 2025
@ha_ha

A aj ste ju pozývali? Čo by iné ženy dali za to, aby k nim svokra sama od seba bez pozvania nechodila! Nechápem, že sa sťažuješ, že k vám sama od seba nepríde.

@ha_ha niz ked zeny nechcu aby svokry chodili toje smutne to je ich vizitka ano vravela som pridte na kavu neprisla viem mozno sa jej mechce ale v porovnani s mojou mamou ktora ma doma po robote. Xy roboty plus o 10rokov starsia je to so svoktou a jej pohodlim bieda

ksenia16
20. jún 2025

Hlupe rodi deti. Načo? Veď ani školu si neabsolvovala

ksenia16
20. jún 2025

Čiarka žiadna, to je strašné, Ježiš Kristus

motylik2559
20. jún 2025

Akosi som si nevsimla, kde z toho co pises je problem🤷‍♀️ Si dopela, myslim,ze aj usta mas, tak pri najblizsej navsteve, ked ide k nej muz s malou, chod aj ty a rovno si ju odchyt, pekne ju poziadaj, ze sa chces s nou niekde bokom porozpravat a rovno sa jej opytaj to co tu🤷‍♀️ Ale urcite jej nehovor,ze ja teraz nechodim lebo ani vy!-prepac, ale toto tvoje rozmyslanie mi pride hodne deti na pieskovisku, ze ked ja tebe nepoziciam cerveny kyblik, ty mi nedas zltu formicku🤦‍♀️ Ste dospele zeny, tak sa porozpravajte sukromne, ved staci vam 15-20min rozhovor (mozno aj menej) na to....a je dost mozne, ze budes prekvapena, ze sa k tebe zachova milo a mozno sa ti aj s niecim zdoveri preco uz nechodi, kedze ste predtym mali taky pekny vztah. Fakt nechapem niekedy taketo temy, ktore sa daju vyriesit raz dva podla mna a bezbolestne. Ty sa radsej trapis, umaras, spravas sa ako decko s formickami, pises na mk a pritom za ten cas si to uz mohla mat davno poriesene🤦‍♀️🤷‍♀️

autor
20. jún 2025
@ksenia16

Hlupe rodi deti. Načo? Veď ani školu si neabsolvovala

@ksenia16 daj si pozor na hubu nahlasujem ta a ides tata

autor
20. jún 2025
@motylik2559

Akosi som si nevsimla, kde z toho co pises je problem🤷‍♀️ Si dopela, myslim,ze aj usta mas, tak pri najblizsej navsteve, ked ide k nej muz s malou, chod aj ty a rovno si ju odchyt, pekne ju poziadaj, ze sa chces s nou niekde bokom porozpravat a rovno sa jej opytaj to co tu🤷‍♀️ Ale urcite jej nehovor,ze ja teraz nechodim lebo ani vy!-prepac, ale toto tvoje rozmyslanie mi pride hodne deti na pieskovisku, ze ked ja tebe nepoziciam cerveny kyblik, ty mi nedas zltu formicku🤦‍♀️ Ste dospele zeny, tak sa porozpravajte sukromne, ved staci vam 15-20min rozhovor (mozno aj menej) na to....a je dost mozne, ze budes prekvapena, ze sa k tebe zachova milo a mozno sa ti aj s niecim zdoveri preco uz nechodi, kedze ste predtym mali taky pekny vztah. Fakt nechapem niekedy taketo temy, ktore sa daju vyriesit raz dva podla mna a bezbolestne. Ty sa radsej trapis, umaras, spravas sa ako decko s formickami, pises na mk a pritom za ten cas si to uz mohla mat davno poriesene🤦‍♀️🤷‍♀️

@motylik2559 keby neboli temy ani mk by nebol a ty by si dnes
Nekomentovala vies?

motylik2559
20. jún 2025
@anonym_autor

@motylik2559 keby neboli temy ani mk by nebol a ty by si dnes
Nekomentovala vies?

@autor tak potom by tu mali mat filter na zeny ako ty, ktore najpr pytaju radu a potom su drze a arogantne🤦‍♀️🤷‍♀️

ahhola
20. jún 2025

Svokor ma vacsie "pravo" na svokru ako vy, takze jeho neprebijes, ak on nechce, aby ona chodila do vas doobedu. Co s tym, musi ho len tvoj chlap spracovat, aby ju do vas laskavo pustal. To bude tiez pripad, vas dedo, ze? 😅

autor
20. jún 2025
@ahhola

Svokor ma vacsie "pravo" na svokru ako vy, takze jeho neprebijes, ak on nechce, aby ona chodila do vas doobedu. Co s tym, musi ho len tvoj chlap spracovat, aby ju do vas laskavo pustal. To bude tiez pripad, vas dedo, ze? 😅

@ahhola to je iny pribeh zas🤣

autor
20. jún 2025
@motylik2559

@autor tak potom by tu mali mat filter na zeny ako ty, ktore najpr pytaju radu a potom su drze a arogantne🤦‍♀️🤷‍♀️

@motylik2559 neviem ktoje drzy

Strana
z2