Ako riešiť situáciu so žiadosťou partnera o úhradu pokuty?
Ahojte.. ako by ste reagovali na mojom mieste? Stretávam sa tretí mesiac s jedným mužom, ktorý je odo mňa o 8 rokov starší a zarába takmer 3x toľko ako ja. Má dobrú prácu v jednej firme a ja zarábam taký bežný priemer.. Stala sa taká vec, že dostal pri mojom dome pokutu, máme zle vyriešené parkovanie a ja som mu povedala, nech to dá na jedno miesto, kde bežne parkujú autá na hoďku dve a väčšinou je to tam aj plné.. Zrovna vtedy nejaký sused zavolal policajtov a dostal pokutu. Čo ma zarazilo je to, že si pýtal odo mňa peniaze, lebo veď prišiel za mnou a ja som mu povedala, že tam má zaparkovať.. Ja som povedala, že ma to veľmi mrzí ale doteraz sa nič nestalo a naozaj nemal kde zaparkovať a že som ochotná mu dať max polovicu, ale celkovo mi to príde celé na hlavu..
Bola by som zvedavá na taxu,.ak by si otehotnela s ním donesením kondómom....
Predsa jeho chyba
@anonym_69835e aha, takže v nemanželstve ženy len poskytujú platenú službu a neprežívajú žiadne radovánky. Už rozumiem.
@anonym_462aa6 Neprekrucaj!Reagovala som na príspevok, kde prispievajuca opisovala pomery v manželstve jej známych,a preto som ostala pri téme.V prípade, že máš potrebu rýpať a nie slušne diskutovať, hľadaj si inú obeť.Dakujem.Mimochodom,s kretenom,o akom písala prispievajuca/ešte aj použitý telefón predával za peniaze vlastnej manželke/, môže byť utrpením život/i radovánky/bez ohľadu na to, či ich spolužitie je oficiálne, či nie
Keby som ja takto priatelovi/znamosti poradila a on by dostal pokutu, sama by som sa ponukla, ze to zaplatim, lebo by ma mrzelo, ze ju dostal kvoli mne. Ale ak by na mna vyskocil este pred tym, ako by som mu to stihla povedat, tak by som mu tie peniaze jednoducho dala a ukoncila stretavanie.
Preplatila a rozlúčila sa. Ale ako šofér by som nikdy nejakému šoférovi neporadila, že má stáť niekde, kde je to zakázané.
Toto by nasralo aj mňa, keby ma napríklad kamarátka presvedčila tam stáť, že pohoda a potom by som dostala pokutu. Ale ja ako šofér sa vždy rozhodujem sama, tak mne také situácie nehrozia, čiže len hypoteticky chápem, že sa nasral, ale peniaze určite nemal pýtať
Nic by som neplatila a jasne mu vysvetlila, ze je mimo. A dovi dopo. Lakomec jeden.
@anonym_69835e opäť tie MKáčske stereotypy? Pre teba to nie sú radovánky? Prečo sa tu teda tak často riešia "oprávnené nároky" žien na frekvenciu, kvalitu (a požadovanú veľkosť) ich sexuálneho uspokojenia partnermi?
Pamätaj slová klasika (Lucie) "...sex je náš, dělá dobře mně i tobě..."
@anonym_462aa6 kiez by to bolo vzdy tak, ako spieva Lucie. Niektore zeny zo sexu maju velku nulu, ked nie rovno traumu. V tom pripade by som tieto sluzby spoplatnovala bez problemov. A ano, bez pozitku moze byt aj sex s dlhorocnym partnerom pretoze niektori chlapi to povazuju za plnenie manzelskych POVINNOSTI, rovnako ako upratovanie, alebo zehlenie a pozitok partnerky ich zaujima presne tolko, kolko ich zaujima priemerna velkost kokosovych orechov v roku 2003 na Papuy-Novej Guiney
Tak celkom fajn že sa za 60€ vyfarbil 🙂
(či kolko to je, neviem)
@anonym_autor daj mu tu pokutu a zaroven aj cawky
@anonym_69835e opäť tie MKáčske stereotypy? Pre teba to nie sú radovánky? Prečo sa tu teda tak často riešia "oprávnené nároky" žien na frekvenciu, kvalitu (a požadovanú veľkosť) ich sexuálneho uspokojenia partnermi?
Pamätaj slová klasika (Lucie) "...sex je náš, dělá dobře mně i tobě..."
@anonym_462aa6 tak niektore zeny sex pretrpia, nemusia ho atd... to po prve a po druhe s hentakym kretenom dokonca byt v jednej miestnosti musi byt utrpenie.
@anonym_69835e aha, takže v nemanželstve ženy len poskytujú platenú službu a neprežívajú žiadne radovánky. Už rozumiem.
@anonym_462aa6 a nie, sex nie je zakazdym a s kazdym radovanka
Hluposti, ze on je vodič a. vie kde. ma parkovať. Teraz keď si každé mesto zavádza svoju parkovaciu politiku po sídliskách Je všetko extrémne neprehľadné. Normálne keď niekde ideš aby si študoval VZ. nariadenie toho mesta. Úplne choré na hlavu, co si nechajú ľudia na Slovensku ľúbiť. A mestá a hlavne firmy, ktoré to "prevádzkujú" nato ryzuju.
Na koho meno prišla pokuta?
Viac by som sa sním nebavila
@anonym_autor to je šašo 🤦😅 ešte si s ním? Vysmiala by som ho a poslala do prdele.
@anonym_autor A ty nemas blby pocit, ze si mu zle poradila? Ja sama by som mu navrhla, ze mu prispejem lebo kvoli dovere vo mna niekto prisiel o peniaze.

@anonym_462aa6 Za normálnych okolností v normálnom manželstve je to tak, ale opisované manželstvo normálne určite nie je.