icon

Ako riešiť svokru, ktorá neblahoželá na Vianoce?

24. dec 2023

Budúca svokra a Vianoce

Ahojte dievčatá,
Ako sa správať k takej svokre ktorá nevie ani zaželať na Vianoce ?
Ja som si svoju povinnosť splnila prišlo mi to ako zdvorilé gesto.

Strana
z2
petamich
25. dec 2023

neviem ale ja osobne na vins odpisem - proaktivne ich nejako extra nepisem, lebo najblizsej rodine posielame pohladnice postou, par osobam poprajem a ked mne niekto popraje, tak vzdy odpisem, mne to pride skratka slusne podakovat sa a odpisat

nerobim dramu, ked niekto neodpise mne, v zasade si to ani nevsimnem ale ja mam zvyk odpisat

mandzula
25. dec 2023

A mozno vobec nie je vinsovaci typ, tak ti len zo slusnosti podakovala a vec tym uzavrela.

autor
25. dec 2023

@stanulienkat presne o tom vravím 😀 ale najhoršie je,že potom jej syn očakáva ,aby som jej písala na narodeniny meniny (niekoľkokrát sa vypytuje či som jeho mamke napisala) pritom sama tak nikdy neurobila a dokonca ani spätne popriať nevie. Ale baby majú pravdu neriešim ale podľa toho si zariadim vzťah s nou 🙂 niesom o nič menej hodnotný človek ako ona

mandzula
25. dec 2023

@autor my to mame tak, ze ja pisem v mene nas oboch svojej strane familie a manzel svojej, skuste to pripadne takto, vyhnete sa konfliktom a sklamaniam.

januska12323
25. dec 2023

Takže problém nie je, že neodpovedala ale že neposlala vinš naspäť? Hľadáš problém kde nie je. Frajer nech posiela za celú vašu rodinu,nemusi písať každý člen rodiny každému.

rorino
25. dec 2023

Želanie k čomukoľvek nemá byť povinnosť,to už je lepšie keď ti nič nepovie,ber ju aká je,nie takú akoby si si ty predstavovala aká by mala byt

Strana
z2