icon

Ako riešiť urážky a provokácie od bývalej partnerky?

7. máj 2025

Čo by ste si o tomto mysleli? Ani sa nepoznáme osobne, len priateľ mi vždy povie, o čom sa rozprávali a ona má také poznámky, že "ako sa má tá tvoja ku*va?" a pod... To isté aj jej partner takýmto spôsobom provokujú môjho priateľa, to že urážajú jeho je jedna vec ale mňa, čo ma vôbec nepoznajú? Jak si niekto niečo také môže dovoliť a dospelý ludia? A žena, matka?

Strana
z2
maca1984
7. máj 2025

A priateľ nemá ústa že nič im na to nepovie ?
Ale kašlala by som na nich ( ja byť tebou )je to ich obraz a úroveň.

magic08
7. máj 2025

je to jej, ich, vizitka.je to ubohe a trapne, no postavit sa za teba by mal tvoj partner
mimochodom, nechapem, prečo ti to vlastne hovori
vypusti to, ju, z hlavy

deti95060810
7. máj 2025

riadna spodina ...sa takto vyjadrovať... 🙄

autor
7. máj 2025
@maca1984

A priateľ nemá ústa že nič im na to nepovie ?
Ale kašlala by som na nich ( ja byť tebou )je to ich obraz a úroveň.

@maca1984 jasné, že povie... Ja to len nedokážem pochopiť, jak sa môže niekto takto chovať, ja by som sa na jej mieste hanbila jak pes

maca1984
7. máj 2025

Tak vieš, ľudia sme kadejakí.
Pre nich je možno bežné sa takto vyjadrovať.
Ale opakujem, je to len ich obraz.
To sa ani nesnaž pochopiť.

ewwe
Autor odpoveď zmazal
prasiatko30
7. máj 2025

Na jednej strane nechapem tu ex a na druhej tvojho priatela, ktory ti o tom referuje vsetko doslovne. Ten by tiez u mna skoncil

maca1984
7. máj 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe dovolím si ti oponovať, že vôbec to tak byť nemusí.
Môjho terajšieho muža vtedajšia priateľka podvádzala, ona sa s ním rozišla.
Keď sme sa my dvaja dali dokopy oni spolu neboli už pár mesiacov, ona mala nového priateľa.
A napriek tomu som bola ja curva, štetka a dokázala to zakričať na mňa na ulici...

minenkaa
7. máj 2025

Toto by raz na mňa povedala bývala môjho muza,ten by jej tak nadal,že by sa od údivu ani nenadychla a vlastne ,ju ani strach nepustí

autor
7. máj 2025

Najsmutnejšie na tom celom je, že ja mám vážnu diagnózu a takto sa ešte dokáže niekto vyjadrovať o chorom človeku.

zuzanita1609
7. máj 2025

A takýto priateľ ti je načo,keď si ťa nezastane? A vôbec,načo ti to hovorí a keď vie,že ťa to bude štvať a trápiť? On je tiež nejaký divný 🙄.

autor
7. máj 2025
@ewwe
Odpoveď bola zmazaná

@ewwe nie, vôbec, my sme sa spoznali až neskôr, keď sa rozviedli a ona podvádzala jeho

jaond19
7. máj 2025

Takýmto uboziakom neodpovedat vobec, alebo len "pre kurvu je každá kurva". A tym konverzacia koncí. A naco spolu bývalí partneri potrebujú komunikovat?? Ci kvoli dietatu?

minenkaa
7. máj 2025

Prečo ti to chlap vlastne vraví a prečo sa s ňou aj rozpráva ,môj muz by ju neskutočne zdrbal ,mne raz povedala,že som kurva a takú dostala,že ju tvar ešte tri dni bolela

autor
7. máj 2025
@prasiatko30

Na jednej strane nechapem tu ex a na druhej tvojho priatela, ktory ti o tom referuje vsetko doslovne. Ten by tiez u mna skoncil

@prasiatko30 ja som sa na to pýtala, inak by mi to nehovoril

crazy_cat_lady
7. máj 2025

a preco sa vobec stretava s byvalkou? nevie otvorit usta a zavriet tie jej?

mimka1402
7. máj 2025

Mám len otázku prečo sa s ňou rozpráva o tebe? Koniec debaty pri tvojom mene. Tam má byť max debata ohľadom dieťaťa. Čo je srab? Ja som typ ktorý je fakt nesympaticky na prvy pohľad. A keď môjmu snubencovi toto niekto povedal hoc len jemne niečo na mňa, dokonca jeho mama. Tak si ma zastal (!) Akože nepochopiteľné prečo ti to vešia na nos, mal to povedať všeobecne a nie čo na teba rozpráva jeho ex. Venuj sa radšej svojmu zdraviu než týmto expertom.

autor
7. máj 2025
@zuzanita1609

A takýto priateľ ti je načo,keď si ťa nezastane? A vôbec,načo ti to hovorí a keď vie,že ťa to bude štvať a trápiť? On je tiež nejaký divný 🙄.

@zuzanita1609 zastáva sa ma, len ona si ide svoje stále a toho nej frajera už aj zbil za takéto poznámky

viestta
7. máj 2025

To je riziko "pouziteho tovaru"...
Ale ten tvoj je tiez celkom pripeceny, mal si to vybavit ś nimi a tebe nic neoznamovat. Preco toto robi? A ty sa ho co vypytjes? Je pre teba take dolezite co o tebe hovoria ludia, ktori ta ani nepoznaju? Tu bude chyba na viacerych stranach..

viestta
7. máj 2025

Jaj, tak panko uz aj niekomu do usmevu skocil? No vy budete celkom zabavny kolektiv vsetci styria...

mimka1402
7. máj 2025
@viestta

Jaj, tak panko uz aj niekomu do usmevu skocil? No vy budete celkom zabavny kolektiv vsetci styria...

@viestta Darmo, jednoduchší ľudia riešia iné problémy nezmyslami, ako zvyšok populácie. 🫡

svitlana17
Odpoveď bola odstránená
isis234
7. máj 2025

Načo sa ho pýtaš, čo o tebe hovorila? Nerobí ti to dobre. Nerieš ju. Ži si svoj život. Nezníš sa na jej slovník. Je to pod úroveň
Nech im pohrozí, že ich udá. Je to v trestnom zákone takto osočovať neprávom. Nech im povie, že im príde predvolanie na políciu. Spíše zápis.

autor
7. máj 2025
@viestta

@viestta a tvoj chlap by si nechal, keby ti niekto nadával do ku*iev?

viestta
7. máj 2025

Urcite by sa nebil... Ako hovorim, ste vsetci styria celkom zabavny kolektiv.

autor
7. máj 2025
@jaond19

Takýmto uboziakom neodpovedat vobec, alebo len "pre kurvu je každá kurva". A tym konverzacia koncí. A naco spolu bývalí partneri potrebujú komunikovat?? Ci kvoli dietatu?

@jaond19 kvôli dieťaťu.

autor
7. máj 2025
@viestta

Urcite by sa nebil... Ako hovorim, ste vsetci styria celkom zabavny kolektiv.

@viestta čo je na tom zábavné?

minenkaa
7. máj 2025

A dieta znamená,že sa musia rozprávať

viestta
7. máj 2025

Dalo by sa napisat aj inac, ostaneme radsej pri tom zabavnom

autor
7. máj 2025
@mimka1402

Mám len otázku prečo sa s ňou rozpráva o tebe? Koniec debaty pri tvojom mene. Tam má byť max debata ohľadom dieťaťa. Čo je srab? Ja som typ ktorý je fakt nesympaticky na prvy pohľad. A keď môjmu snubencovi toto niekto povedal hoc len jemne niečo na mňa, dokonca jeho mama. Tak si ma zastal (!) Akože nepochopiteľné prečo ti to vešia na nos, mal to povedať všeobecne a nie čo na teba rozpráva jeho ex. Venuj sa radšej svojmu zdraviu než týmto expertom.

@mimka1402 nerozpráva, len ona vždy niečo začne na mňa a vypytuje sa

Strana
z2