icon

Muž a jeho bývalé priateľky: lakomec alebo smola na ženy?

7. aug 2026

Ahojte.. stretávam sa s jedným mužom a irituje ma jedna vec. Keď rozpráva o bývalých partnerkách, tak o každej niečo medzi rečou povie a vždy povie, že ona buď bola extrémne na peniaze, alebo od neho chcela auto, aby ju živil alebo o ňom povedala, že je lakomec a on mi k tomu povie, že čo jej on nakúpil a sú to nadštandardné darčeky (za stovky eur) poviem tak. Ešte rozprával aj, že mal aj iné vzťahy keď bol mladší ale tam to pokašlal on, že bol mladý a nerozmýšľal ešte a že ho to mrzí ale.. Ja neviem, buď je lakomec alebo stretával ženy ktoré majú nadštandardné požiadavky.. Lebo v mojom okolí nemá žiadna žena takého požiadavky :D

anonym_aa16c4
7. aug 2026

@anonym_autor Veď väčšina žien čaká, že ju chlap bude živiť. Na to predsa majú chlapa. Viď aj tu na koni 😀

anonym_823621
7. aug 2026

No toto by mi vadilo, že stále splieta ex
To by ma nebavilo počúvať bez ohľadu,kde je pravda

anonym_177a6b
7. aug 2026

Ak by chlap zhadzoval kazdu jednu byvalu len aby sa ukazal v dobrom svetle, tak by som bola na pozore, pretoze casom bude zhadzovat aj mna, ked to nevyjde. Iste, kazdy mame nejake chyby ale pernamentne nespokojny a ukrivdeny jedinec nie je kto vie co. Mozno si myslel, ze si ich kupi lebo inac si ich nevedel udrzat a ani to nepomohlo, mozno boli fakt zlatokopky, mozno je on kolenovrt. Ale v kazdom pripade, ked ktokolvek privela rozprava o byvalych a este ani nevie povedat nic pekne, tak tam nieco nebude v poriadku.

anonym_b7d365
7. aug 2026

@anonym_autor To je jedno, kde je pravda, ako to bolo, ale jeden dospelý chlap nebude predsa preberať bývalé so súčasnou. To je strašne pubertacke.

babajetu
7. aug 2026

@anonym_autor myslím si, že to, že o nich často rozpráva môže byť výstražný prst pre teba. Buď sa len potrebuje ešte troška zlostiť nad bývalými a hnevá ho to nastavenie žien s akým sa stretol, možno sa cíti využitý a nechce to už opäť zažiť...ale aj tak to vnímam ako niečo čo by mi nebolo príjemné ... asi by som bola troška napozore.

viera
7. aug 2026

....že je nevyrovnaný s minulosťou...A potrebuje si niečo dokazovať stále..

anonym_d3230c
7. aug 2026

Ak stale ma potrebu spominat ex nie je vyrovnany s rozchodom. Vyrovnany clovek nepotrebuje vzdy sa vracat k minukosti a k ex. Pre mna by to bol 🚩, nepotrebujem byt buduceho priatela butlava vrba kde si dookola bude vylievat srdiecko ohladom ex. Samozreme, jeden rozhovor o ex kolko ich bolo a tak je v poriadku ak to partneri chcu medzi sebou zdielat ale nie dookola sa k tomu vracat.

anonym_ee7658
7. aug 2026

Na viac rande by som s ním nesla

anonym_d37d64
7. aug 2026

@anonym_autor zhaduje bývalé aby vyzeral lepšie, možno je ozaj lakomec. Ja by som si naneho dala pozor.

januska12323
7. aug 2026

No chudáčik každý mu ubližuje. Nechaj ho nech si vyplakáva sám.

anonym_346878
7. aug 2026

🚩🚩🚩🚩🚩prečo furt rieši bývalé a peniaze?

anonym_5ac775
7. aug 2026

a co je na tom zle? Bezny chlap podla mna.

anonym_5a9d52
7. aug 2026

LOL. Tieto diskusie, na kazdom nieco najdete (vedla nema vodicak) a potom zacnu diskusie, mam 40-45, kde su vsetci normalni muzi, nechcem zostarnut sama. 🙂
Naznac mu, ze prilis caste spominanie a kritika na ex, nerobia o nom lichotivy obraz. Z jednej crty na zaciatku sa neda hned urobit obraz o cloveku. Keby povedal, ze predtym 15 rokov nemal nikoho, tiez je to no go. Takto mal nejake ex, ked ich spomenie, je to no go. 🙂 Vsetko je no go, az budes ty raz stara a sama budes no go.

anonym_cb5126
7. aug 2026

@anonym_autor chválna huba. Chce seba vykresliť ako toho super starostlivého chlapa, čo všetko kúpil a ženy boli tie zlé. Nech už by bola pravda kdekoľvek a akokoľvek, načo ti to rozpráva?Buď robí ramená, alebo hrá zlomeného chudáka. On sa chce vyfarbiť ako ten dobručký.

anonym_4923ef
7. aug 2026

podľa mňa potrebuje od teba počuť, že niee, nie je taký, to vôbec nie je pravda a že ty ho vnímaš inak... a trochu si pohojdať svoje ego. môj, keď som sa pýtala na jeho vzťahy a prečo skončili, vždy povedal - bola hentaká a taká, už som to nevydržal. Ale to, že za ich správaním sa skrýval jeho nezáujem k nim, alebo jeho nechuť na sex, to už neprizná...

anonym_fa6533
7. aug 2026

To bude toxicky typek, všetci su zlí, len ja som svätý
Neskor budes obeťou ty, vsetko bude hadzat a otáčať na teba, on sa z toho vždy vyvlecie
Tieto typy ako cez kopirak
Bacha na neho🚩

anonym_924b91
7. aug 2026

Prečo by mal niečo tak drahé kupovať priateľke? Ja by som tiež nekúpila priateľovi auto. Ak by to bol mamzel a mali by sme rodinu (dieťa,deti) tak by som kúpila, ale priateľovi nie. Úplne by si musel vystačiť s hodinkami, parfumom… proste max do 100€ napr

anonym_302297
7. aug 2026

Pre vás ženy je samozrejmosť, že chlap bude za vás platiť, tak keď stretnete takého čo zo seba vola robiť nebude, tak sa vám prirodzene zdá byť lakomý.

domkakvet
7. aug 2026

@anonym_autor tebe uz kupil drahy darcek, ci iba na byvale spomina?

luccija
7. aug 2026
@anonym_fa6533

To bude toxicky typek, všetci su zlí, len ja som svätý
Neskor budes obeťou ty, vsetko bude hadzat a otáčať na teba, on sa z toho vždy vyvlecie
Tieto typy ako cez kopirak
Bacha na neho🚩

@anonym_autor Asi ťa chce ohúriť, ale neznášam mužov, ktorí rozprávajú o bývalých.Vsetko záleží kolko ma rokov.Aspon vyzerá, že ten vysoký štandard má?alebo to je len rozprávkar?
@anonym_fa6533 tiež si myslím.

autor
7. aug 2026
@domkakvet

@anonym_autor tebe uz kupil drahy darcek, ci iba na byvale spomina?

@domkakvet nic ale ja to ani necakam. Skor ma zaraza to ze sme sa mali najest do restauracie nie a nebola draha normalna a on vybral radsej mc donald

lacibo
7. aug 2026
@anonym_autor

@domkakvet nic ale ja to ani necakam. Skor ma zaraza to ze sme sa mali najest do restauracie nie a nebola draha normalna a on vybral radsej mc donald

@anonym_autor mekáč patrí medzi drahšie reštauracie podľa mňa - za 10 eur sa nenaješ

domkakvet
7. aug 2026
@anonym_autor

@anonym_autor tak ze muselo byt po jeho, spomina byvalky, no minimalne kontrolky treba zapnut.