icon

Ako riešiť vzťah s futbalovým fanúšikom?

5. apr 2025

Randím s mužom,ktorý je veľký fanúšik futbalu,cestuje kade tade po Slovensku vždy cez víkend zväčša to vyplní jeden cely deň. Nejaký kompromis na styl “podme niekam cez víkend” neexistuje …keďže mi vždy povie kedy ON môže. Mna futbal nezaujíma a nebudem cestovať kdesi na koniec republiky ak je krásny slnečný deň . Mrzí ma ze všetky pary na víkend niečo spolu plánujú a nás vzťah sa plánuje cez futbal. Byt s ním len jeden deň víkendu mi nestačí…a nie je to o tom že si mám ja nájsť záľuby. Skôr cakam že normálne pracujúci ľudia majú čas na seba zväčša cez víkend a tu to neplatí …
Ako toto asertívne odkomunikovať ?

Strana
z2
petulda333
5. apr 2025

Netusim,zijem s takym 16r. Ale je pravda,ze casom z toho upustil. My sme sa zo zaciatku stretavali viac cez tyzden,vikendy boli futbalove

rozculena
5. apr 2025

asi by mi vadilo,stretávať sa IBA vtedy,kedy má čas ON.
Ty nikdy nebudeš na prvom mieste.

petulda333
5. apr 2025

@rozculena preco by nebola?!

any_soj
5. apr 2025

@petulda333 lebo futbal má prednosť pred ňou, pred jej túžbami...?

petulda333
5. apr 2025

@any_soj 🫣🫣 aj moj taky bol,povedal mi to narovinu. Chodila som s nim,ked futbal nebol,mali sme ine plany. Po case od futbalu upustil a venoval sa mu menej... A urcite nebol na prvom mieste a ja som tiez nechcela,aby sa ho vzdal kvoli mne

biba_18
5. apr 2025

celkom nerozumiem tomu dievčatá - prečo dokelu chcete aby niekto kvôli vám prestal robiť čo ho baví… vy by ste s tým boli ok??? ak by to partner vyžadoval od vás???
autorka - na ten futbal s ním niekedy choď, nič sa ti nestane. a možno niekedy, keď pochopíš o čo tam ide, tak ho aj oceníš… akého družstva je fanúšik?

pralinka25
5. apr 2025

tak chodenie je na to aby clovek zistil ci si vyhovuju ako partneri. ak ti nevyhovuje necakaj ze sa zmeni. naji si k sebe proste niekoho vhodnejsieho.

chlapec18
5. apr 2025

dufam ze fandi aspon spartaku z trnavy

zmrzlinka8
5. apr 2025

táto téma identická tu bola aj pred rokom a pred dvoma, podla štýlu písania a obsahu predpokladám, že ty. zdá sa, že sa nič nezmenilo za ten čas. ja by som to už rozsekla.

hortenziaj
5. apr 2025

Môj muž,ako fanúšik športu to akosi obmedzil, proste teraz je to už skôr výnimka,že niekam ide a ,na nejaký šport,ako sme spolu chodili ,uz to bolo menej,lebo že tak vyplnal svoj voľný čas a potom už sme spolu išli radšej niekam ...ale ak ti to stále vadí a si z toho nešťastná tak s a treba zamyslieť nad tým čo ďalej ..lebo ani mne osobne by to nevyhovovalo tak ,ani do buducna

lienka9
6. apr 2025

A neda sa to sklbit?pojdete na vylet,ktory sa da naplanovat podla toho kde sa hra..a ten futbal je tak na 3hodky,to pojdes s nim alebo majte hotel s wellnesom a zatial si oddychnes.teda ak sa nebavime o 6tej lige,ze chce chodit po okolitych dedinach,tak je to narocnejsie vymysliet 😀

pininka1
6. apr 2025

Ak to vieš od začiatku a vadí ti to, asi to nemá veľmi budúcnosť. Ja chodím so synom na každý futbal (nielen na zápasy kde hraje) a to som predtým futbal neznášala a väčšinou mame zabite aj celé víkendy, muža to nebaví, ide s nami len sem tam, ale nikdy mu nevadilo ze chodím ja. Tak isto ako mne nevadí ze on chodí lyžovať. Poznala som ale jedného chalana ktorý takto žil hokejom, celu dovolenku minul na výjazdy, to si pri rodine tiež neviem predstaviť. Ale o bol sam a aj je. Žije len hokejom

7lenka11
6. apr 2025

Pozri sa, ja mam muža zo športového sveta. A k tomu dve malé deti po sebe (2r a 1r).
Jeho robota = žiadna pracovná doba, práca aj cez sviatky, víkendy či po večeroch. Nonstop na telefóne, v aute, na cestách, neustale vybavovačky. 3-4 mesiace z roka je rozcestovany v zahraničí. Dá sa fungovať, dokonca aj sibzalozit rodinu, ale chce to kompromisy.
Jeden víkend v práci, druhý víkend s rodinou, ďalší víkend ideme niekam s ním (za jeho povinnosťami), jeden víkend každý po svojom. Takto sme fungovali ako bezdetni, pripadne s jedným dieťaťom. Teraz robíme neustale kompromisy, raz jeden, raz druhý. Ale áno, je to veľká obeta a je nutné byť s tým stotožnený. Ak ti to nevyhovuje, tak treba odísť z kratšej cesty. A nie je pravda, že pracujúci ľudia trávia spolu čas cez víkend. Možno Takí, ktorí robia od pondelka do piatka 8-16hod. Ale kopec z nás má alebo malo robotu s flexibilným pracovným časom a voľný víkend nie je samozrejmosťou.

lusana
6. apr 2025

Vždy bude šport na prvom mieste, časom sa to bude iba zhoršovať, mám to doma 25 rokov viem o čom hovorím, nikdy by som si toho chlapa znova nezobrala.

gov
Odpoveď bola odstránená
janickacrazy
6. apr 2025

No môžeš ísť s ním napríklad do Trnavy, on pôjde na futbal, ty zatiaľ sa prejdes po meste, môžeš ísť na zmrzlinu, na kávu, do múzea. Keď zápas skončí, tak sa k tebe pridá a pôjdete čo ja viem ešte do kina spolu. Proste nejaký kompromis.

ibatanecnica
6. apr 2025

@biba_18 presne tak. Mne by tiez vadilo keby ma.niekto obmedzoval v zalubach. Zeny chodia cvicit olavat kadernicke na kavu maju rozne zaujmy. Keby sa tu stazovala zena ze ju muz obmedzuje v zalube hned by bolo co je to za egoistu.

xnatalkax
6. apr 2025

Ty mas nejake zaluby?

ninkam
7. apr 2025

Nenavidela som futbal...Teraz mám syna futbalistu maniaka,chodím s ním na každý trening,turnaj, chodíme na zápasy slovenskej reprezentácie aj na Niké ligu,vymenujem ti celú slovenskú,francúzsku repre,hráčov Realu,PSG...tým chcem len povedať,že ak máš niekoho rada vieš sa prispôsobiť, samozrejme nemusí to byť vzdy ,ale raz za čas tam s ním choď
Možno tomu prídeš na chuť🙃

jananovotna88
7. apr 2025

Manžel je bývalý profi futbalista, teraz v 46 rokoch ešte hráva 6 ligu. Keďže on hrá futbal tak ja mám právo na babský večee do divadla a na 2x2 deci😀
Bohužial aj synov mám športovciv jeden hrá hokej druhý basketbal. Z troch iba jeden nešportuje.
V konečnom dôsledku som sa stala ženskou odborníčkou na pravidlá v 3 športoch. Prehľad mám vo viacerých ligach

janickacrazy
7. apr 2025

@jananovotna88 úprimne nezávidím, z mojich troch len jeden chodil na futbal a mne to dosť liezlo na nervy, hlavne, keď tréner na zápase hukal jak siréna plus tí rodičia tam vrieskali po tých deťoch, no otras, vždy som došla domov ohucana

jananovotna88
7. apr 2025

@janickacrazy ja keby som ti začala písať hokejové príbehy môjho syna tak to by bolo na dlho.
Dovolenka len v júli, jarné prázdniny to je čo? Nič sa nedá robiť všetci trénujú. Víkend je na tom podobne, to všetci niekde hrajú.
Chcela som sexy športovca, mám ho😀

bonboniera
7. apr 2025

@ibatanecnica akoze chapem co myslíš ale tieto ženské záľuby pokiaľ viem nezaberu každý víkend jeden celý deň, takže porovnávať to mi pride odveci.

petulda333
7. apr 2025

@jananovotna88 ze? 😁 Aj moj hra hokej. Tento vikend od piatku do nedele,od rana do vecera na stadione. Minuly vikend to iste v Dolnom Kubine 😁a muz hra futbal

petulda333
7. apr 2025

@bonboniera ani futbal nie je cepy den,pokial nehraju daleko.

bonboniera
7. apr 2025

@petulda333 súdim podľa toho ako autorka napísala ze to väčšinou zaberie celý den

petulda333
7. apr 2025

@bonboniera tak bude este niekde inde. Moj ak aj cestuje dalej,tak je to na 5-6h max

stanislavicenka
7. apr 2025

Dievcata, ja zijem s futbalovym, cyklistickym a hokejovym fanusikom😁😁😁. A to si pamatam, ako som sa zaprisahala(kvoli otcovi), ze takeho ja mat nebudem.
Jedinym stastim je, ze sleduje sport z telky a nie nasu malu futbalovu ligu. Ak je nejaky medzistatny, reprezentancny zapas, tak jasne, ze ideme. A idem ochotne. Moj top bol, ked som s nim isla na 3 tyzdne do Ameriky na zapasy jeho oblubeneho hokejoveho klubu.
Ale to, co mas ty, to by mi prekazalo

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 to je osud😀 Som rada, že sa zbytočne nenudia a majú program

petulda333
7. apr 2025

@jananovotna88 to ano a lepsie spia 🤣

Strana
z2