icon

Ako riešiť vzťah s futbalovým fanúšikom?

5. apr 2025

Randím s mužom,ktorý je veľký fanúšik futbalu,cestuje kade tade po Slovensku vždy cez víkend zväčša to vyplní jeden cely deň. Nejaký kompromis na styl “podme niekam cez víkend” neexistuje …keďže mi vždy povie kedy ON môže. Mna futbal nezaujíma a nebudem cestovať kdesi na koniec republiky ak je krásny slnečný deň . Mrzí ma ze všetky pary na víkend niečo spolu plánujú a nás vzťah sa plánuje cez futbal. Byt s ním len jeden deň víkendu mi nestačí…a nie je to o tom že si mám ja nájsť záľuby. Skôr cakam že normálne pracujúci ľudia majú čas na seba zväčša cez víkend a tu to neplatí …
Ako toto asertívne odkomunikovať ?

Strana
z2
ibatanecnica
7. apr 2025

@bonboniera ale mnohe zaberu. A ked si spocitas hodiny ktore niektkre zeny travia svojimi zaujmami tak ten 1 den to mozno aj zaberie.

martin96321
7. apr 2025

@any_soj asi ho dokaze menej zaujat ako 22 muzov na travniku.......stale ma dve moznosti. Nepaci sa,staci odist...

saxana000
7. apr 2025

Kluuuud moja to je len fanusik ja mam doma aktivneho hraca aj rodinne oslavy planujeme podla zapasov a este k tomu do plusu aj rybara prvy den co spustia vodu som ho nevidela uz niekolko rokov ale aj tak som si ho zobrala..

petulda333
7. apr 2025

@saxana000 aj u nas tak 😁

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 a za koho hrá hokej v akej kategorii? Kludne do spravy

petulda333
7. apr 2025

@jananovotna88 dukla michalovce. On este len 3.kat.je,ale prezivame to dost. Chodi skoro 5rokov. Minuly vikend si doniesli zlato z Kubina

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 môj je starší predposledná kategoria a MMHK Nitra Čakajú nás Majstrovstvá Slovenska.

petulda333
7. apr 2025

@jananovotna88 drzim palce nech sa im dari🙏🙏 je to krasny sport. Milujem ho ❤️

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 podobne Veľa šťastia 🙏

tom_i
7. apr 2025

Netlač na pílu alebo to ukonči ... Vieš s kým chodíš... možno budeš žiť. Môj manžel tiež chodil na hokej, futbal ... Piatky, sviatky. Nikdy som to nevyčítala ani nechcela zmenu. Keď dcéra podrástla aj jej hokej prirástol k srdcu. 3 permy do rodiny, naše dovolenky bol štadión...

tom_i
7. apr 2025

@petulda333 držím palce...teraz máte v klube nejak perno ... Nech zvíťazí hokej nad egom

petulda333
7. apr 2025

@tom_i dakujeme. Ano a bude to este zaujimave. Suska sa o vystupe z extraligy. Byvaly majitel zanechal obrovske dlhy.

tom_i
7. apr 2025

@petulda333 to mi je ľúto... držte sa

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 to vážne Michalovce tak dopadli? Držim palce aby nový majitel urobil kompromis a hrali ste opát.
V Michalovciach môj hral to majú výjazd Michalovce Košicr

jananovotna88
7. apr 2025

@tom_i
@petulda333 Baby mi riešime basketbal, v lige hrajú cudzinci, teraz schválili 6 cuszimcov na jedno mužstvo z 12tich. Chalani strácajú motiváciu do treningov, vidia , že sa budú ťažko presadzovať na Slovensku.
Aj mne sa to zdá choré, že na Slovensku hrajú cudzinci. 5 Američanov proti 5 Američanom tak vyzerá zápas Prievidza- Nitra sem tam naskočí na 2 minúty Slovák

petulda333
7. apr 2025

@tom_i vdaka
@jananovotna88 uvidime co bude,zatial sa k nam zvnutra dostali tieto info. Vraj si zhabal merch a rozpredava u sebe v predajni za zlomkove ceny
Tak v hokeji ich je menej,ale chapem co tym myslis. Mali by presadzovat odchovancov a rodakov viac. U nas brali neskutocne peniaze a niektori dopadli ako dopadli...

jananovotna88
7. apr 2025

@petulda333 držim palce, nech aspoň mládež podržia u vás. U nás skrachovalo FC tiež dlhy. A akademia stratila štatúť akadémie a bola z 1.ligy prehodená o súťaž nižšie. Šok pre mladých futbalistov. Mesto podporuje doslova a do písmena p... a mladých futbalistov nechalo v štichu. Bojujte za to aby mladež negatíva nepocítila!!!

petulda333
7. apr 2025

@jananovotna88 u nas je mladez ako iny klub,mesto podporovalo celkom dost,len zial nemali to pod kontrolou,co bola chyba. Uvidime,konci sezona,bude sa prerabat ladova plocha a cakame na novu. Skoda by bola,keby to nechali padnut. Dakujem

Strana
z2