Ako riešiť vzťah s narcistickým partnerom?
Ahojte, mám priateľa , ktorý stále a pri každej príležitosti a stretnutí rozpráva len o sebe, potom sa zrazu uvedomí a spýta sa mňa čo mam nové, ale aj tak to zahovorí a zasa rozpráva o sebe…po roku mi to už začína liezť na nervy lebo sa to stále zhoršuje, mám pocit že už ide o nejakú diagnózu alebo sebectvo neviem ako to nazvať, ako človek je super len už mi to príde až moc… máte niekto v okoli niekoho podobného? Ako nazvať takéhoto muža 🙄
Mam takého kamoša uz od školy,chodil k nám pravidelne si pokecat.Je to aj krstný otec môjho syna.Doslo to až tam,ze prišiel na hodinu-dve,vyrozprával sa a pri odchode na dverách sa spýtal ako sa mam.Po čase mi to začalo liezť na nervy,keď volal ze príde vždy som sa vyhovorila,že nemám čas alebo nie sme doma.Nakoniec sme prestali komunikovat,nevidela som ho už rok a vôbec mi to nechýba.Cisty narcis,ktorého zaujíma iba on sám.Takych ľudí v živote nepotrebujem.
Narcisticka porucha osobnosti... Vycicia z vás všetku vašu energiu.

Boli v Tom aj nejaký partneri čo hovorili len o sebe lebo mám takého jedného čo ani k slovu sa človek nedostane a každý je nejaký len on dokonalí vo všetkom.