icon

Ako riešiť vzťah s narcistickým partnerom?

10. okt 2024

Ahojte, mám priateľa , ktorý stále a pri každej príležitosti a stretnutí rozpráva len o sebe, potom sa zrazu uvedomí a spýta sa mňa čo mam nové, ale aj tak to zahovorí a zasa rozpráva o sebe…po roku mi to už začína liezť na nervy lebo sa to stále zhoršuje, mám pocit že už ide o nejakú diagnózu alebo sebectvo neviem ako to nazvať, ako človek je super len už mi to príde až moc… máte niekto v okoli niekoho podobného? Ako nazvať takéhoto muža 🙄

Strana
z2
lanstouran
11. okt 2024

Boli v Tom aj nejaký partneri čo hovorili len o sebe lebo mám takého jedného čo ani k slovu sa človek nedostane a každý je nejaký len on dokonalí vo všetkom.

letfenixa
11. okt 2024

@matapo to znie hrozne.

mamocka
12. okt 2024

Mam takého kamoša uz od školy,chodil k nám pravidelne si pokecat.Je to aj krstný otec môjho syna.Doslo to až tam,ze prišiel na hodinu-dve,vyrozprával sa a pri odchode na dverách sa spýtal ako sa mam.Po čase mi to začalo liezť na nervy,keď volal ze príde vždy som sa vyhovorila,že nemám čas alebo nie sme doma.Nakoniec sme prestali komunikovat,nevidela som ho už rok a vôbec mi to nechýba.Cisty narcis,ktorého zaujíma iba on sám.Takych ľudí v živote nepotrebujem.

evaachesa
12. okt 2024

@mamocka mňa by zaujímalo ako ti vôbec napadlo ho chcieť za krstného. 🤭

schauma123
12. okt 2024

Narcisticka porucha osobnosti... Vycicia z vás všetku vašu energiu.

jovka
12. okt 2024

@rozculena si z toho az rozculena :D

rozculena
12. okt 2024

@jovka ani nie,mne sú ukradnutí cudzí chlapi,ktorých nepoznám

mamocka
19. okt 2024

@evaachesa boli sme rodinný priatelia od školy,bol mi aj za svedka na svadbe,toto sa udialo za posledné
3 roky,mame už po 40ke.neviem ci ja som sa zmenila alebo on,mne už vadí počúvať len jeho problémy a pocity.

Strana
z2