icon

Ako riešiť vzťah s pracovne zaneprázdneným mužom?

24. sep 2024

Ahojte ženy, 4 mesiace mám vzťah/nevzťah, stretávam sa s mužom, ktorý je dosť pracovne zaneprázdnený, aj napriek tomu sa vždy snažil niečo vymyslieť aspoň 2-3x do týždňa. Perfektne sme si vo vsetkom sadli. No len ma to háčik, malo času a aktuálne nemá čas už ani na ten sex, píše však každý deň, nedajbože keď neodpisem a vidí že som si prečítala správu tak vypisuje zasa. Dokonca som naschval nahodila ignor par dni a keď pozriem správy tak X správ kde som ako sa mám, či sa mi niečo nestalo keď sa neozývam… plus do toho neustále volá… preto nechápem čo si mám o tomto myslieť, ak nemám záujem nepíšem vôbec, ak by mu išlo len o jednu vec tak aspoň sa snaží o to, ale ani na to nemá aktuálne čas 😀 Chcem to ukončiť, kým sa ešte dá 😀 ale netuším čo si mám o takomto chlapovi myslieť a nejde o žiadneho 20rocneho ani 30 ročného ..je to 40 ročný vyspelý muž, len nechápem načo toto vlastne robí … nejaka cenná rada zo života, myslela som si že som už zažila v živote všetko ale takéhoto chlapa som teda ešte nestretla 😏

Strana
z2
mandzula
26. sep 2024

@ejmi25 a to je jasne znamenie, ze by ten cas nemal ani vo vztahu, takze 0 bodov.

autor
26. sep 2024

@tramtada31 nie nemá

autor
26. sep 2024

@ejmi25 mam to rovnako 😀

Strana
z2