Ako riešiť začínajúci vzťah a časté stretnutia?
Podľa vás je v poriadku keď som sa opýtala muža s ktorým sme sa snažili zblížiť a mat vzťah, ze ako často si predstavuje sa stretávať a jeho odpoved je ze zatiaľ 1-2x do týždňa. V polke decembra bude mať dovolenku až do konca roka a však niekam pôjde... Takže to by sme sa vôbec nevideli. A ze potom sa uvidí. No keď mi toto oznámil, tak to vôbec nevidím ružovo. Stačilo by vam to? Dali by ste tomu šancu?
Je to presne tak, ako si napisala, skúsite. Z núdze sa teda párkrát stretnete. Keď som mala frajerov, tak za mnou cestovali do druhého mesta aj na polhodinu, aby má videli a keď som nemohla, zobronili aj o 5 minut, len sa uvidieť. Na takéto nastavenie je to optimálne…
Pre mna je vseobecne divne stanovit si harmonogram stretavania 🤷♀️ presne ako pise @ina2405 - to nie su hodiny klavira, to je vztah. Preco ty chces sediet doma na zadku a cakat, kym zavola? Ved zdvihni telefon a zavolaj ho niekam, mozete nejake veci zdielat spolu…
Podla mna ho vydesilo to, ze musi ti povedat kolkokrat sa uvidite…
Mne sa to zdá netypické pre chlapa keď je zaľúbený. Ale tiež závisí od veku, aké má konícky a či nie je náhodou introvert.
Preklepni si ho, či sa nezoznamuje s inými lebo aj to môže byť dôvod.
Ja som bola svedkom toho, že znamy takto randil s dvoma babami...s jednou občas...a "milý" chalan bol zasnúbený. Až mi kolegyňa prezradila, že randí s jedným ,možno ho aj poznám , a divne sa sprava. Píše a občas sa stretnu...nič spolu nemali ale stretávali sa...vedela, že sa možno poznáme. On to ťahal cca pol roka.
No bol to šok, keď som jej povedala, veď on je zasnúbený....a s podobne vyzerajúcou babou.
Nema zaujem.
Je to veľmi individuálne a to vidíš aj tu v odpovediach. Niekomu to stačí, niekomu nie. Situácia sa týka vás dvoch a už tu sa nezhodnete.. Treba povedať aj tvoju predstavu, prejsť si to,pokúsiť sa nájsť zlatú strednú cestu, ktorá bude vyhovovať obom, alebo to nechať tak ak nedokážete urobiť kompromis hneď na začiatku🤷♀️
Ako mne ta frekvencia pride v poriadku na zacinajuci vztah. Vsak predsa mate svoj zabehnuty zivot, pracu, konicky, zavzky...
My ked sme s mojim muzom zacali randit (koncom nevembra), tak sme sa stretavali prve tyzdne len cez vikendy. Kolidovali nam pracovne doby, ja som 3x do tyzdna mala kurzy a polovicu decembra sme sa nevideli (umierala mi babka, tak som odcestovala za nou a cele Vianoce stravila tam). Ale my sme nemali pocit, ze sa musime niekam ponahlat, alebo, ze su standardy na pocet stretnuti v novom vztahu.
Tiež si myslím že nemá záujem. Muž ktorý ľúbi kontaktuje ženu,zavolá napíše a príde aj keď ste sa nedohodli prekvapí ťa. Navyše bude mať dovolenku..akým ju strávi teda?
pride mi to tak ze blizia sa vianoce a nechce byt sam.. v novom roku adios...
to je vtipné 😀 na 2 stranách sa nikto nespýtal na vek, pričom to je asi najpodstatnejšia info 🤭😂

Ja by som prihliadala aj na jeho prácu či naozaj je reálne, že nemá čas (môže sedieť niekde na pobočke a po 8hod má voľno). Ale ja s priateľom som ss na začiatku stretávala málo ale bolo to vzájomné časová vyťaženosť medzi tým nejaké súkromné veci na oboch stranách takže som to chápala. Ide o to ako otvorene komunikujete a celkovo aj teraz do stretnutia ako budete, my sme boli v kontakte každý deň.